Pulzar

Partyajánló

Silky

Fellépők
Dátum 2008. augusztus 2.
Stílus Electro, House
SilkyAz idei nyár sem maradhat siófoki house buli nélkül, így - ahogy tavaly is - a United Soul és a Moments csapatai összeálltak, hogy ismét egy felejthetetlen estét tölthessünk együtt a Renegade Bárban.

Silky

Az idei nyár sem maradhat siófoki house buli nélkül, így - ahogy tavaly is - a United Soul és a Moments csapatai összeálltak, hogy ismét egy felejthetetlen estét tölthessünk együtt a Renegade Bárban.
Ebben segítségünkre lesz Silky a Seminal Grooves formációból (megjelenések többek között a Soulfuric és deVice kiadókon), aki a chicagói és londoni klubok legforróbb zenéit hozza magával, melyekkel garantált, hogy szétszed minden house rajongót! Silky-n kívül az est házigazdái; Bucket, Milanfunk és Rony Breaker, valamint a Moments rezidens Marcelo Mas teszi fel a világmegváltó korongokat augusztus 2-án a siófoki Renegade Bárban. A belépés, ahogy eddig is, ingyenes.


http://myspace.com/silkydj
http://myspace.com/unitedsoulhungary
http://myspace.com/marcelomas
http://deephouse.hu




Ajánlott lemezek

  • Renaissance – The Masters Series: Satoshi Tomiie

    Satoshi Tomiie mixeli a Renaissance kiadó Masters Series-sorozatának a legújabb részét. A japán-amerikai lemezlovas az aktuális kedvencei mellett kiadója, a Saw Recordings hamarosan megjelenő felvételeiből is bemutat párat.
  • Matthew Dear – Body Language vol. 7

    A detroiti Matthew Dear készíti a berlini Get Physical kiadó Body Language-sorozatának a hetedik részét. Az otthonában neves indie sztárként is ismert lemezlovas a jelenlegi kedvenc house és techno zenéit mutatja be a kiadványon.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2005-07-09] EXIT FEST
    @ Novi Sad- Szerbia-Montenegro

    2005. július 7-10-ig a vajdasági, Novi Sad ad majd helyet a mára világhírű elektronikus dance fesztiválnak, amit Szerbia felszabadulásának ünnepére rendeznek immáron 5. alkalommal. Ez, az EXIT. Egy kis gyors infó, mire számíthatunk idén a rangos dance fesztiválon.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó