Pulzar

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

Rakehell 4 @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Dátum 2009-04-18
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus Hardcore
Rakehell 4Egy nap híján egy év szünet után kerül megrendezésre Magyarország leglátványosabb gépzenei Hardcore bulija, a Rakehell negyedik része. Ahogy azt megszokhattátok, DJ-kből, nagyon látványos fénytechnikából, egyedi show elemekből, táncoslányokból és persze bpm-ekből most sem lesz hiány.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Rakehell 4 @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Egy nap híján egy év szünet után kerül megrendezésre Magyarország leglátványosabb gépzenei Hardcore bulija, a Rakehell negyedik része. Ahogy azt megszokhattátok, DJ-kből, nagyon látványos fénytechnikából, egyedi show elemekből, táncoslányokból és persze bpm-ekből most sem lesz hiány.

Négy országból érkeznek ezúttal fellépők, összesen 10 külföldi Dj fogja szórakoztatni a közönséget.

Hazai oldalról a Members Of Rakehell 4 tagja Dr. Folli, illetve a 3 live-act fellépő, Dr. SzadoFucker, Lezlie és SpeedCrusher fogják széttáncoltatni saját zenéikkel a közönséget.
Szlovákiából érkezik az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő AndyGTP,  aki a Gabba Team Pressburg egyik alapító tagja, ő fogja nyitni a line up-ot egy igazi kőkemény  Hardcore időutazással felérő warm-uppal.

Magyarországon először fog bemutatkozni a legnagyobb csehországi Hardcore partyszervező gárda, a Gabber.cz Team két Dj tagja, Dark T és Zwelwe.

Szintén csehországból fog érkezni az amerikai Lewie Raymond, aki Dj Raiden néven vált híressé az európai Hardcore bulik világában és aki a Czech Gabber Forces illetve az amerikai Minneapolis Hardcore Militia főszervezője.

Bécsből jön Magyarországra először Dj Grano, illetve Salzburgból pedig a Hell or Heaven partysorozat két kiválósága, a keményebb mainstream vonulatot képviselő Naughty Guy, és a legismertebb classic Hardcore-t játszó The Villain.

Münchenből érkezik újra Dj Crusade, aki Bajorország egyik legtehetségesebb és legismertebb mainstream Dj-je.

Az este legdurvább, legőrültebb részéről pedig az előző Rakehell-en bemutatkozó és egyből hatalmas népszerűségnek gyorsan szert tevő két elvetemült német speedcore DJ,  Conehead és Putzfee fog gondoskodni a Gabber4life-ból, akik egy kegyetlen horror show-val fogják emelni a brutális fellépésüket.

Az egész estét pedig Ausztria második számú Hardcore MC-je, a corerecords.at-ból MC Judgement Voice lesz.

A fergeteges hangulatról ezúttal is go-go táncoslányok, különleges, egyedi fény- és látvány show elemek, Magyarországon ritka arany színű lézer show, a jól megszokott hógép, Rakehell partyshop lányoknak-fiúknak egyaránt és italakciók fognak gondoskodni.
Tehát aki a kemény és gyorsabb hangzású gépzenét kedveli, annak ez a nem mindennapi,  látványos Hardcore őrület megint csak kötelező lesz!

bővebb infó:

www.rakehell.hu


Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó