Pulzar

Partyajánló

B2B Underground @ Kulacs Club

Fellépők
Dátum 2007-11-17
Helyszín Kulacs Club
Stílus Drum and Bass
B2B Underground'07 november 17-én a Kulacs Club-ban kerül megrendezésre a Love and Bass Crew soron következő rendezvénye. A Crew immáron több éve foglalkozik partyk szervezésével, rendezésével főleg Drum and Bass és BreakBeat zenei vonalon.Kulacs Club

B2B Underground @ Kulacs Club

'07 november 17-én a Kulacs Club-ban kerül megrendezésre a Love and Bass Crew soron következő rendezvénye. A Crew immáron több éve foglalkozik partyk szervezésével, rendezésével főleg Drum and Bass és BreakBeat zenei vonalon.

A bulik Esztergom és vonzáskörzetében kerültek és kerülnek megrendezére, általában 1-2 havi rendszerességgel. Vendégek voltak már többek közt: Palotai, Cadik, Mc Zeek, Chris.SU, SKC, Ludmilla, Nadja, Negro, Ib, Vida L, SoundHunter, Rob, Axim, Liquid.

A Crew képviseletében Darren, Maxim, Saber, End mint DJ, ill. Visionstep és SmeagolSkywalker pedig mint VJ működnek közre.

 Amit a következő állomásról érdemes tudni, SoundHunter és Reza (need4speed) egy exclusive 4 lemezjátszós és 2 keverős szettel mutatják be "hogy a drum and bass tulajdonképpen micsoda", a kemény ipari hangzástól a lágyabb, electro-akusztikus feeling-ig,mint ahogy a végtelenített ütem kavalkád sokrétűségét is figyelemmel követhetjük, a szetten belüli szettekben.

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó