Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft
Lányoknak 22h-ig ingyenes

Partyajánló

Hypnosis @ Merlin, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. december 5.
Helyszín Merlin, Budapest, V. Gerlóczy utca 4. bent az udvarban
Stílus Hip-hop, Breakbeat
HypnosisEd Solo és MC Darrison december 5-én adja föl tört ritmusú leckét a Merlinben, mellette jótékonysági ruhagyűjtést is rendez a Hypnosis stábja. Hozzatok magatokkal plusz egy fölös ruhadarabot, lehetőleg a télre tekintettel, és mulassatok jóféle breakbeatre és hiphopra!Merlin, Budapest, V. Gerlóczy utca 4. bent az udvarban

Hypnosis @ Merlin, Budapest

Ed Solo és MC Darrison december 5-én adja föl tört ritmusú leckét a Merlinben, mellette jótékonysági ruhagyűjtést is rendez a Hypnosis stábja. Hozzatok magatokkal plusz egy fölös ruhadarabot, lehetőleg a télre tekintettel, és mulassatok jóféle breakbeatre és hiphopra!

Brightoni breaker, a dnb mozgalomból jól ismert MC adta szórakozás és némi jótékonykodás ad keretet decemberben soron következő Hypnosis partinak. Ha van plusz egy göncöd, amit nem viselsz, hozd be a Hypnosis Jótékonysági Ruhagyűjtésre! A felajánlásotokat a Hajléktalanokért Közalapítvány részére juttatjuk el! A házigazda Grasshop és Psure párosán kívül a hazi breaks sikeres producer-DJ párosa, a Glack Audio kiadóval vadító Peepshow Ownerz, valamint a bárban a hiphop körökben jól ismert Kriminal Music-os Kool Kasko és DJ Nice boldogít.

 

Ki ez az Ed Solo?
„Hello, Ed vagyok. Dnb-t, breaket és dubstepet készítek. Szeretem a basszust, a jaffás sütit és a filozófiát” – hangzik Ed Solo-nak tömör ars poeticája. Ennek fényében ugorjuk is át a gyermekkori élményeket, tizenéves kudarcokat, egyenest a kilencvenes évekbe, amikor Ed egy ifjúsági program keretében hangmesterképzésen vett részt Shy FX neves dzsunglistával.

Gyorsítsunk tovább: orsós magnók, a kultikus SOUR kiadónál hangmérnökség, Roots Manuva és Elizabeth Troy felvételekkel pepecselés, Emotif-on első lemezmegjelenés. Brighton, DJ Brockie-val haverság, közös gyártás, első hely a dnb slágerlistán.

Lassítsunk. Az utóbbi 5 év kötötte össze a nevét a breaks mozgalommal. Mivel a stúdiója Krafty Kuts régi brightoni lemezboltja fölött kucorodott, óhatatlan volt a bandázás: Krafty ’Freakshow’ nagylemezén már közreműködőként szerepelt. Eddigi legnagyobb munkája a közelmúltban Ausztráliába költözött Skool of Thought-tal és MC Darrisonnal közösen jegyzet ’Random Acts of Kindness’ LP, mely csupa mosolygós dub, lazulós funk, éneklős-rappelős nóta szórakoztató elegye. Fülbemászó dallamok, izlésesen alkalmazott poptechnikák a fősodron innen, amit még a Stanton Warriors-ok sem hagynak szó nélkül! Ed Solo és MC Darrison most ezt a világot gömbölyíti elénk, hogy filozofáljunk együtt tánc és nóta közben… a jaffás sütikről!

MC Darrison, aki eredetileg Ragga D volt

Minden a King Tafari Love soundsystemmel kezdődött. A 13 esztendős Ragga Danit anyucija hurcolászta raggae partikra. A korai 90-es években hallott először jungle-t, amit kifejezetten rühellt, mert táncolhatatlan, raggae-mintára épülő rave zenének tartotta, amire csak becuccozva lehet táncolni. Ez a véleménye nyilván változhatott, mert innentől egyre szorosabb kapcsolatot épített ki a színtér résztvevőivel, brightoni zsúrok hevében szerzett barátságai, némi rádión közvetített parti-handabanda 1998-ban egészen Ámerikáig vitte a hírét. Ment, látott, győzött New Yorkban. Nemsokára Stakka és Skynet társaságában térhetett vissza ide az Underfire turné keretében, Ray Keith, a Bad Company (Inside The Machnine turné), Bryan G és Marky kísérője volt utazásai további állomásain. Új korszakot nyitott életében DJ Krust és Suv társaságában töltött Full Cycle turnéidőszak, ahol a többiek felvetésére, hogy eredeti neve nem illik a koncepcióhoz, egy éjszakányi ötletelés után előállt a Darrison névvel.

A brékerek számára az Evil 9 számára készített 2004-es ’Restless’ kislemez Toastie Taylorral közös vokálja a Marine Parade-en, Deekline-nal és Ed Soloval közös ’Touch Your Toes’, majd Skool of Thought labeljein (Against The Grain, Super Charged) való feltűnése jelentették.

Nyereményjáték a megújult Merlin weboldalon

 

Fellépők:

 

Kindness Room

Ed Solo + MC Darrison (Against The Grain, Super Charged / UK)

Peepshow Ownerz (Glack Audio)

Grasshop + Psure (Hypnosis)

 

BarBar

Kool Kasko + DJ Nice (Kriminal Music)

 

Ráadás:                                                             

Koktélakció 1=2 est tízig! Lányoknak a belépés 22 óráig ingyenes!

 

Linkek:

Vendégek

Ed Solo -       http:/​/​www.myspace.com/​edsoloandskoolofthought

MC Darrison - http:/​/​www.myspace.com/​mcdarrison

Peepshow Ownerz -  www.glackaudio.com // www.myspace.com/​glackaudio  

Kool Kasko - http:/​/​www.myspace.com/​djkoolkasko

Házon belül

Hypnosis -       www.hypnosis.hu

Grasshop -    www.myspace.com/​grasshophypnosis

Psure -         www.myspace.com/​psure

Merlin -                        www.merlinbudapest.org (új website!)


Közösség
MySpace -        www.myspace.com/​hypnosisclub

iWiW -             http:/​/​iwiw.hu/​pages/​user/​userdata.jsp?userID=10393302
Hypnosis TV -              www.youtube.com/​profile?user=HypnosisProductions
LastFM -           www.last.fm/​user/​HypnosisEvents
Day.hu -           www.day.hu/​csoportok/​30

 

Esemény neve:

Hypnosis pres. Ed Solo & MC Darrison

Alcíme:

Super Charged Night + Jótékonysági Ruhagyűjtés

Dátum, nap:

2008.12.05. Péntek

Nyitvatartás:

22:00-05:00 h

Helyszín:

Merlin, 1052. Budapest, Gerlóczy u. 4.

Fellépők:

Ed Solo, MC Darrison, Peepshow Ownerz, Grasshop, Psure, Kool Kasko, DJ Nice

Jegyár:

Lányoknak 22h-ig ingyenes, 1500 Ft csak a helyszínen! A Merlin klub belépője a Merlin Színház egy-egy előadására 50%-os kedvezményt biztosít! És fordítva!

 

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó