Pulzar

Partyajánló

Ultraschall @ Tanzpalast Baden, Waltersdorferstr. 40. - Baden - Ausztria

Fellépők
UltraschallA visszaszámlálás már 30-án elkezdődik! Badenben már a Szilveszter előtti napon megkezdődik az óév búcsúztatása. A december 30-i ULTRASCHALL a nemzetközi DJ szcéna krémjét fogja vendégül látni. Tanzpalast Baden, Waltersdorferstr. 40. - Baden - Ausztria

Ultraschall @ Tanzpalast Baden, Waltersdorferstr. 40. - Baden - Ausztria

A visszaszámlálás már 30-án elkezdődik! Badenben már a Szilveszter előtti napon megkezdődik az óév búcsúztatása. A december 30-i ULTRASCHALL a nemzetközi DJ szcéna krémjét fogja vendégül látni.

Fellép ezen az estén CRISS SOURCE (D),akinek nevéhez fűződik az év underground klubslágere, a "Hugn 'n’ Kisses", OLIVER KLEIN (D), Tiesto klasszikusa, a "Flight 643" remixének elkészítője, valamint Mr. Hyperspace, azaz HOT X, akinek neve mindig garancia a minőségi technora.

És ez még nem minden! Ausztriában először, a badeni Tanzpalastban lépnek színpadra a madridi Fabric club sztárjai, ABEL THE KID & RAUL ORTIZ (E), akik progressive house és electro szettjükkel mutatkoznak be a közönségnek. Nem hiányozhat a sorból a házigazda Mr. Euphoric, DJ OBSERVER sem, valamint itt lesz a szintén hazai színeket képviselő OLIVER VAN LEAN is.

2006.12.30. ULTRASCHALL - NYE Special

DJ-k:
Criss Source ( mauritius – D )
Oliver Klein ( mutekki – D ),
Hot X ( deadcode - H )
Abel The Kid & Raul Ortiz ( fabric – E )
DJ Observer,
Oliver Van Lean

helyszín: Tanzpalast Baden, Waltersdorferstr.40. Baden, Ausztria
kapunyitás: 20:00
start: 21:00
belépő: 8 Euro

www.tanzpalast.at

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó