Pulzar

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Black Sensation Megadance Party @ Caribi Dance Club - Debrecen, Debrecen

Fellépők
Black Sensation Megadance PartyAz első órában DJ Offero a denet.hu lemezlovasa szórakoztatja az érkezőket napjaink legjobb handsup muzsikáival, majd átveszi a felkonferálás szerepét mellyel minden DJ.-t bemutat a közönségnek szettje elején.Caribi Dance Club - Debrecen, Debrecen,

Black Sensation Megadance Party @ Caribi Dance Club - Debrecen, Debrecen

Az első órában DJ Offero a denet.hu lemezlovasa szórakoztatja az
érkezőket napjaink legjobb handsup muzsikáival, majd átveszi a
felkonferálás szerepét mellyel minden DJ.-t bemutat a közönségnek szettje elején.

A felvezetés után C.R.B. pakolja majd a gyengébb de egyre húzósabb korongokat megalapozva ezzel az este hardstyle hangulatát, amíg Rufy fel nem váltja és tovább pörgeti a hangulatot a következő egy órában! Ezután következik az este második felvonása, a Sensor Base trió Gabriel Miller, Denoiser és Gregor X három órán keresztül szórakoztatja az egybegyűlteket tovább fokozva a hangulatot. Végül az éjszaka záróakkordjaként a hardcore zenék világába utazunk Eddie Horse a schranzdaze házigazdájának segitségével majd őt a hardcore-lady Vanda követi és a maximumig fokozza a hangulatot! A befejezésről C.R.B. vs. Rufy gondoskodik b2b hardcore szettjükkel egészen zárásig!


Mindezeket átélheted te is 800 huf belépőjegy ellenében amihez mix cd- t is kapsz ajándékba, amely az est 7 lemezlovasának mixeit fogja tartalmazni.

Szeretettel várunak mindenkit Debrecenben, a Caribi Dance Clubban a Karácsonyi Ünnepek előtti utolsó igazán ütős éjszakán!

2006.12.22. Black Sensation Megadance Party @ Caribi, Debrecen

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó