Pulzar

Partyajánló

Patch-Bay

Fellépők
Dátum 2008. július 12.
Stílus Chill Out, Jazz, Nu Jazz, DownTempo,
House
Patch-BayPatch-Bay név alatt nyári hangtechnológiai labort szervez a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának Mediális Művészetek Intézete július 7-től 12-ig.

Patch-Bay

Patch-Bay név alatt nyári hangtechnológiai labort szervez a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának Mediális Művészetek Intézete július 7-től 12-ig.
Patch-Bay: nyári hangtechnológiai labor Pécsett
2008.07.12.
 
Buben (Fehéroroszország)
PLE
Rovar17
Dóra Attila
 
 
A műhely az egyetem művészeti karának Damjanich utca 30. szám alatt található épületében kerül megrendezésre. Főbb témakörök: szenzorok és interfészek, analóg szintetizátorok építése, hardver hacking, analóg hanggenerálás stb. Az érdeklődők jelentkezését a Mediális Művészetek Intézete fogadja az mmi@art.pte.hu Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen. A teljes anyagköltséget a résztvevőknek kell állniuk, valamint a szállásról és az étkezésről is maguknak kell gondoskodniuk. Bővebb információ: art.pte.hu/menu/92

Ajánlott lemezek

  • Újabb Budabeats megjelenés

    A Budabeats netlabel új anyaga a magyar elektronikus színtér egyik meghatározó formációjának az „Ez a divat” zenekar mutáns funkpop száma.

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó