Pulzar

Partyajánló

Perspektíva @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Dátum 2008-09-12
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus ismeretlen
PerspektívaSzeptembertől új színfolt tűnik fel a budapesti underground palettáján. A havi rendszerességgel jelentkező Perspektíva sorozat igyekszik egy új nézőpontból megvilágítani napjaink elektronikus tánczenéjét, és egy stabil pillérét alkotni a magyarországi alternatív parti-kultúrának.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Perspektíva @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Szeptembertől új színfolt tűnik fel a budapesti underground palettáján. A havi rendszerességgel jelentkező Perspektíva sorozat igyekszik egy új nézőpontból megvilágítani napjaink elektronikus tánczenéjét, és egy stabil pillérét alkotni a magyarországi alternatív parti-kultúrának.
A Goodnight Team csapata már több éve jelen van a pesti underground parti-szcénában. Három lemezlovasa három teljesen különböző sarkából érkezett a tágan értelmezett tánczene világának: a dancehall buliktól drum’n’bass partikig sok helyen megfordultak már, természetesen a pult mindkét oldalán. A saját parti-sorozat gondolata már régóta foglalkoztatta őket, és most sikerült is megtalálni hozzá az ideális helyszínt.

A Trafó Bár Tangó profilja is egyfajta alternatív rálátást biztosít a XXI. századi pop-kultúrára. Ezért is illik bele a Perspektíva sorozat tökéletesen a programba, ugyanis itt a szervezők feltett szándéka, hogy egy új, friss, alternatív nézőpontból világítsák meg az ezredforduló utáni elektronikus zenét. A Goodnight Team bulijain játszó dj-k mindannyian nyitottan szemlélik a zenei divat alakulását, és ahelyett, hogy mindig megpróbálnának a trend után futni, igyekszenek úgy válogatni, hogy a szűrőn csak az jusson át, amire tényleg a teljes közönség elveszti az eszét. A breakbeat előremutató ágai, az igényes electro-house/nu rave, a big beat, és napjaink más urbánus irányzatai egyaránt szerepelni fognak ezeken a bulikon, ahol egy dolog garantált: csak akkor nem lesz üres szék, ha azon is táncolnak.

Az első állomás szeptember 12-én, kivételesen pénteken lesz, ami egyben az egész sorozat ünnepélyes-őrületes megnyitója is. Erre a rendhagyó elektronikus évkezdésre remélhetőleg mindenki be fog férni, akit sikerült kíváncsivá tenni. Ettől kezdve viszont rendszeresen minden hónap első csütörtökén fog visszatérni a sorozat. A szervezők feltett szándéka, hogy a későbbi epizódokon mindig legyen meghívott vendég-dj, de a nevek egyelőre maradjanak titokban. Addig is érdemes ellátogatni a csapat weboldalára és figyelni az underground médiumokat, fórumokat, mert ez a sorozat nem fog visszhang nélkül maradni.

Goodnight Team pres.: Perspektíva

Szept. 12. péntek
Trafó Bár Tangó (Bp, IX. ker. Liliom utca 41.)
Kezdés: 10h
Beugró: 600 Ft (18+)
Djs: Siegler, Kontra, Musicmonkey
Ital-promo: Vodka-juice 600 Ft


http://www.goodnightteam.hu
http://www.myspace.com/goodnightteam
http://www.trafo.hu
http://www.trafobartango.huRégebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó