Pulzar

Partyajánló

TEST pres. edIT

Fellépők
Dátum 2008. július 17.
Stílus House
TEST pres. edITA napfényes Los Angeles hip hop életéről általában a g-funk, és a Hummerek előtt pózoló, tangás popókat paskoló, fukszos-stukkeres bandavezérek jutnak az ember eszébe. De ott sem mindenki a Bloods vagy a Crips tagja, létezik egy sokkal egészségesebb és zeneileg ezerszer érdekesebb hip hop világ is Hollywood lankáinak lábánál. Ennek a közösségnek egyik mozgatórugója a legendás Konkrete Jungle (drum and bass és hip hop bulisorozat LA-ben) és Low End Theory klubestek főszereplője.

TEST pres. edIT

A napfényes Los Angeles hip hop életéről általában a g-funk, és a Hummerek előtt pózoló, tangás popókat paskoló, fukszos-stukkeres bandavezérek jutnak az ember eszébe. De ott sem mindenki a Bloods vagy a Crips tagja, létezik egy sokkal egészségesebb és zeneileg ezerszer érdekesebb hip hop világ is Hollywood lankáinak lábánál. Ennek a közösségnek egyik mozgatórugója a legendás Konkrete Jungle (drum and bass és hip hop bulisorozat LA-ben) és Low End Theory klubestek főszereplője.
Őt edIT néven ismerte meg a világ, miután a Planet Mu és az Alphapup kiadók gondozásában két nagylemezen hirdeti a porrá zúzott grooveok és a jelenlegi önmagából totálisan kifordított, hip hop diadalát. Tettestársaival, a Glitch Mob tagjaival (Ooah, Kraddy, Boreta) szigorúan szanaszéjjel tört hip hop alapokra helyezve tekerik szét a rap nagyágyúk acapelláit, adnak hozzá sújtólég basszust és eszement effekteket. Haverjaival (Busdriver, Existereo, Myka9, Flying Lotus, Sa-ra, Heralds of Change, Hudson Mohawke, Tom Burbank, Abstract Rude, Daedalus, Daddy Kev) pedig jelen pillanatban épp újradefiniálják a hip hop-ot.
A fellépésein önmagát nemes egyszerűséggel csak crowd slayer-ként definiáló edIT hosszas unszolásra végre Európába szállítja a los angeles-i, dögös glitch hop hangzásvilágot; július 17-én Budapesten a Mokka Cukában mozgatja meg a fiók nyakizmait és a lányok hátsóját. Be prepare to be slayed!

2008. július 17., csütörtök
Mokka Cuka
ingyenes

line up
edIT (The Glitch Mob - Planet Mu, Alphapup Rec. - Los Angeles, USA)
Cadik (Membran, All Soundz)
Fine Cut Bodies (Chi)
blend! (Subgrade Rec., Under 140)

www.theglitchmob.com
www.myspace.com/​edit
www.myspace.com/​theglitchmob
www.alphapuprecords.com
www.planet-mu.com

edIT (The Glitch Mob – Planet Mu, Alpahpup Rec. – Los Angeles, USA)







 




Ajánlott lemezek

  • Ninja Tune XX

    Húszéves évfordulójára több különleges kiadvánnyal is készül a Ninja Tune, jó hír, hogy ezek mind beszerezhetőek lesznek nálunk!
  • Roots Manuva - Slime & Reason

    Három év szünet után új albummal jelentkezik Roots Manuva, a brithop ikonikus képviselője. A művész a negyedik, Slime & Reason című lemezén a hiphop előtti inspirációit mutatja be.

Kapcsolódó cikkek

  • Hairy művészek az Exiten!

    A legendás Exit szervezői a Converse Exit Music Live színpadán ifjú tehetségek számára biztosítanak fellépési lehetőséget, és az idei évben először, lemezlovasok számára is kitárták kapuikat. Idén összesen 25 fiatal zenekar és 7 DJ kap lehetőséget arra, hogy megmutathassa magát a közönségnek
  • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

    Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
  • Butane Inetrjú

    Rövid Interjú a Hairy-s fellépés kapcsán
  • Andre @ Long Track

    A Marvin által szerkesztett, heti rendszerességgel jelentkező Long Track című mix műsor vendége volt a közelmúlban Andre.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó