Pulzar

Partyajánló

Ride snowboard presents @ Merlin, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. december 9.
Helyszín Merlin, Budapest, V. Gerlóczy utca 4. bent az udvarban
Stílus Techno
Ride snowboard presentsAz alábbiakban a Merlin klub decemberi programjait találhatjátok...Merlin, Budapest, V. Gerlóczy utca 4. bent az udvarban

Ride snowboard presents @ Merlin, Budapest

Az alábbiakban a Merlin klub decemberi programjait találhatjátok...

December 21. csütörtök

DJ REVOLUTION (The Wake Up Show - Los Angeles, USA)
A világ leghallgatottabb hiphop dj-je először Magyarországon!

Játékidő: 21h-04h

Nagyterem:
DJ REVOLUTION (USA)
Luigi & Quick (100% hiphop szett)
Nadir

Kisterem:
Waxman
DJ Gerysson

Visual:Kiégő Izzók

A Los Angeles-i Power 106 FM-en, vasárnap késő esténként
sugárzott: The Wake Up Show , a világ leghallgatottabb hiphop rádióműsora.
A számtalan adó által átvett és interneten is sugárzott élő mixet hetente 12 milliónál többen csekkolják, közel tíz éve. Házigazdája: Dj Revolution.
Persze, egy ilyen poszt nem jár a semmiért, és Rev is megdolgozik azért, hogy a hiphop egyik legbefolyásosabb embere lehessen. Másfél évtizede folyamatosan tökéletesíti lemezjátszóista tudását, azóta, hogy a keze 13 éves korában elválaszthatatlanul a lemezjátszókhoz ragadt,
miután a nagypapája összeeszkábálta neki élete első dj-cuccát. A kiskamasz Rev egyből mixtape-eket kezdett gyártani, majd Grandmaster Flash: Adventures On The Wheels Of Steel-jének hatására döntött úgy, hogy hiphop-dj lesz. Példaképei között olyan old school legendákat említ, mint Red Alert,
Cash Money és Jazzy Jeff. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Rev mára mesterei nyomdokaiba lépett.
Bámulatos szkreccs-technikáját számtalan lemezen villantotta meg, pl.: Alkaholiks, Bahamadia Dilated Peoples, Dr Octagon, Eminem, Red Foo, Swollen Members, stb.
Emellett produceri munkássága is jelenetős, saját szerzeményeit, pedig két albumon
(R2K / In 12s We Trust) és egy rakás maxin prezentálta eddig.
Rev számára mindegy, hogy oldschool vagy new school, hogy underground vagy overground, hogy West Coast vagy East Coast, számára csak egy kategória létezik: a jó hiphop. Ebből kapunk most mi is egy nagy adaggal, utolérhetetlenül egyedi szelekcióban és tálalásban.
Belépő:
Lányoknak 23h-ig ingyenes!
Fiúknak 23h-ig 1000 Ft, utána 1500 Ft
Infó: www.myspace.com/djrevolution ; www.wakeupshow.com

 

December 22. péntek

TŰZRAKTÉR FESZTIVÁL

20.00 Kamara terem: CORP! Zambriczky Ádám táncelőadása
21.30 Klub: Future Café
22.30 Klub: Czirják Csaba koncert

December 23. szombat

TŰZRAKTÉR FESZTIVÁL

19.00 Klub: Vamocsello
20.00 Nagyterem: Idén nem kérek ajándékot Oborni Kata táncelőadása
20.30 Nagyterem: FashionBreaks Vol.2 Divatbemutató
22.30 Nagyterem: Etno Rom koncert

December 26.

Stereotyp & Al-Haca

Nagyterem:
Stereotyp & Al-Haca ( DE )
CAdik & Mc Zeek (All Soundz)
cOp (cOp.underground.hu)
Sim (Weekandbass)

Klub:
Leen’gum (Tilos)
Waxman (Tilos)

Visual: Kiégő Izzók

A Sziget-en nagy sikerrel koncertezett a Stereotyp & Al-Haca feat. Mc Coppa formáció idén nyáron, a Meduza színpadon.
http://www.youtube.com/watch?v=0-IS7AjOzdY ; http://www.youtube.com/watch?v=Fs8V-OBNhSs

Az osztrák Stereotyp a dubstep stílus, amely a reggae alapjait ötvöző tánczene, egyik európai alappillére. Jelentek meg lemezei a Klein Records-nál és a Kruder&Dorfmeister páros kiadójánál a G-Stoned -nál is, de nemrégiben adták ki legújabb albumukat.
http://www.g-stoned.com/artists/stereotyp/bio.php ; www.al-haca.de
December 26-án a Merlin ad otthont egy hasonlóan nagy bulinak, a belváros szívében. Sim a Weekandbass csapatot képviseli oldskool drum and bass szettjével, Cadik & Mc Zeek teremtik meg a hangulatot az utánuk következő külföldi vendégeinknek és Dj Cop - aki A&R posztban kutatta a szcénat a számos díjat besöprő (többek között a legjobb dubstep label 2004, 2005.) angol HOTFLUSH égisze alatt - zárja az estét.
A klub helyszínen Dj Leen’gum, hip-hop; reggae; dub; funk szettje után, Dj Pedro régi 2step garage korongokat rak majd a lemezjátszó tányérjára.

belépő: 1000Ft (csak a helyszínen)
lányoknak 23h-ig ingyenes!
22h-ig koktélakció, egyet fizetsz – kettőt kapsz!

December 29.

Funzine at Merlin

December 30.

mintha mi sem történt volna…
…pedig történik
2006. December 30-án a Merlin Klubban.

Jazztaminute presents Jazz n Bass
Rövid történet
Jazztaminute szervezőcsapat 2001-ben indult és azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a drum and bass, jazzesebb, vokális oldalát bemutató partykat szervez Jazz n Bass néven. Már az első buli is nagy sikerrel, teltházzal működött és ez így is maradt a következő több, mint húsz rendezvényre is. Az évek során a Jazz n Bass megfordult Budapest több klubjában (Trafó, Zanzibár, Süssfelnap, Kultiplex, Fotel), a 2004 márciusában bekövetkezett és máig tartó szünetig.
A hosszúra sikerült csendet, az év utolsó előtti napján megtörjük!
Program a teremben: Azuma Clan koncert 23.00 -tól
Ez lesz az igazi dob és basszus, ugyanis a zenekar felállása, két ütőhangszer és két basszusgitár! A neves és elismert zenészekből (Papesch Péter, Herr Attila, Mogyoró Kornél, Ifj. Födő Sándor) álló együttes 2004 végén alakult és gyakorlatilag meghatározhatatlan stílusú, jazzes, népies, rockos, motívumokat; szabadon, ösztönösen, spontán felhasználó zenét játszanak. A koncepció, pedig az alkalmazkodásban, alázatban, figyelemben és az összhangban rejlik, mely zenéjükre és a közönség felé egyaránt hat. Több információ a www.fodo.hu/azumaclan oldalon található róluk. A koncert után, éjféltől Bratwa (airbag), Vida L (tilos) és a rezidens marka (jazztaminute) játszik majd a Jazz n Bass –hez méltó stílusban és minőségben, Mc Phantom és Lemon Mc segédletével, hajnalig. Program az előtérben
Terveink szerint, egyfajta welcome drink szerűen, a korábban érkezőknek, az előtérben előbb kezdődik a program, ahol Vida G (tilos, allnightbreakz), Mukki, Sabda (eggpack) játszanak majd egész éjjel, jó fajta, kellemes, vagy a közönség igényeihez mérten, táncos breakbeat –et.
Terem: Azuma Clan koncert, Bratwa (airbag), Vida L (tilos), marka (jazztaminute) + Mc Phantom, Lemon Mc
Előtér: Vida G (tilos, allnightbreakz), Mukki, Sabda (eggpack)
Belépő: 1000HUF Belépés CSAK 18 éven felülieknek!

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2012-04-07] Phuture City
  @ Merlin, Budapest

  A vigyorgósra sikerült márciusi acid house vs. diszkó múltidéző parti folytatásaként, április 7-én este újabb két meghatározó jelentőségű és manapság rendre visszaköszönő elektronikus tánczenei ősműfaj "ütközik" a Merlin táncolásra alkalmas padlófelületein.
 • [2012-03-15] Amuzeeck Events presents: Phace and Misanthrop
  @ Merlin, Budapest

  Phace (Florian Harres) és Misanthrop (Michael Bräuninger) hamburgi székhelyű DJ-k és producΞrΞk, az elmúlt évΞkben megjelent progresszív, a végtelenségig letisztult és igényes hangzásvilágukkal felkavarták a drum&bass szcéna állóvizét. Florian 2007-ben kiadott Psycho című nagylemezével tette le a névjegyét a műfajban, mΞgalkotva a modernkori neurofunk alapjait. Michaellel 2008-ban alapított közös kiadójuk a neosignal lehetőséget nyújtott számukra, hogy bármifélΞ megkötés nélkül, szabadon kísérletezzenek saját hangzásviláguk kialakításával.
 • [2012-02-18] This is... Nic Fanciulli
  @ Merlin, Budapest

  Joris Voorn első számú haverja, Kylie Minogue és az UNKLE kedvenc remixere, na és a rendkívül menő, Saved kiadó tulajdonosa.
 • [2012-02-17] Ἰώ presents Âme
  @ Merlin, Budapest

  Az előzőleg vártakkal szemben mégis kaptunk még a jószerencsétől néhány hónapot a Merlinben, úgyhogy méltóan ki is használjuk a lehetőséget a február 17-i Innervisions-ös Âme partival! Mindezt a furcsa nevű Ἰώ égisze alatt.
 • [2012-02-10] Stayfly pres Manik
  @ Merlin, Budapest

  Egy ízig-vérig amerikai DJ-producer művészegyéniséggel folytatja február 10-én a Stayflay az újévi pörgést….
 • [2012-01-20] Freaks w/ Shonky
  @ Merlin, Budapest

  A sármos francia matematikus újra feladja a leckét: Shonky január 20-án a Merlinben tart négyórás csoportterápiát a pesti esték önkéntes mérvadóinak a StayFly éjjeli szeánszán. A külhoni vendég mellett a hazai válogatott legjobbjai állnak majd csatasorba, hogy lovat adjanak a lendületünk alá. A nagyteremben Jumpski & Detective Kelly, Blatti és Christian Cardwell vállal kezességet a kedélyünkért, míg a Hall lemezjátszóit a Stereostrip, Roland Handrick, Paul Mad és Monoclick veszi kezelésbe.
 • [2011-12-10] TASZ-buli az Emberi Jogi Világnap alkalmából
  @ Merlin, Budapest

  A TASZ szeretettel várja minden kedves barátját december 10-én szombaton, este 9 órától a Merlinben az Emberi Jogi Világnap alkalmából rendezett TASZ-bulin.
 • [2011-12-09] Aktrecords & NVC present Gaiser - live (Minus/Berlin/Germany)
  @ Merlin, Budapest

  NVC & AKT közös búcsú a Merlintől.
 • [2011-11-26] Aktrecords presents Pushkarev (RU)
  @ Merlin, Budapest

  November 26-án utoljára veszi be az Aktrecords legénysége a patinás Merlin színház előadótermét. Munkáink kezdetektől fogva szorosan kapcsolódtak eme kultikus klub életéhez, és olyan felejthetetlen esteket sikerült közösen tető alá hoznunk, mint például a majomduó Modeselektor, a jéghideg Monolake, az igazi francia bohém Mr.Oizo, vagy akár a legkifinomultabb berlini technokrata Apparat, és a lista korántsem teljes.
 • [2011-11-19] This is… Nicole Moudaber
  @ Merlin, Budapest

  Hibátlan, laza, szexi, lehengerlő, akár csak a zene, amit ír és amit játszik. Ő Nicole Moudaber, a techno szcéna legújabb felfedezettje. Carl Cox, Intec és Steve Lawler, VIVa & iVAV kiadója csapott le rá évekkel ezelőtt, hogy a saját szerzemények mellett remixeket készítsen Santos, Martin Eyer, Mauro Picotto és Fergie egy – egy tarckjére is.
 • [2011-11-18] ikz & LavaLava presents KiNK live
  @ Merlin, Budapest

  Az Ikz és a Lavalava jóvoltából ismét egy aktuális, az elektronikus tánczenei színtér ünnepelt figurája látogat Budapestre. A 'Kink live' az a produkció, amivel az elmúlt pár évben a legfontosabb klubok, fesztiválok programkínálatában egészen biztosan összefuthatott az ember. Szerzeményeit a house, a techno és az electro színtér lemezlovasai is ugyanolyan elánnal pörgetik, producerek garmadája gondolja úgy, hogy egy Kink remix jelentősen emeli egy megjelenés ázsióját. Ha november 18-án az estédet a Merlinben töltöd, te is megbizonyosodhatsz, hogy mire fel ez rajongás mind a szakma, mind a közönség részéről! Az alkalomhoz illő extra Funktion One hangtechnika és a BP. Street jóvoltából izgalmas vizuális körítés emeli az est fényét. További részletekért látogasd bátran a mellékelt linkeket.
 • [2011-10-08] I Love Deep celebrating 15th years of Freerange Records
  @ Merlin, Budapest

  Októberben újra I Love Deep! Rögtön ünnepléssel indul az évad, hiszen az idén 15 éves Freerange kiadó többek között egy budapesti állomással ünnepli az évfordulót.
 • [2011-10-01] Aktrecords & NVC present Pan-Pot
  @ Merlin, Budapest

  A Tassilo Ippenberger és Thomas Benedix kettőse által alkotott Pan-Pot az utóbbi néhány évben rekordsebességgel küzdötte fel magát az elektronikus tánczene legprominensebb képviselői közé.
 • [2011-09-17] Merlin presents Langenberg
  @ Merlin, Budapest

  A Merlin évadnyitó hétvégéjének második éjszakáján Marvin, a ikz duó, Crimson & Chrom és a LavaLava triumvirátus, Tolo, FeZ és Falcao látja vendégül közös kedvencét Langenberget. A látványról a bpstreet visual gondoskodik.
 • [2011-06-03] Luxy
  @ Merlin, Budapest

  A LUXY egy összművészeti éjszaka a divat és a szerelem jegyében tigrisekkel és kobrákkal fűszerezve. A B.Kund és a Más ruhái Ív & Candie fotói, a Kolin zenéje és a szuperközreműködők mind egy nemes cél érdekében állt össze, hogy nektek és nekik jó legyen. Gyere és érezd a LUXY-t június 3-án 21 órától a Merlinben!
 • [2011-05-27] Enter The Void
  @ Merlin, Budapest

  Május 27-én este az ország 15 városában megy le egy időben Gaspar Noé Enter The Void c. őrületes vizuál tripje a magyarhangya hatfilmes bérletének, a hangyaPASSnak második vetítéseként.
 • [2011-05-19] Electronic Beats Live Special - Budapest Launch Party
  @ Merlin, Budapest

  Elérkezett a pillanat, hogy az Electronic Beats Online hazai verziójának megjelenése és a berlini Electronic Beats Magazine első budapesti terjesztése után legyen végre egy újabb Electronic Beats buli! A május 19-i Electronic Beats Live Special lesz a márka széleskörű magyarországi hivatalos nyitóbulija a Kreatív magazin által szervezett Brand & Music konferencia után. Berlinből érkezik az őrült bulijairól híres Bonaparte, magya...r részről pedig a Demon Superior, c0p és Crimson diktálják a tempót.

 • [2011-05-14] Made Inn presents: Bill Patrick
  @ Merlin, Budapest

  Mostanság egyre több dj választja székhelyéül Berlint. A német főváros olyan elektronikus zenei központ Európában, mely nagyon sok művészt inspirál más európai országokból és a tengerentúlról egyaránt. Bill Patrick élvonalbeli klubokban játszott az Államokban, ezt hátrahagyva lett Berliner. Azóta európai megafesztiválokon és undeground klubokban játszik Európa-szerte. Nincsenek sztárallűrjei,közvetlen és barátságos 50 embernek é...pp olyan szívesen játszik,mint 5000-nek. A Visinquest lemezlovasaival (Seth Troxler, Ryan Crosson, Shaun Reeves, Lee Curtiss) nagyon egy húron pendülnek zeneileg és emberileg is.
 • [2011-05-06] Dj W!ld - "Palace" album world tour
  @ Merlin, Budapest

  

DJ W!ld, CircoLoco, DC10, hogy mit jelentenek ezek az idegen szavak? Lefordítani nem lehet, szavakkal kifejezni lehetetlen, ezek érzések, amiket csak érezni lehet! De mégis menjünk bele egy picit a részletekbe: DJ W!ld a francia DJ fenegyerek egy napra Budapestre hozza a CircoLoco party sorozat hangulatát és az ibizai DC10 klub varázslatát. Először Magyarországon a Merlin Klubban május 6-án hallhatjuk őt, Polarize, Isu és Beta erősítik mellette a mezőnyt a nagyteremben. A Merlin halljában pedig Nora Naughty, Roland Handrick, Stereostrip, Blatti és Daviss Dj szettje színesíti majd az estét.
 • [2011-04-23] Antropos 8. Születésnapi Party
  @ Merlin, Budapest

 • [2011-04-23] Made Inn Hungary
  @ Merlin, Budapest

  A tematikus bulik közül a Made Inn Hungary immár két éves múltra tekint vissza. Idén március idusa helyett Húsvétkor,az ünnepi hétvégén kerül megrendezésre. A line up a megszokott hangulatfelelősök mellett "új"lemezlovassal bővült. Palotai,Naga&Beta mellett először szerepel Made Inn Hungaryn Collins. A házigazda Made Inn teljes létszámban képviselteti magát:Poli,Rocha és Polarize ...a Merlin nagytermében keveri a talpalávalót,míg Daviss a bárteremben fog hangolni Superman&Wegha,Candyman da Marquis, Blatti és Jumpski kíséretében.
 • [2011-04-22] I Love Deep
  @ Merlin, Budapest

  Timewriterrel és egy emlékezetes bulival indítottuk a 2011-es évadot, a Merlinben, így stílszerűen a téli – tavaszi szezon, évtizedes pályatársával zárul, azaz I Love Deep szezonzáró Terry Lee Brown Jr.-ral!
 • [2011-04-16] Realistic Crew & Occam lemezbemutató
  @ Merlin, Budapest

  A Realistic Crew „Blind Musician” és az Occam „My Rorschach” c. albumainak dupla lemezbemutatója a Merlinben.
 • [2011-04-15] The Room 13 Party
  @ Merlin, Budapest

 • [2011-04-08] a4 space store techno dept. presents
  @ Merlin, Budapest

 • [2011-04-02] Hypnosis presents Stanton Warriors
  @ Merlin, Budapest

  Április 2-án, a Stanton Warriors buli alkalmából Foursquare csődületet szervez a Hypnosis, hogy a közönségükkel összefogva szerezzék meg a sokak által áhított Swarm Badge-et!
 • [2011-03-26] Vapour album tour 2011 Budapest
  @ Merlin, Budapest

  Március 26-án a 'Vapour album tour' világturnéja keretében hazánkba látogat live act-jével a holland Patrice Bäumel. A buli helyszíne, az erre az estére külön Funktion-One hangrendszerrel felturbózott Merlin.
 • [2011-03-18] Stayfly pres Dyed Soundorom & K.atou
  @ Merlin, Budapest

  Több, mint négy év telt el azóta, hogy a magyar Dyed Soundorom rajongók első kézből élvezhették kedvencük bűvészkedését a DJ pultban. Azóta a párizsi house-betyár neve világszerte ismerté vált – zenélt a berlini Panoramabartól elkezdve, a tokiói Warehouse 702-n át, a londoni Fabricban, a leedsi Loucheban, és folytathatnánk a sort – majd 2010 nyarán rezindensé nőtte ki magát a legendás ibizai Circoloco @ DC10-ben.
 • [2011-03-13] This is… Silicone Soul
  @ Merlin, Budapest

  Az meg van, hogy két skót juhász a szilikon völgyben? Ez nem valami vicc első sora, ami mondjuk a fukarságról szól, már csak azért sem, mert a Silicone Soul formációt alkotó két skót, pályafutásuk egyetlen percében sem fukarkodtak megjelenéseikkel. 1998-as első Soma Records-os kiadványuk óta eltelt 13 évben meg is örvendeztettek bennünket szinte mindennel az elektronikán belül a négy - négy produceri és mix albumukkal, miközben megszámlálhatatlan kiadványra került fel egy – egy szerzeményük vagy remixük. James Lavelle, Danny Howells, Pete Tong valamelyik GU kiadványán, de a Hed Kandi és a Cream CD-in is találkozhatunk az oly jellemző Silicone Soul hangzással.
 • [2011-03-12] two-B-music /Berlin-Budapest/
  @ Merlin, Budapest

  Stephen Mahnke és Philipp Adam öt évvel ezelőtt alapították lemezkiadójukat azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az életükben óriási jelentőséggel bíró két város, Berlin és Budapest adta impulzusokat, élményeket kiadványaikon, kiállításaikon megörökítik és rendezvényeiken viszonozzák. Így került egy kiadványra magyar produceri munka, német fotóművész alkotása és magyar költő verse, és így válhattak berlini dj-vé egy-egy éjszakára magyar barátok, és budapestivé a németek. Konceptuális megközelítésük, produkcióik nívója, szerénységük mindkét városban lelkes követőket, társakat vonzott nagynevű és feltörekvő producerek, lemezlovasok és igényes partizók köreiből egyaránt. Most Budapesten, a Merlinben ünnepelnek válogatott csapatukkal, az élen legfőbb példaképükkel, a nemzetközi elektronikus zenei világ egyik állócsillagával, Move D-vel. Különleges ráadásként fellép még az egyre masszívabb közönségsikert generáló újiskolás Detroit-hangzásban utazó Iron Curtis, és az európai deephouse szcéna egyik aktuális hangja, Baaz. A körítésért a kiadót igazgató páros, továbbá frissen igazolt magyar lemezlovas reménységeik, Swain és Klayman, valamint a rokonlélek Crimson & Chrom páros felelnek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó