Pulzar

Partyajánló

Pet Duo @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. december 31.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Electro, House
Pet DuoA tavalyi nagy sikerű évadzáró után a K2 menedzsmentje úgy döntött, hogy az NGOH csapatára bízza a 2007-es év utolsó felvonásának levezénylését, hogy így méltóképpen búcsúztassák veletek e nagyszerűnek mondható évet. K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Pet Duo @ K2, Budapest

A tavalyi nagy sikerű évadzáró után a K2 menedzsmentje úgy döntött, hogy az NGOH csapatára bízza a 2007-es év utolsó felvonásának levezénylését, hogy így méltóképpen búcsúztassák veletek e nagyszerűnek mondható évet.

Úgy gondolták, ti, vagyis az NGOHT közönség legnagyobb kedvencével kell zárulnia az évnek, ezért a rezidensek, illetve a Dirty Bass csapat kiválósága, Simon mellett a Pet Duo-t invitálták meg a szervezők.

A brazil párost rengetegen szerették volna "megkapni" erre a dátumra, de mégis minket, vagyis titeket választottak, mert a K2-ben szeretnék átbulizni az év utolsó éjszakáját! Sőt, a házaspár úgy gondolta, nem jönnek majd "üres kézzel", ezért magukkal hozzák hazájuk legújabb felfedezettjét, a technopride.hu üdvöskéjét, DJ TRB-t, aki alig várja, hogy bemutatkozzon a már sokat dicsért magyar közönség előtt.

Mindenki nagy várakozással tekint tehát erre az estére, még a kisterem lemezlovasai is, hiszen itt az eddigi rendezvényeinken megszokott lazító ritmusok helyett féktelen, mondhatni, ünnepi techno-láz uralkodik majd.

Meglepetésként pedig - ha a kínálat önmagában nem lenne elég - az első 100 vendég külön erre az alkalomra készített nyakpasszal lesz gazdagabb. Minden adott tehát ahhoz, hogy újra együtt lehessenek a techno szerelmesei, hogy kéz a kézben búcsúztassuk ezt az évet, és nézzünk a jövő kihívásai felé.


2007.12.31 NGOHT presents from NEW YEARS EVE to HELL @ K2 (Üllői út 51.)

Pet Duo (Kne' Deep) /BRA
TRB (Technopride.net) /BRA
O.B.I (NGOHT REC., Tekktribe, Distorted) /GER
KillSwitch vs. Reset (NGOHT REC., Combat Skill, Inflicted)
Nilux vs. Simon (NGOHT REC., Dirty Bass)

Techno Floor: Nils, Hadova, Sade Rush, Slave, Glonczi, Boncsair

Belépő kizárólag a helyszínen 4000 HUF
Az első 100 vendég külön erre az alkalomra készített nyakpasszt kap ajándékba!!!

A fellépő művészekről, a rendezvényről, és a rezidenseinkről több
információt a www.ngoht.hu címen találhatsz.

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Cinetrip VJ Torna Budapest 2010

    Október 18. és 22. között a Cinetrip csapata ismét megrendezi a VJ Tornát, a VJ szcéna legkiemelkedőbb hazai seregszemléjét és nemzetközi zsűri előtti megmérettetését.
  • Carl Cox magyar producert remixel!

    A szakma veteránjának a vokál és a vonósok hangszerelése tetszett meg a magyar Victor Macpherson „Usual Times” című trackjében, ezért elkészítette saját remixét, amely a nyár derekán lát napvilágot a Dowalve Records gondozásában megjelenő EP-n.
  • Hypnotronik Never Dies- Programváltozás!

    A Hypnosis sajnálattal jelenti be a hírt, hogy a 2008. december 13-i francia vendége, Alex Gopher nem tud résztvenni a szombati eseményen.
  • Rádió Café - Hyper, Hexadecimal, TB Gon

    Vérbeli Spectrum hangzásnak lehetünk fültanúi ma este 8kor, ha a Radio Caféra tekerünk. McMenemy Márk 'Motor City - Party Preparing' című műsorában először TB Gon ráz fel minket a fotelból, majd DJ Hyper mixéből hallhatunk ütős kis ízelítőt, hogy biztosan tudjuk, merre vegyük ma este az irányt. Baromi jó zenék mellett baromi jó interjúkat is hallhattok a Spectrum ma esti fellépőivel, akik a Radio Café műsora után az Olof Palme házban várnak benneteket reggel fél 6ig!
  • Spectrum

    2006 Szeptember 23-án debütált Magyarországon az angol Spectrum klubest, melynek budapesti bemutatkozása minden várakozást felülmúlva sikerült.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó