Pulzar

Partyajánló

B2B Underground @ Kulacs Club

Fellépők
Dátum 2007. november 17.
Helyszín Kulacs Club
Stílus House, Progressive House, Drum and Bass, House,
Tech-house, Minimal
B2B Underground'07 november 17-én a Kulacs Club-ban kerül megrendezésre a Love and Bass Crew soron következő rendezvénye. A Crew immáron több éve foglalkozik partyk szervezésével, rendezésével főleg Drum and Bass és BreakBeat zenei vonalon.Kulacs Club

B2B Underground @ Kulacs Club

'07 november 17-én a Kulacs Club-ban kerül megrendezésre a Love and Bass Crew soron következő rendezvénye. A Crew immáron több éve foglalkozik partyk szervezésével, rendezésével főleg Drum and Bass és BreakBeat zenei vonalon.

A bulik Esztergom és vonzáskörzetében kerültek és kerülnek megrendezére, általában 1-2 havi rendszerességgel. Vendégek voltak már többek közt: Palotai, Cadik, Mc Zeek, Chris.SU, SKC, Ludmilla, Nadja, Negro, Ib, Vida L, SoundHunter, Rob, Axim, Liquid.

A Crew képviseletében Darren, Maxim, Saber, End mint DJ, ill. Visionstep és SmeagolSkywalker pedig mint VJ működnek közre.

 Amit a következő állomásról érdemes tudni, SoundHunter és Reza (need4speed) egy exclusive 4 lemezjátszós és 2 keverős szettel mutatják be "hogy a drum and bass tulajdonképpen micsoda", a kemény ipari hangzástól a lágyabb, electro-akusztikus feeling-ig,mint ahogy a végtelenített ütem kavalkád sokrétűségét is figyelemmel követhetjük, a szetten belüli szettekben.

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

  • Töltsd le ingyen Streako és B-Squit 'Summertime Heroes' című új albumát

    Megjelent a Streako & B-Squit páros első minialbuma! A Summertime Heroes egy 7 számot tartalmazó válogatás a szerzőpáros laza, könnyed hangulatú darabjaiból. A nóták kiválogatásánál az elektronikus zene kedvelőin túl a DJ-k is nagy figyelmet kaptak; az alkotók bíznak benne, hogy a merészebb, egyedibb lemezlovagok előszeretettel pörgetnek majd néhány trekket erről az albumról, amely a Deafness Records jóvoltából ingyen beszerezhető.

Ajánlott lemezek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó