Pulzar

Partyajánló

Open Air Party with Andro

Fellépők
Dátum 2008. augusztus 8.
Stílus House, Progressive Trance, Psychedelic Trance, psybient,
Chill Out
Open Air Party with Andro

Open Air Party with Andro

Helyszín: Blue Jeans Beach – Tiszakécske/Szabadstrand

Party: Open Air Party

Dátum: 2008. augusztus 8. péntek

Dj: ANDRO, Andrew b2b Duliee

További info: www.bluejeans.hu


Archív partyajánlók

  • [2019-08-10] Y-Production in the Park
     

    Folytatódik a psytrance klubsorozatunk a Budapest Parkban. Ezúttal főleg a goatrance stílus képviselteti magát.
  • [2019-04-20] Föld napja / Earth's day
     

    A hatvanas években ébredtünk rà, hogy bolygònk mennyire sebezhető, hogy mennyire kàros a természettől levàlò emberiség koncepciòja. 1970. Április 22-én Denis Hayes egyetemista hívószavára 25 millió amerikai emelte fel hangját a természetért. Az eltelt években rengeteg kezdeményezés született, milliárdok csatlakoztak a mozgalomhoz, a helyzet azonban továbbra is kiábrándító: A természeti erőforrások kapzsi kihasználása mellett az emberiség iszonyatos szegénységgel néz szembe. Koncepcióink szerint az általunk szervezett rendezvény saját mikrokörnyezetünkben mindkét problémát kezelni próbálja. A Föld napja mozgalom ezer szálon kötődik a magát a hippi és a 1968. utáni generációk szellemi örökösének tekintő mai kor gyermekéhez. Ennek fényében a goa.hu az Y-production és a Psybaba Family egész napos piknikkel készül:
  • [2019-03-14] Spring Celebration 2019
     

    Soha nem látott számú külföldi headlinerrel ünnepeljük a tavaszt! A Spring Celebration sorozat 2019-ben szerb barátainkat látja vendégül: A nagyteremben a TesseracTstudio Label fellépői utaztatnak, a Psybaba Stage pedig a balkán legsötétebb bugyraiba kalauzol majd bennünket a Cybernetic Crew segítségével.
  • [2018-12-22] Psychedelia Crew 6-th Birthday
     

    Sziasztok ! Immáron 6 évesek lettünk amit a csapat megalakulásakor soha nem gondoltuk volna hogy , ilyen hosszú lesz ez a Project :) Ami persze csakis a ti támogatásotoknak és pozitív/negatív visszajelzéseknek köszönhetően létezhet így 2018-ban ;) Na és erre felbuzdulva Szervezünk nektek és persze nekünk 1 igazi Baszatós Psychedelia Crew Születésnapot !!! És akik a talpalávalót Biztosítják nektek , akik 6 év alatt a Psychedelia Crew színeiben léptek fel :)
  • [2018-08-19] Y-Production & Dürer Kert birthday party
     

    9.szülinapunk és a Dürer kert 10.szülinapja alkalmából ismét olyan dologba vágtuk a fejszénket amilyen dolgot még nem csináltunk. Egy egész napos open air & indoor buli részesei lehettek ha velünk ünnepeltek ezen a napon.
  • [2017-12-09] Skazi & Arcek / Budapest
    @ Dürer Kert

    12 év telt el mióta SKAZI utoljára fellépett hazánkban.Ez idáig egyetlen egyszer Ozora fesztiválon.Sokan vártunk rá sok-sok évet és most végre megérkezik. 2 órás szettel ajándékoz meg minket melyben megpróbálja valamennyi "slágerét" összegyűjteni. Egy olyan estének lehetünk részesei ami nem minden évben szerveződik hazánkban.Úgy is mondhatnánk 10 évente egyszer.
  • [2017-07-01] Mystical Waves
    @ Margitszigeti Atlétikai Centrum

    Július 1-én egy openair buli erejéig elfoglaljuk az Margitszigeti Atlétikai Centrumot! Az est headlinere Ondrej Psyla, aki a cseh Mystical Waves Records label managere!
  • [2017-02-11] Advanced Beats 01
    @ Corvin Club

    A TrancePort most egy új rendezvény sorozattal jelentkezik Advanced Beats névvel, aminek lényege, hogy olyan fellépőket mutatunk be, akik épp a stílus legelőremutatóbb vonalát képviselik. Ezen kívül próbálunk olyan neveket elhívni főleg, akik még nem jártak nálunk, de "bennük van az X".
  • [2016-12-31] Stop the Time - New Year's Eve Party
    @ R33

    Negyedik alkalommal várunk benneteket hagyománnyá váló ..:::Stop The Time:::.. Óévbúcsúztató partynkon, melyet egy - a két éve szintén velünk ünneplő - U-recken track ihletett. Rajta kívül velünk voltak Aquila, Nerso, és Outsiders! A mostani évet egy albumbemutató szettel köszöntöttük (Outsiders jóvoltából), 2017 is így indul majd: Verical Mode - Life in Process c. új anyag kerül bemutatásra!
  • [2016-11-26] The Chromatic LIVE Back to Hungary
     

    The Chromatic LIVE Back to Hungary
  • [2016-09-17] Didrapest & Indra & Pop Art & Apollyon 3 Hours Live
     

    Didrapest & Indra & Pop Art & Apollyon 3 Hours Live
  • [2016-08-26] Y-Production in the Park III
    @ Budapest Park

    4.éve nyitja meg kapuit a Budapest Park a goatrance képviselői elött.Legendás partyk voltak itt többek között a minden évben sorra kerülő Infected Mushroom koncertek.
  • [2016-08-19] Y-Production 7th birthday party
    @ Tárnok Katlan

    A Y-Production 7.születésnapi partyja ezúttal 2 naposra sikerült.Első nap szabadtéren a Tárnok Katlanban második nap a tüzijáték után 20.-án az R33-ban találkozunk.Természetesen a katlanos karszalaggal a második napra rendkívül kedvezményes áron tudtok eljutni.
  • [2016-07-15] Psychedelia Crew pres. NYESS WEEKEND
    @ R33

    Arra gondoltuk hova is lehetne tetézni eme nyeseményt :D Ezért 2 napos buli rendezésébe bele vágunk .
  • [2016-07-09] Lyktum (TesseracTstudio) - Open Air
    @ Vituki Uszoda

    A Brazíliában élő szerb Lyktum visszalátogat Európába.Ez alkalommal csíptük mi is el a TesseractStudio gyermekét és egy igazi szabadtéri progressive partyn varázsol el minket zenéjével ismét.
  • [2016-06-24] Psychedelia Dark Night Vol 1.
     

    Psychedelia Dark Night Vol 1.
  • [2016-06-18] Goa.hu&Psybaba Rec&Y-Production pres. Bizzare Contact
    @ Tárnok Katlan

    A goa zene magyarországi megjelenésének 24.évfordulója
  • [2016-05-15] Season Opening: Vibrasphere, Symphonix, Human Element
    @ Vituki Uszoda

    Ki a szabadba ez a mottónk hiszen a pszihedelikus műfajnak lételeme a tűz és a levegő. Olyan helyszín ez ami a városban van,még is lakóházaktól és társadalomtól távoli édenben.És hogy micsoda pünkösdi hétvége lesz?Nos szombaton a Margit-szigeten kezdjük egy True Lies exclusive 2 órás előadással.
  • [2016-03-26] Free Psy/Easter Party
    @ R33, Budapest

    Hol volt hol nem volt....Voltak egyszer a régi-régi időkben az ingyenes psychedelic partyk....Talán már sokan nem emlékeznek rá vagy vannak olyanok is akik soha nem jártak rajta.Eme régi legendát már sokan csak szóbeszédnek tartják...Titkon sokan csak suttogva beszélnek róla....
  • [2016-03-19] Spring Celebration
    @ Dürer kert, Budapest

    A Psybaba team márciusban érkezik haza Indiából/Goa/ 2016.03.19.én egy őrületes bulit fog csapni a Goa.hu & Y-Production -el karöltve ezúttal 5 teremben, hiszen tavasz lévén a garden is megnyitásra kerül.... Külön öröm számunkra,hogy E-Matra jelenlétével ismét lesz goatrance terem.
  • [2016-02-20] Egorythmia / Waio - goa.hu 16. Birthday Party
    @ Dürer kert, Budapest

    Egorythmia / Waio - goa.hu 16. Birthday Party
  • [2016-01-01] The After Party /Psytrance/
    @ R33

    Szilveszter éjszakán nem sikerült elmenned partyzni? Vagy egyszerűen nem volt elég az éjszaka? Együtt szeretnél lenni a barátaiddal akik este máshol buliztak?
  • [2015-11-21] Goa.hu&Y-Production & Psybaba Records Present
    @ Dürer Kert

    Goa.hu&Y-Production & Psybaba Records Present: LIQUID ACE & LIQUID SOUL & ACE VENTURA (6 hour special live set) & DUST live act
  • [2015-10-31] R33 Halloween
    @ R33

    A Halloween ősi kelta hagyományokból alakult ki. Mára az egész világon elterjedt ünnep. Boszorkányok és kísértetek ünnepe ez, a legenda szerint ekkor a halottak fellátogattak az alvilágból meglátogatni az élőket. Szimbóluma a töklámpás, mely nevét egy Jack O'Lantern nevű részeges kovácsról kapta. Mikor az ördög el akarta vinni a pokolba a részeges kovácsot, Jack csele az volt, hogy meggyőzte az ördögöt, hogy változtassa magát pénzérmévé, mellyel fizetheti az italukat a kocsmában. Az ördög úgy is tett, Jack azonban a pénzt zsebre tette egy ezüst kereszt mellé, mely megakadályozta, hogy az Ördög visszaváltozzon eredeti alakjába.
  • [2015-08-22] Y-Production 6th Birthday Party
    @ Tárnok Katlan

    Elérkezett a 6.születésnapunk is amelyet szeretnénk ismét méltó módon megünnepelni. Idén is a Psybaba records és a Goa.hu csapatokkal szervezzük meg egy kedvenc szabadtéri helyszínen.
  • [2015-05-16] TrancePort presents: Lish
    @ ZIPPP Club

    Ha nem akarsz kimozdulni Budapestről de mégis egy jó kis szabadtéri progi bulira vársz, akkor gyere el május 16-án szombaton a Margitszigetre a Zippp teraszra, ahol a műfaj egyik nagy klasszikusa, az izraeli Lish lép fel az idei album megjelenése alkalmából. Méghozzá először hazánkban!
  • [2015-04-10] Ipp Gathering ★Anniversary ☆
    @ R33

    Eljött az idő,hogy team-ünk születésnapja alkalmából létre hozzunk valami olyat,amire hosszú idő után visszagondolva elmosolyodunk.
  • [2015-03-14] Spring Celebration
    @ Dürer kert, Budapest

    Köszöntsük a tavaszt egy őrületes partyval...A 3 szervező csapat évek óta szervez a Dürer kertben bulikat de ez lesz az első ami 4 helyszínen 14 órás maratoni lendületben fog szólni 22.00h-másnap 12.30h ig..... A nemzetközi fellépőkön kívül hazánk színe java is itt lesz....
  • [2015-01-31] Progressive Session Vol.1.
    @ R33

    Az emlékezetes karácsonyi party után ismét egy progresive estre invitálunk titeket.
  • [2015-01-02] Progressive Psychedelic New Year
    @ R33, Budapest

    Új év,új lemez,új csapatás.... A jól ismert Iboga recordsos Sideform új projectjének lemezbemutatója a szerb TesseracTstudio támogatásával először Magyarországon!!!!!Funktion 1 hangrendszerrel!!!!!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó