Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Need4Speed Classic @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. november 15.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Drum and Bass
Need4Speed ClassicÉvekkel ezelőtt a Need 4 Speed csapata számos club estet tartott, ahol a hazai dj-k és producerek munkásságán volt a hangsúly, az elmúlt 1-2 évben viszont rendszeres volt a külföldi vendég. Ezúttal viszont a gyökerekhez visszatérve egy Classic esttel lep meg minket a szervező gárda, ahol ismét a magyar élvonal lesz a főszereplő.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Az esemény résztvevői:
6 vendég igazolt vissza, például: Babaréka* szilcs. xbijou ×eni fruh. nvrGP
összes résztvevő megtekintése

Need4Speed Classic @ K2, Budapest

Évekkel ezelőtt a Need 4 Speed csapata számos club estet tartott, ahol a hazai dj-k és producerek munkásságán volt a hangsúly, az elmúlt 1-2 évben viszont
rendszeres volt a külföldi vendég. Ezúttal viszont a gyökerekhez visszatérve egy
Classic esttel lep meg minket a szervező gárda, ahol ismét a magyar élvonal lesz
a főszereplő.

Elsőként Jade az aki az évek során befutott, még 2004-ben kezdődött a mindent elsöprő szériája a 'Got Lost' című zenével, ma pedig már ott tart, hogy heti rendszerességgel lép fel a világ különböző pontjain, a napokban pedig megjelent 'Ready' névre hallgató EP-je a Citrus Recordings gondozásában. A DSCI4 kiadó felfedezettje Zero Method és a Radio Cafe-s Axim egy speciális oldschool szettel lepik meg majd a közönséget, Migu pedig - aki az évek során Black Hoe néven kiadót alapított - mindenbizonnyal a drum & bass sötétebb vonalát fogja prezentálni, ahogy azt már megszokhattuk tőle. Nem lenne igazi klasszikus est a classic, ha nem lépne fel a Need 4 Speed két alapítótagja, így természetesen számíthatunk Soundhunter és Vida L színvonalas szettjeire is.

A kisteremben pedig fellép a Flipside rádió követe, aki nem más mint Savage, illetve a hosszú ideje hallgató Deep Upstairses csapat is tiszteletét teszi az est folyamán - Dtr & Human -.Hallhatjuk továbbá a Rekorb & Igg párost, akik szintén újoncok, de egy ideje ők is meg-meg villantják oroszlán körmeiket a lemezjátszók mögött, és ne feledkezzünk el a New Kids On The Bass csapat két titánjáról sem, - Android & Khaist -.Akinek pedig még ez sem elég, azok Chaint és Crocust is meghallgathatják. Várunk tehát mindenkit szeretettel ezen a november 15.-ei különleges estén, a Club K2-ben!

Ajánlott lemezek

  • Butch – Papillon

    A Great Stuff Recordings főnöke, Rainer Weichold is a legnagyobb kedvencei közé sorolja az idén szerzői albummal debütáló Butch-ot, avagy polgári nevén Bülent Gürner-t.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó