Pulzar

Partyajánló

Rakoncátlan Ritmusok: Boogie! @ Főbe-járat, Budapest

Fellépők
Rakoncátlan Ritmusok: Boogie!Főbe-járat, Budapest, VII. ker. Károly körút 5.

Rakoncátlan Ritmusok: Boogie! @ Főbe-járat, Budapest

Fő-bejárat, Budapest, Károly körút 5. (térkép)
Minden program ingyenes! (kivéve a Zuboly koncertet)

 
http://www.fobejarat.com

 

 

 

Február 19., kedd, 21h: Tilos Klub: DJ Solid & LaFuente (jazz lounge)
Február 20., szerda, 21h: Rockabilly est: DJ Suhaid, DJ Séf (rockabilly, surfrock, beat & garage)
Február 21., csütörtök, 21h: Sajnarana koncert + DJ Onoff
Február 22., péntek, 22h:
Rakoncátlan Ritmusok: Boogie! koncert + Dj-k: Keyser, Shuriken, Bodoo, P-Rub (funk, soul, b-boy breaks, jazz dance, afrobeat, brazil, salsa, cumbia, hiphop, deep house, broken beat és ami a lemeztáskából még előkerül...)
Február 23., szombat, 22h: Peg Top: DJ Elliot & Séf

 

Február 26., kedd, 21h: Tilos Klub: DJ Nixon & Vektor (breakbeat)
Február 27., szerda, 21h: Rockabilly est: DJ Suhaid, DJ Séf (rockabilly, surfrock, beat & garage)
Február 28., csütörtök, 21h: Zuboly koncert + DJ Onoff, Belépő: 500 forint
Február 29., péntek, 22h:
Rakoncátlan Ritmusok: Keyser, Shuriken, Bodoo, P-Rub (funk, soul, b-boy breaks, jazz dance, afrobeat, brazil, salsa, cumbia, hiphop, deep house, broken beat és ami a lemeztáskából még előkerül...)

Március 1., szombat, 22h: Peg Top: DJ Elliot & Séf + Főbe-járat All-Stars

 

Koncert ajánló:

Február 21.: Sajnarana (sanzon, blues, álnépdal, alternatív-presszórock) http://www.sajnarana.hu

Ajánló a Sajnarana együttes saját szavaival: „Szerintünk sok olyan dolog van - például a zenélés is - amit akkor lehet jól csinálni, ha bizonyos alapvető tudnivalók elsajátítása után az ember nem képzi tovább, vagyis inkább nem képzi túl magát. Ez olyan hiányosságokat eredményez, amelyek miatt kénytelen lesz a megérzéseire, később pedig a tapasztalataira hagyatkozni. Az ilyen, a zsigerek által diktált dolgok sokszor jobbra sikerülhetnek, mint azok, amelyeket a fejünkből, vagy mondjuk könyvekből merítünk. Szeretjük az egyszerű dolgokat. Na, hát ezek eredményeképp a mi zenénk aztán tényleg végtelenül egyszerű lett... de talán pont emiatt érthető (emészthető), hangulatos és könnyű megjegyezni. Ezenkívül még arra figyeltünk, nehogy túl komolyra vegyük a figurát. A számaink általában cseppet sem vicces dolgokról szólnak, de próbáljuk viccesen előadni azt, hogy baromira sajnáljuk magunkat.

Sajnarana - Dallamocska: http://www.youtube.com/watch?v=M7-16i4d_TQ

 

Február 22.: Boogie! (funk, soul, pop)

http://www.virb.com/boogie

Felejtsd el a Megasztárt! Persze, akkoriban neki drukkoltunk, de Gál Csaba Boogie-t nem ezért szeretjük, hiszen már évekkel korábban - és azóta is - bebizonyította, hogy Magyarországon ő a Delta-blues, a soul és a nyers funk egyik legelszántabb képviselője. Az eddig Cry Baby néven futott, mostantól egyszerűen Boogie! névre átkeresztelt formációjával sem az egyszerűbb utat választotta: a zenekar által készített dalokban a néhol a Fun Lovin' Criminals-re emlékeztető popos dallamok mellett kőkemény deep funk - The Meters, Breakestra, Jimmy Smith, The Poets Of Rhythm, Quantic Soul Orchestra - és finom hetvenes évekbeli soul - elsősorban Curtis Mayfield - is szerepel a hatások között, akiktől előszeretettel játszanak feldolgozásokat is. A minőségre garanciát jelentenek az együttes többi tagjai is (Balahoczky István Pilu - basszusgitár, Dudás Zsombor - dobok, Pápai István - percussion, Premecz Mátyás - billenyűk), akik többek között olyan zenekarokban játszanak, mint az Erik Sumo Band vagy a Barabás Lőrinc Eklektric.

Boogie! – Úgy figyeltelek: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=24853878

 

Február 28.: Zuboly (broken etno) Belépő: 500 Ft

A január végi nyitóbuli zajos sikerén felbuzdulva újabb koncertet ad a Zuboly együttes. Műsoruk a végletekig eklektikus, nem teljesen komoly meghatározásuk szerint zenéjük „a broken etno, a break-dance és a népzene keresztezéséből” született.

Zuboly: http://www.zuboly.com


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó