Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Room Service @ Dungeon, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. november 14.
Helyszín Dungeon, Budapest, V.ker. Ó u. 4.
Stílus House, Tech-house, Minimal
Room ServiceNovember 14-én, pénteken fenekestül forgatjuk fel a budapesti éjszakát - gyere és légy Te is a részese a formabontó és bontva formáló estének!Dungeon, Budapest, V.ker. Ó u. 4.

Room Service @ Dungeon, Budapest

November 14-én, pénteken fenekestül forgatjuk fel a budapesti éjszakát - gyere és légy Te is a részese a formabontó és bontva formáló estének!

A New York-i éjszaka ismert arcaival találkozhatnak azok, akik ellátogatnak a Room Service nyitóbulijára, az Ó u. 4-be. Andre J, Jun Nakayama extravagáns performanszára épp olyan biztonsággal számíthatunk péntek este, mint a pornósztár Chris Rockaway és Jason Preston (a Vuitton világmárka tervezőjének barátja) társaságára. Mindemellett híres és hírhedt hazai személyiségek megjelenésére is számíthatunk!

Mire számíthatsz a Room Servise partyn?

Az előadások alapja a fantázia és a valóság meghökkentő kereszteződése. A fetish-t most teljesen új oldaláról mutatjuk be: performansz művészet, zene, önkifejezés, kivetkőzés és belevetés, divat, underground és mindezek keverése, összemosása, vegyítése, sűrítése és hígítása. Egy hely, ahol láthatsz és láthatnak, ahol flörtölhetsz és felszabadulhatsz. A középpontban a divat, amit Te, Ő, Mi diktálunk, alakítunk, az extravagancia, aminek a határai ismeretlen messzeségekig tágulnak. Mostantól úgy bulizhatsz, ahogy az igazi New York-i underground szcéna személyiségei: a stílusodon keresztül is kifejezve önmagad. Ezen emberek eklektikus egyvelege kulcsfontosságú és meghatározó - a magyar közönség felé ezzel egy régi adósságot készülünk most leróni, nagyon kellett már az efajta vizuális élményekben is tobzódó multikulti, zenés és táncos felszabadulás! A Room Service mottója, ami zárt ajtók mögött történik, az ott is marad! Bármi kérdés afelől, hogy a klub hogyan néz ki, és mi várható - nem beszélhetsz! Hogy miért? Mert aláírtál egy titkos szerződést azzal, hogy beléptél!

Egyenesen New York-ból, az elegánsan későknek... biztosítjuk azt a hangulatot, amely megváltoztatja majd az éjszakai életet.



S hogy mindezt még izgalmasabbá tegyük:
A bejáratnál regisztráltak között egyhetes New York-i utazást sorsolunk ki,
1 hét Jason Prestonnal, New York legnevesebb klubjaiba VIP vendégként!

http:/​/​roomserviceatthedungeon.blogspot.com/​

Kapunyitás:
23 óra

Line up DJs:
Andre & Mick (Hairy)

Belépő: 1500 HUF

Cím:
DUNGEON
V. Ó u. 4.

Ha kimaradsz, lemaradsz!

info:
30 680 0804




Jun Nakayama


A japán születésű Jun Nakayama angliai aroma- és szépségterápia területén szerzett tanulmányai után visszatért hazájába, megnyitotta saját luxus spa-ját. Hamarosan felfedezte, hogy a japán partiszcénában  különleges lehetősége nyílik arra, hogy promótálja saját üzletét, hamarosan meghatározó személyisége lett a japán éjszakai életnek. 2001-ben New Yorkba költözött, és Japánból származó ismeretségei révén - Richie Rich, a világmárka Heatherette dizájnere, Amanda Lepore, transszexuális fotómodell és a Szex és New York sztájlisztja, az Oszkár-díjra jelölt Patricia Field - egyenes út vezetett új karrierjéhez mint hivatalos partiszemélyiség és extra méretű modell. Dolgozott fotózásokon Jack Piersonnel, Dietmar Busse világhírű fotóssal, de Boy George-dzsal is, aki Junnal fel is vett egy dalt.
A Room Service nyitó gáláján extravagáns performansz showt várhatunk tőle.


Jason Preston

Ismertségét fel-fel lendülő párkapcsolatának köszönheti Marc Jacobs-szal, aki többek között a világhírű divatmárka, a Louis Vuitton kreatív igazgatója, de legszűkebb baráti körébe tartozik olyan hírességeknek, mint Mariah Carey, Courtney Cox és Kiera Chaplin. Jelenleg New Yorkban partiszervezőként és DJ-ként tevékenykedik.

Andre J

Andre J amerikai partik promótere és fotómodell, aki a New York-i divatvilág ,,személyisége"-ként tett szert ismertségére. Nemrég a francia Vouge magazin címlapján volt látható, amit Bruce Weber, a világhírű fotós készített. A szakállas fiatalember gyakran látható ugyan női ruhákban, ő mégsem érzi magát transzvesztitának, csupán nyitottságát szeretné különös öltözködésével kifejezni.

Kapcsolódó cikkek

  • Aphex Twin feljövőben

    A Bloc Weekend szervezői megállapodtak Aphex Twin-nel a jövő egy márciusi fellépésről így teljes a fesztivál line upja.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó