Pulzar

Partyajánló

Perspektíva @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Dátum 2008. szeptember 12.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus ismeretlen
PerspektívaSzeptembertől új színfolt tűnik fel a budapesti underground palettáján. A havi rendszerességgel jelentkező Perspektíva sorozat igyekszik egy új nézőpontból megvilágítani napjaink elektronikus tánczenéjét, és egy stabil pillérét alkotni a magyarországi alternatív parti-kultúrának.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Perspektíva @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Szeptembertől új színfolt tűnik fel a budapesti underground palettáján. A havi rendszerességgel jelentkező Perspektíva sorozat igyekszik egy új nézőpontból megvilágítani napjaink elektronikus tánczenéjét, és egy stabil pillérét alkotni a magyarországi alternatív parti-kultúrának.
A Goodnight Team csapata már több éve jelen van a pesti underground parti-szcénában. Három lemezlovasa három teljesen különböző sarkából érkezett a tágan értelmezett tánczene világának: a dancehall buliktól drum’n’bass partikig sok helyen megfordultak már, természetesen a pult mindkét oldalán. A saját parti-sorozat gondolata már régóta foglalkoztatta őket, és most sikerült is megtalálni hozzá az ideális helyszínt.

A Trafó Bár Tangó profilja is egyfajta alternatív rálátást biztosít a XXI. századi pop-kultúrára. Ezért is illik bele a Perspektíva sorozat tökéletesen a programba, ugyanis itt a szervezők feltett szándéka, hogy egy új, friss, alternatív nézőpontból világítsák meg az ezredforduló utáni elektronikus zenét. A Goodnight Team bulijain játszó dj-k mindannyian nyitottan szemlélik a zenei divat alakulását, és ahelyett, hogy mindig megpróbálnának a trend után futni, igyekszenek úgy válogatni, hogy a szűrőn csak az jusson át, amire tényleg a teljes közönség elveszti az eszét. A breakbeat előremutató ágai, az igényes electro-house/nu rave, a big beat, és napjaink más urbánus irányzatai egyaránt szerepelni fognak ezeken a bulikon, ahol egy dolog garantált: csak akkor nem lesz üres szék, ha azon is táncolnak.

Az első állomás szeptember 12-én, kivételesen pénteken lesz, ami egyben az egész sorozat ünnepélyes-őrületes megnyitója is. Erre a rendhagyó elektronikus évkezdésre remélhetőleg mindenki be fog férni, akit sikerült kíváncsivá tenni. Ettől kezdve viszont rendszeresen minden hónap első csütörtökén fog visszatérni a sorozat. A szervezők feltett szándéka, hogy a későbbi epizódokon mindig legyen meghívott vendég-dj, de a nevek egyelőre maradjanak titokban. Addig is érdemes ellátogatni a csapat weboldalára és figyelni az underground médiumokat, fórumokat, mert ez a sorozat nem fog visszhang nélkül maradni.

Goodnight Team pres.: Perspektíva

Szept. 12. péntek
Trafó Bár Tangó (Bp, IX. ker. Liliom utca 41.)
Kezdés: 10h
Beugró: 600 Ft (18+)
Djs: Siegler, Kontra, Musicmonkey
Ital-promo: Vodka-juice 600 Ft


http://www.goodnightteam.hu
http://www.myspace.com/goodnightteam
http://www.trafo.hu
http://www.trafobartango.hu



Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó