Pulzar

Partyajánló

TEST pres. edIT

Dátum 2008-07-17
Stílus ismeretlen
TEST pres. edITA napfényes Los Angeles hip hop életéről általában a g-funk, és a Hummerek előtt pózoló, tangás popókat paskoló, fukszos-stukkeres bandavezérek jutnak az ember eszébe. De ott sem mindenki a Bloods vagy a Crips tagja, létezik egy sokkal egészségesebb és zeneileg ezerszer érdekesebb hip hop világ is Hollywood lankáinak lábánál. Ennek a közösségnek egyik mozgatórugója a legendás Konkrete Jungle (drum and bass és hip hop bulisorozat LA-ben) és Low End Theory klubestek főszereplője.

TEST pres. edIT

A napfényes Los Angeles hip hop életéről általában a g-funk, és a Hummerek előtt pózoló, tangás popókat paskoló, fukszos-stukkeres bandavezérek jutnak az ember eszébe. De ott sem mindenki a Bloods vagy a Crips tagja, létezik egy sokkal egészségesebb és zeneileg ezerszer érdekesebb hip hop világ is Hollywood lankáinak lábánál. Ennek a közösségnek egyik mozgatórugója a legendás Konkrete Jungle (drum and bass és hip hop bulisorozat LA-ben) és Low End Theory klubestek főszereplője.
Őt edIT néven ismerte meg a világ, miután a Planet Mu és az Alphapup kiadók gondozásában két nagylemezen hirdeti a porrá zúzott grooveok és a jelenlegi önmagából totálisan kifordított, hip hop diadalát. Tettestársaival, a Glitch Mob tagjaival (Ooah, Kraddy, Boreta) szigorúan szanaszéjjel tört hip hop alapokra helyezve tekerik szét a rap nagyágyúk acapelláit, adnak hozzá sújtólég basszust és eszement effekteket. Haverjaival (Busdriver, Existereo, Myka9, Flying Lotus, Sa-ra, Heralds of Change, Hudson Mohawke, Tom Burbank, Abstract Rude, Daedalus, Daddy Kev) pedig jelen pillanatban épp újradefiniálják a hip hop-ot.
A fellépésein önmagát nemes egyszerűséggel csak crowd slayer-ként definiáló edIT hosszas unszolásra végre Európába szállítja a los angeles-i, dögös glitch hop hangzásvilágot; július 17-én Budapesten a Mokka Cukában mozgatja meg a fiók nyakizmait és a lányok hátsóját. Be prepare to be slayed!

2008. július 17., csütörtök
Mokka Cuka
ingyenes

line up
edIT (The Glitch Mob - Planet Mu, Alphapup Rec. - Los Angeles, USA)
Cadik (Membran, All Soundz)
Fine Cut Bodies (Chi)
blend! (Subgrade Rec., Under 140)

www.theglitchmob.com
www.myspace.com/​edit
www.myspace.com/​theglitchmob
www.alphapuprecords.com
www.planet-mu.com

edIT (The Glitch Mob – Planet Mu, Alpahpup Rec. – Los Angeles, USA) 
© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó