Pulzar

Belépő
Mindenkinek5 000 Ft

Partyajánló

Cinetrip Sparty @ Rudas Gyógyfürdő

Dátum 2008. december 20.
Helyszín Rudas Gyógyfürdő, Budapest
Stílus Breaks, House, Breakbeat
Cinetrip SpartyBudapest az a város, ahol az ősz beköszöntével nem érdemes elcsomagolni a fürdőruhát. A melegvízes gyógyfürdők adott napokon felváltva, illetve vegyesen várják a kis megnyugvásra, külső-belső tisztulásra vágyó férfiakat és nőket. Persze most már több mint egy évtizede tudjuk: a Rudas Gyógyfürdőben egyes szombatokon a legextrább csoportos lélekápolásban vehetünk részt. Igen, visszatér a Cinetrip Sparty audió-vízuális-fúziója, az idei szezonban október 18-tól 10 alkalommal.Rudas Gyógyfürdő

Cinetrip Sparty @ Rudas Gyógyfürdő

Budapest az a város, ahol az ősz beköszöntével nem érdemes elcsomagolni a fürdőruhát. A melegvízes gyógyfürdők adott napokon felváltva, illetve vegyesen várják a kis megnyugvásra, külső-belső tisztulásra vágyó férfiakat és nőket. Persze most már több mint egy évtizede tudjuk: a Rudas Gyógyfürdőben egyes szombatokon a legextrább csoportos lélekápolásban vehetünk részt. Igen, visszatér a Cinetrip Sparty audió-vízuális-fúziója, az idei szezonban október 18-tól 10 alkalommal.

A tavalyihoz hasonlóan négy helyszínen adhatják át magukat a terem hangulatának a fürdőruhába, nyári öltözékbe bújt bulizók. Az előtérbe érve a DJ-k (Vida G, Waxman és Superman) bootleget kevernek a pult mögött, az uszodában a varázslatos LED installáció, fényeső, szinkronúszók és lézershow közepette a Girls and Mathematics, Grasshop és Marvin zenéire lehet uralni a vizet. Akadnak nyugalmasabb zugok is, mint például a többszáz éves törökfürdő rész Kaszi és Jácint ambient szettjével, éjfélkor pedig Amira és a fürdő hurijai hastánc bemutatójával, valamint az öltözők mögötti pihenőben a Kabin Disco, ahol Sanyi és Solid funk soul zenéi pörgetik a közeli bárpulttól érkezőket. A vizuál mágiáról a Skylab/Nano VJ’s from Space és a Kiégő Izzók gondoskodik.
És hogy miben lesz új? Az évad során számos támogatóval közösen kidolgozott kreatív pályázataink eredményeit láthatod, hallhatod, ízlelheted. Fellépnek majd a Cinetrip VJ-torna 2008 nyertes csapatai, a hamarosan induló, MTV-vel közös DJ-válogatónk győztesei, és megjelenik a Coca Colával kiírt grafikai pályázatunk nyerő design-ja.
A 2008/09-es szezon Cinetrip Spartyjai: október 18., november 8., december 6., december 20., január 1-2., január 17., február 7., március 7., április 4., május 2.

Gyere és ápold a lelked a Cinetrip Party Branddel!
Fürdőruha, nyári öltözék ajánlott, papucs kötelező! Ja, és a törülközőt ne feledd!

Belépő: 5000 Ft
Jegyelővétel a Merlinben. (Budapest, 1052, Gerlóczy u. 4., bárpult)
www.cinetrip.hu
Rudas Fürdő, Döbrentei tér 9.

Cinetrip Sparty Apr.26.2008.



Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Cinetrip VJ Torna Budapest 2010

    Október 18. és 22. között a Cinetrip csapata ismét megrendezi a VJ Tornát, a VJ szcéna legkiemelkedőbb hazai seregszemléjét és nemzetközi zsűri előtti megmérettetését.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó