Pulzar

Partyajánló

From Summer Start

Fellépők
Dátum 2008. július 5.
Stílus Techno, Tech-house, Deep House, House
From Summer Start

From Summer Start









Kapcsolódó cikkek

  • RICHARD BARTZ INTERJÚ

    'Midnight Man goes Big' -Felejtsd el Midnight Man-t, és nézd, miként válik a Gigolo egykori üdvöskéje igazán Naggyá. Richard Bartz kompromisszumok nélkül voksol az önállóság mellett. Megteheti. Kiadója, a stílusok háborújáról elhíresült Kurbel nemrég ünnepelte fennállásának tizedik évfordulóját, s mindez idő alatt töretlen erővel állt ki az esszenciális techno-muzsika mellett, mely színesebb, mint gondolnánk. Chicago house, new york hiphop, detroit indusztriál, acid. E sokrétű zenei paletta számtalan lehetőséget kínál az alkotónak. Bartz tudja, miként éljen vele…
  • Richard Bartz ( Kurbel rec- Munich D ) BIO

    Richard Bartz 1976-ban, Münchenben született. Egészen fiatal korában a rock zenéért rajongott. 15 évesen véletlenszerűen betévedt egy illegális techno buliba, amely óriási hatással volt rá, ettől kezdve a legendás Ultraworld parti sorozat rendszeres látogatója lett. A techno hangzás annyira megfogta, hogy hamarosan próbára tette magát bátyja hangstúdiójában, aki amúgy másodosztályú horror filmekhez készített „zenéket”. Néhány próbálkozást követően Richard egy demo szalaggal és a kezdők önbizalmával felszerelkezve besétált egy közeli lemezboltba, az Optimalba. Az Optimal tulajdonosa egyben a Disko B kiadó vezetője is volt, a felvételek tetszettek neki, így Richard hamarosan már ennek a híres labelnek készíthetett remixeket.

Ajánlott lemezek

  • Dj Hell: Bemutatkozik a Gigolo új hangzásvilága az ELEVEN!

    A különc Dj Hell által közismert International Deejay Gigolo kiadó sokunk kedvence, ezért is indíthatták el azt az elektro hangzásvilágot amit a 90-es évek közepén Fischerspooner, David Caretta, Miss Kittin és The Hacker lemezes táskájából hallhattunk először.

Archív partyajánlók

  • [2006-02-18] Hyperspace
    @ Events Hall, Budapest

  • [2005-02-19] Hyperspace Special
    @ Events Hall, Budapest

    A 2005-ös év első DEAD CODE által szervezett megmozdulása a februárban megrendezésre kerülő HYPERSPACE Special. A Special partikon, ahogy már azt megszokhattuk a főszerep mindig egy olyan lemezlovasé, aki a techno múltjának és jelenének meghatározó alakja, és akinek személyét egyfajta misztikum övezi. A mostani főszereplőre, Sven Väth-re ez különösen igaz. Sven nemcsak dj és producer, arculat- és divattervező, klubtulajdonos és kiadó főnök, hanem egy igazi életművész show-man. Fellépései során közönségét mindig magával ragadja karizmatikus személyisége, mely a „ mester” 40 éves kora ellenére egy cseppet sem látszik gyengülni.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó