Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft
23ig 1 000 Ft

Partyajánló

Jóképű Klub 2. Birthday @ Bling - Bling, Kecskemét

Fellépők
Dátum 2007. szeptember 14.
Helyszín Bling - Bling, Kecskemét
Stílus House, Progressive House, Deep House, Progressive House,
House
Jóképű Klub 2. BirthdayKecskemét elektronikus zenei életét megbolygató havi rendszerességgel jelentkező partysorozata a Jóképű Klub elérkezett a második születésnapjához.Bling - Bling, Kecskemét,

Jóképű Klub 2. Birthday @ Bling - Bling, Kecskemét

Kecskemét elektronikus zenei életét megbolygató havi rendszerességgel jelentkező partysorozata a Jóképű Klub elérkezett a második születésnapjához.

2 éve egy barátösszefogó céllel elindult próbálkozás ez idő alatt 4 helyszínen mutatta meg, hogy a fiatalos lendület és az igényes zenei felhozatal mellett a hangulatban is megállja a helyét e városon belül. December óta a rezidenciájuk a Bling Bling Nights ahol már vendégük volt többek között: Eelke Kleijn (NL), Forteba, From P60, Mannel, Emanuel Phaz (GR), Andro és még sorolhatnánk.

A klub célja gyökeresen nem változott, inkább szellemileg átalakult, hiszen mostmár nem csak a közeli barátok azok akik a Klubba járok nagy részét alkotják. A szervező csapat első számú szempontja a minőségi szórakoztatás!

Szeptember 14-én, pénteken ADD2BASKET, NIGEL SNORTER, DEL SOL, ÁKY és BALAKRISHNAN tolják a zenéket és reméljük nagy sikere lesz a következő év(ek)ben is a már 2 éves Jóképű Klubbnak.


Jóképű Klub 2. Birthday

Fellépők:
Add 2 Basket
Nigel Snorter /pulzar.hu
Del Sol
Balakrishnan
Áky

Bling Bling Nights - Kecskemét, Malom Központ 4. emelet,
belépő 23-ig 1000Ft / 23után 1500Ft

www.jokupuklub.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó