Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Hypnosis, Grande Vocal Grooves

Fellépők
Dátum 2009. február 14.
Stílus Breaks, Electro, House
Hypnosis, Grande Vocal GroovesTudjuk, hogy szereted a modern világ legcukibb napját, amikor nem csak a paplan alatt áll a bál.. a Hypnosis-on is. Legjobb, szívhez szóló vokális dalokat válogató DJ-ink két teremben, plusz egy meglepetés dalnok szó szerint el fogja húzni a nótád! Részletek alább…

Hypnosis, Grande Vocal Grooves

Tudjuk, hogy szereted a modern világ legcukibb napját, amikor nem csak a paplan alatt áll a bál.. a Hypnosis-on is. Legjobb, szívhez szóló vokális dalokat válogató DJ-ink két teremben, plusz egy meglepetés dalnok szó szerint el fogja húzni a nótád! Részletek alább…

A helyi trubadúroké a főszerep a Grande Vocal Grooves bálon, melyen sanzonnal ünnepeljük a modern kor legcsudálatosabb pomádéját, a magasztos amour courtois, vagy ahogy mi szeretjük említeni, az erekció habcsókból kibomló napját. A nemesi hagyományokat követve lovagias gesztusok egész sorával adózunk az ellentétes nemnek: míves köpenyünket a lába elé terítjük, fülébe buja dalokat zsongunk, hajába büdöskét tűzünk. Midőn a meglepetéstől hevesen ziháló kebellel egy frissítő után kap, mi lágyan elkapjuk. Kalandunk az erotisch vágy, a bódult csodálat, az elérhetetlenség áhitata és a lelki emelkedettség között jár virtustáncot. Verselj, vagy pillantásoddal sejtess, mi a bársonyfüggönyök mögül illékony muzsikák hangján lopunk finom rezgést az izomszövetekbe.

 

A Capuletek udvarában: a Vida–Marka–Vida trió, Marvin, Psure, Crimson és Grasshop.

 

A Montague-k ivójában Vittorio Waxman (aka Pedro), Sanyi, a Goodfellaz valamint – *dobergés* -  éjféltől a titokzatos egyszemélyes zenekar, Glamour Gianni hatalmas szintijén pötyög, közben a füledbe zsongja: ti amo édesem! Szava visszangban fürdik, hangulata mulatós, garantáltan kiszakít a valóságból! A méhecskéd döngicsél már?

 

Fellépők két teremben

 

House of Capulet

(heart +  breakz, glitch gloss)

Marvin (Hypnosis)

Vida + Marka + Vida (Allnightbreakz)

Crimson (Lick The Click!)

Grasshop + Psure (Hypnosis)

 

House of Montague

(juice funk, ethnobass, tip-top)

Glamour Gianni (mulatós szintipop) Éjféltől élőben!

Vittorio Waxman

Goodfellaz

Sanyi

 

Látvány: Kiégő Izzók

Helyszín:

Merlin, 1052. Budapest, Gerlóczy u. 4.

Dátum, nap:

2009.02.14. Szombat

Ajánlott lemezek

  • 10 éves a Poker Flat

    Steve Bug Poker Flat kiadója idén ünnepli 10. fennállását ezért a jeles esemény alkalmából egy 3 lemezes ünnepi album kerül kiadásra.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó