Pulzar

Partyajánló

Shockwave @ K2, Budapest

Dátum 2006. október 30.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Breakbeat
ShockwaveMegszakítjuk híreinket, ugyanis egy váratlan bejelentést kell tennünk. 2006. október 13- án pénteken a Drumloop Production egy hirtelen ötlettől vezérelve, színvonalas line up-pal jelentkezik a K2 - ben.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Shockwave @ K2, Budapest

Megszakítjuk híreinket, ugyanis egy váratlan bejelentést kell tennünk. 2006. október 13- án pénteken a Drumloop Production egy hirtelen ötlettől vezérelve, színvonalas line up-pal jelentkezik a K2 - ben.

Péntek 13.-a lévén nem szabad otthon maradnotok egyedül, hanem a barátaitokkal kell lennetek, és kitombolni a rosszat ebből a világból. Az est külföldi sztárvendége egy igazi unikum, Marco Bailey lesz. Mivel az idő rövid, így spontán felindulásból kell elindulni erre a különleges estére, és mivel a Drumloopos szervezőgárda semmit sem bíz a véletlenre - így az ausztriában élő Felipét is belecsempészte a line up-ba -, mégpedig azért, hogy a választás ne legyen kétséges. Ez már önmagában is meglepő hír, de ezzel még nem fejeztük be az októberi kínálatunkat, ugyanis 28-án szintén a K2 be ismét sztárvendég érkezik, mégpedig kis hazánk egyik nagy kedvence, az angol Inigo Kennedy. Az októbert az elektronikus zene híveinek szánjuk, ahol mindenki megtalálhatja a kedvére való stílust, legyen az classic, hard, minimal, electro, vagy éppen tört ütemű techno.

Október - 2 rendezvény - 5 színpad - közel 30 fellépő




Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó