Pulzar

Partyajánló

Sasha @ Studio, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Spigiboy
Dátum 2007. december 22.
Helyszín Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Electroclash, House, Dance
SashaMásfél év után ismét a fővárosunkba látogat az idei Dj Mag szavazás 5. helyezettje Sasha.Studio, Budapest, Hajógyári sziget

Sasha @ Studio, Budapest

Másfél év után ismét a fővárosunkba látogat az idei Dj Mag szavazás 5. helyezettje Sasha.

Az idei éve is eseménydúsra sikeredett. Megalakította új kiadóját az Emfire records-t. Első megjelenésük a Coma volt, amely track belopta egyből magát a dj-k lemezes táskájába. Sasha a magyar partyarcok nagy kedvence. Erre a legjobb bizonyíték, hogy ahányszor hazánkban járt eddig mindig teltházas, felejthetetlen hangulatú esteket tudhat maga mögött. Ebből okulva a szervezők limitálták a rendezvényt a nyugodt és kultúrált szórakozás lehetőségét biztosítva. Sasha mellett az egyetlen fellépő Chriss lesz, aki nemrég John Digweed Transitions vol 3 warm up-ja volt Amsterdamban. Chriss éve is eseménydúsra sikeredett, kiadói és produceri munkássága ebben az évben kimagasló volt a hazai mezőnyben. 

 



Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Dalkloid Sound – Say You

    A Dalkloid Sound nevével már mindenki találkozott aki követi az elektronica hazai szféráját és jár az ilyen jellegű zenei fesztiválokra. Munkáikat élőben adják elő fesztiválokon, klubokban, ez a „dalkloidjuk” egyik alapszabálya. A most novemberben megjelenő EP-n dallamilag igen vegyes számok kaptak helyet, így mindenki megtalálja a magának megfelelőt.
  • Tom Nyk & John Wolf - Green World EP

    Alig , hogy a Shee Compression válogatás album megjelent a zenei piacon amelyen Tom Nyk & John Wolf 2 nagyszerű szerzeményét hallhattuk ( Morbid song / First time ) Máris egy ragyogó új összeállítással kedveskedik nekünk a producer páros .

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó