Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

General Midi @ Kultiplex, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. augusztus 19.
Helyszín Kultiplex, Budapest, 1094 Kinizsi u. 28.
Stílus House, Euro-Trance, Dance, Drum and Bass,
Tech-house, Minimal
General MidiGeneral Midi ismét Budapestre látogat egy fergeteges bulira! Ezúttal a Kultiplexben fogja megtáncoltatni a nagyérdeműt AMB, Flack.su, valamint N-Zol & DDR társaságában.Kultiplex, Budapest, 1094 Kinizsi u. 28.

General Midi @ Kultiplex, Budapest

General Midi ismét Budapestre látogat egy fergeteges bulira! Ezúttal a Kultiplexben fogja megtáncoltatni a nagyérdeműt AMB, Flack.su, valamint N-Zol & DDR társaságában.

2006. augusztus 19.
Kultiplex, Kinizsi u. 28.
Belépõ: 1500 HUF

GENERAL MIDI (kilowatt recordings)
AMB (chi-recordings)
Flack.su (chi-recordings)
N-Zol & DDR (www.enzol.hu)


General Midi
Paul Crossman, azaz General Midi a kilencvenes évek közepén a bristoli klubok kistermében kezdett egy újfajta zenét játszani - az akkoriban haldokló bigbeat hamvaiból feléledõ sötétebb és méginkább elektronikus alapokra épülõt. Többek között neki is köszönhetõ az egyik legnagyobb angol underground klubest a Shimmy sikere. Kiegészülve szerzõtársával Eelz-el olyan számok írásába kezdtek, amelyek miatt a breakbeat igazi stílus lett az elektronikus tánczenén belül. Azóta a legnagyobb nevek (Timo Maas, Fergie, Plump DJs, Rennie Pilgrim, Zane Lowe, Annie Nightingale, Hyper, etc.) pörgetik zenéit, és olyan neves kiadóknál jelentek meg munkásságai, mint a TCR, vagy a Kilowatt. Debütáló nagylemeze "Midi Style" néven 2005 októberében jelent meg a Distinct'ive recordsnál. Nem telt el egy év, és belefogott második nagylemezének elészítésébe, melybol remélhetõen egy kis ízelítõt is kapunk az este folyamán.

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó