Pulzar

Partyajánló

ILD 01 Album Launch Party with BUDAI @ Sing Sing, Szeged

Fellépők
Dátum 2007. november 9.
Helyszín Sing Sing, Szeged, 6721, Mars tér, 'C' pavilon
Stílus Deep House, House, Progressive House, Chill
ILD 01 Album Launch Party with BUDAIHat évnyi számtalan felejthetetlen partyt követően november közepétől hazavihető és kézzel foghatóvá válik az élmény! Budai prezentálásában és a Fudation Records gondozásában megjelenik az I LOVE DEEP mixlemez. A party esszenciájának hetven percbe való sűrítése ezúttal Budaira hárult. A feladat nem volt egyszerű, hiszen egy CD-nyi idő szinte semmi ahhoz képest, ami egy I LOVE DEEP partyn átélhető, így viszont nem maradt választás, csak a legjobb trackek kerülhettek fel a korongra. A saját, Budai&Vic szerzemények mellett olyan előadók munkáira bólogathatunk ezentúl otthon is, mint Jimpster, The Timewriter, Terry Lee Brown Jr., Fred Everything vagy Dusty Kid.Sing Sing, Szeged, 6721, Mars tér, 'C' pavilon

ILD 01 Album Launch Party with BUDAI @ Sing Sing, Szeged

Hat évnyi számtalan felejthetetlen partyt követően november közepétől hazavihető és kézzel foghatóvá válik az élmény! Budai prezentálásában és a Fudation Records gondozásában megjelenik az I LOVE DEEP mixlemez. A party esszenciájának hetven percbe való sűrítése ezúttal Budaira hárult. A feladat nem volt egyszerű, hiszen egy CD-nyi idő szinte semmi ahhoz képest, ami egy I LOVE DEEP partyn átélhető, így viszont nem maradt választás, csak a legjobb trackek kerülhettek fel a korongra. A saját, Budai&Vic szerzemények mellett olyan előadók munkáira bólogathatunk ezentúl otthon is, mint Jimpster, The Timewriter, Terry Lee Brown Jr., Fred Everything vagy Dusty Kid.

November 9-vel kezdetét veszi, a teljes országot átívelő ILOVEDEEP lemezbemutató turné. A turné első állomása a szegedi szuperklub a SingSing lesz. Budai régi vendégként tér vissza a dél magyarországi városba, hiszen különböző projektekkel és zenei műfajokkal már tizenkét éve koptatja a Sing Sing Dj pultját. Ezúttal azonban Vic is vele tart, hogy együtt mutassák meg azt amit eddig csak a budapesti közönség élvezhetett, a Budai & Vic Ableton live dj szettet.

The Timewriter is megtiszteli jelenlétével a partyt, játékával pedig minden bizonnyaelkápráztatja majd a bulira ellátogató közönséget. A Plastic City-s művész, zenész karrierje már 13 évesen sejthető volt, hiszen az egyébként is zeneszerető család fiát, az édesapa zene konzervatóriumba küldte. Ugyanitt klasszikus zenét tanult a kis Frank, de nem telt el sok idő, hogy az elektronikus zene hajnalán őt is magával ragadja a bakelitek világa. ’94-ben meg is jelentette The Timerewinder című albumát, amelynek sikere egyértelműen jelezte az elektronikus szcénában való létjogosultságát. Többek között ennek az albumnak köszönhetően írthatott alá a Plastic City-nél, illetve kaphatott rezidensséget Sven Vath szuperklubjában, a frankfurti Cocoonban.

Az I Love Deep partyk egyik legkedvesebb és elmaradhatatlan DJ-e is fellép majd a lemezbemutatón, ő pedig Madox, akitől csak és kizárólag szép, szívet-lelket megérintő zenékre számíthatunk. A szegedi klub rezidense Dusan pedig egy egyszeri és megismételhetetlen speciális warmuppal készül a korán érkezőknek.

Az "I Love Deep 01 - Mixed by Budai" mix CD megvásárolható kedvezményes áron a rendezvény helyszínén vagy megrendelhetö a www.ilovedeep.hu, www.foundation-records.com és a www.djbudai.com weboldalakon postai utánvéttel.

I Love Deep Mix minden szombaton este 8-tól Budaival és Vic-kel a justmusic.fm müsorán. www.justmusic.fm

2007.november 09. péntek
"I Love Deep 01 - Mixed by Budai" Album Launch Party

The Timewriter
Budai & Vic
Madox
Dusan

Sing Sing Music Hall
6721. Szeged, Mars tér "C" Pavillon
Kérjük, érkezz minél korábban, a hosszas sorban állást elkerülendö! Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006 , e-mail:vip@ilovedeep.hu www.ilovedeep.hu www.djbudai.com www.myspace.com/ilovedeephu www.foundation-records.com www.sing.hu

Belépö (csak a helyszínen): 1000 Ft (éjfélig) / 1500 Ft (éjfél után)

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó