Pulzar

Belépő
Mindenkinek4 000 Ft
Elővételben 2008. december 30.-ig2 900 Ft

Partyajánló

Made Inn after @ Moulin Rouge, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. december 31.
Helyszín Moulin Rouge, Budapest
Stílus Progressive House, House
Made Inn afterHa még nem tudnád hová mész a szilveszteri partyőrület után, akkor a sok-sok after mellé itt egy újabb opció.Moulin Rouge, Budapest,

Made Inn after @ Moulin Rouge, Budapest

Ha még nem tudnád hová mész a szilveszteri partyőrület után, akkor a sok-sok after mellé itt egy újabb opció.

Ennél jobban nem is kezdhetnénk az Újévet!!! Made INN after

 

Mert nehogy már hajnalban hazamenjetek aludni! Az olyan snassz lenne! Főleg abban a tudatban, hogy a Made Inn csapattal bulizhattok a meseszép Moulin Rouge-ban...

 

Ugye, hogy azért mindjárt más?

 

2009. január elsején Budapest legszexisebb kisugárzású parti helyszínén várja a Made Inn a parti betyárokat, akik nem hajlandók beállni a sorba, és punnyadással kezdeni az új esztendőt. Az elmúlt évek alatt megszokhattátok már, hogy a Made Inn estek mindig nagyon családias légkörben, jó hangulatban telnek... A két alapító, Pöli és Polarize aka Dave Van N régi vágya vált valóra, amikor a klubest elindult 2005-ben, de azóta sem volt ilyen alkalom, hogy egy nagy afterpartyval köszönthessék velünk együtt a Made Inn égisze alatt az év legelső napját. Ráadásul 2008-ban már gőzerővel futott a két kiadó, a Made Inn Records és a Made Inn Music is, valamint ősszel megújult, s vasárnap estéről péntekre került át a Justmusic.Fm-es műsoruk, a Made Inn Live. A csapat azóta bővült is mind a közönséget, mind pedig a tagok létszámát illetően, tehát a projekt szépen fejlődik.

 

Most pedig eljött az ünneplés ideje: a két prominens vendég, Chriss és Surprise mellett Polarize, Pöli, és a harmadik Made Inn legény, Rocha gondoskodik róla, hogy ne legyen kedvünk aludni még szilveszter éjszaka után sem!

 

Chriss a Foundation és a C-Audio Records feje, a Quasar formáció kiötlője, John Digweed egyik nagy kedvence és jóbarátja. Az első magyarországi Dj/producer, aki önálló mixalbumot készíthetett a híres nemzetközi labelnek, a Renaissance-nak, szerzeményei pedig rendre toplisták élén és a legkomolyabb nemzetközi DJ-k lemeztáskájában landolnak. Chriss bejárta már a világot, de szerencsére nekünk itt van helyben, s nem kell érte messzire utazni. Jelen esetben csak a budapesti Nagymező utcáig.

 

Surprise a Pressure estek alapítója, aki tavalyi évben lepte meg a haza közönséget első mixalbumával, amit a Foundation jeletetett meg. A Pressure partik legendás hangulata, vagy korábban a keceli, a Home és a Pacha falai között elhangzott szettek mind-mind elevenen élnek még bennünk – hogy a sokak által mai napig emlegetett szabadtéri illegálpartik felejthetetlen perceiről ne is beszéljünk!

 

Mivel köztudottan nagy barátság és jó szakmai kapcsolat fűzi össze ötüket, még örömtelibb a hír, hogy most ezzel a kis baráti körrel bulizhatunk egy ráadás partin január elsején, egy olyan exkluzív helyszínen, mint a Moulin Rouge!

 

   

 

Kapcsolódó cikkek

  • Kedves techno közösség!

    "Büszkén jelentjük be exkluzív 24 órás rádióműsorainkat két ünnepi esemény; Tim Rives -, és az NGoHT 5. születésnapja alkalmából!"

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó