Pulzar

Partyajánló

Pet Duo @ K2, Budapest

Dátum 2007. december 31.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus ismeretlen
Pet DuoA tavalyi nagy sikerű évadzáró után a K2 menedzsmentje úgy döntött, hogy az NGOH csapatára bízza a 2007-es év utolsó felvonásának levezénylését, hogy így méltóképpen búcsúztassák veletek e nagyszerűnek mondható évet. K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Pet Duo @ K2, Budapest

A tavalyi nagy sikerű évadzáró után a K2 menedzsmentje úgy döntött, hogy az NGOH csapatára bízza a 2007-es év utolsó felvonásának levezénylését, hogy így méltóképpen búcsúztassák veletek e nagyszerűnek mondható évet.

Úgy gondolták, ti, vagyis az NGOHT közönség legnagyobb kedvencével kell zárulnia az évnek, ezért a rezidensek, illetve a Dirty Bass csapat kiválósága, Simon mellett a Pet Duo-t invitálták meg a szervezők.

A brazil párost rengetegen szerették volna "megkapni" erre a dátumra, de mégis minket, vagyis titeket választottak, mert a K2-ben szeretnék átbulizni az év utolsó éjszakáját! Sőt, a házaspár úgy gondolta, nem jönnek majd "üres kézzel", ezért magukkal hozzák hazájuk legújabb felfedezettjét, a technopride.hu üdvöskéjét, DJ TRB-t, aki alig várja, hogy bemutatkozzon a már sokat dicsért magyar közönség előtt.

Mindenki nagy várakozással tekint tehát erre az estére, még a kisterem lemezlovasai is, hiszen itt az eddigi rendezvényeinken megszokott lazító ritmusok helyett féktelen, mondhatni, ünnepi techno-láz uralkodik majd.

Meglepetésként pedig - ha a kínálat önmagában nem lenne elég - az első 100 vendég külön erre az alkalomra készített nyakpasszal lesz gazdagabb. Minden adott tehát ahhoz, hogy újra együtt lehessenek a techno szerelmesei, hogy kéz a kézben búcsúztassuk ezt az évet, és nézzünk a jövő kihívásai felé.


2007.12.31 NGOHT presents from NEW YEARS EVE to HELL @ K2 (Üllői út 51.)

Pet Duo (Kne' Deep) /BRA
TRB (Technopride.net) /BRA
O.B.I (NGOHT REC., Tekktribe, Distorted) /GER
KillSwitch vs. Reset (NGOHT REC., Combat Skill, Inflicted)
Nilux vs. Simon (NGOHT REC., Dirty Bass)

Techno Floor: Nils, Hadova, Sade Rush, Slave, Glonczi, Boncsair

Belépő kizárólag a helyszínen 4000 HUF
Az első 100 vendég külön erre az alkalomra készített nyakpasszt kap ajándékba!!!

A fellépő művészekről, a rendezvényről, és a rezidenseinkről több
információt a www.ngoht.hu címen találhatsz.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó