Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

GrooveBar @ Főbe-járat, Budapest

Fellépők
Dátum 2008-11-07
Helyszín Főbe-járat, Budapest, VII. ker. Károly körút 5.
Stílus , , House, Deep House
GrooveBar2008.11.07-én a Főbejárat Music Club-ban ismét GrooveBar party.Célunk változatlanul az igényesebb hangzású house zenei vonal erősítése ,valamint egy kicsit kultúráltabb barátságossabb,de még is "underground" hangulatú szórakozás lehetőségének megteremtése kishazánk partyvilágában!Főbe-járat, Budapest, VII. ker. Károly körút 5.

GrooveBar @ Főbe-járat, Budapest

2008.11.07-én a Főbejárat Music Club-ban ismét GrooveBar party.Célunk változatlanul az igényesebb hangzású house zenei vonal erősítése ,valamint egy kicsit kultúráltabb barátságossabb,de még is "underground" hangulatú szórakozás lehetőségének megteremtése kishazánk partyvilágában!

Stílusként a deep-,deeptech-,deepfunk-, jackin-, & US house írányvonalat képviseljük,ami talán bátran kijelenthetjük hogy Budapesten,és hazánkban partiszervezés szinten egyedülálló.
A Groove Bar következő állomásaként vendégünk, a 2006 decemberi GrooveBar-os fellépésük után újra Budapesten:Natasza & Oscarsix.
A house-t preferáló osztrák-lengyel házaspárt a jackin-,chicago-,ill. deephouse stílus talán egyik legnagyobb úttörői közé sorolhatjuk a kontinensen!
Az osztrák fővárosból érkező dj-páros számtalan, rendszeres meghívásnak tett eleget olyan legendás osztrák klubokban mint a WUK, Massiv, Spark, Nelson's, Sub-Zero, B72, U-Club, Blue box, Ra'an.Jelenleg rendszeresen lépnek fel a krakkói Prozak club-ban,de környező országok party-jain is gyakori közkedvelt vendégeknek számítanak!Kiadójuk a 2005-ös évben megalapított Pe Music.A GROOVE BAR  rendezvényének ezennel ismét Főbejárat Music Club ad otthont,ahol Natasza & Oscarsix ,valamint az est házigazdája Blatti mellett ,az I Love Deep rezidense Madox, és korábbi vendégünk a hazai deephouse producer Bigflash áll a pult mögé.Egyszóval minden "house fun"-nak KÖTELEZŐ!!! :)Jó szórakozást kívánunk..........

www.myspace.com/blattimi
www.myspace.com/madoxbeats
www.myspace.com/nataszaandoscarsix
www.myspace.com/bigflashmusic
www.pemusic.org

Letölthető mixek:
Natasza & Oscarsix
Blatti

Belépő:1000 ft


Ajánlott videók a partyhoz

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó