Pulzar

Partyajánló

TrancePort & NVC Pres. X-Dream Live @ Mogyoródi Ring Autósmozi

Fellépők
TrancePort & NVC Pres. X-Dream LiveAz X-Dream két tagból (Marcus Christian Maichel és Jan Müller) áll, mindketten Hamburgból származnak. Habár a zenéjük alapvetően a goa trance 4/4-es ütemvilágából és húzós dallamokból táplálkozik, egyedi hangzásuk mégis eltér a műfajban megszokottól. Jól ismertek a professzionális hangzásukról és jól elhelyezett pszihedelikus dallamaikról.Mogyoródi Ring Autósmozi

TrancePort & NVC Pres. X-Dream Live @ Mogyoródi Ring Autósmozi

Az X-Dream két tagból (Marcus Christian Maichel és Jan Müller) áll, mindketten Hamburgból származnak. Habár a zenéjük alapvetően a goa trance 4/4-es ütemvilágából és húzós dallamokból táplálkozik, egyedi hangzásuk mégis eltér a műfajban megszokottól. Jól ismertek a professzionális hangzásukról és jól elhelyezett pszihedelikus dallamaikról.
Muller hangmérnöknek tanult, Michael pedig zenészként, már 1986-ban, technoval és reggaevel foglalkozott . 1989-ben találkoztak először amikor Marcusnak problémai voltak a számítógépével és valaki Jant-t küldte ki hozzá megszerelni. Még ugyanebben az évben összeálltak és elkezdtek együtt zenét írni. Először a technohoz hasonló hangzással kisérleteztek megspékelve némi hiphop-os ütemvílággal és a német Tunnel Rcords ki is adta néhany számukat. 1990-ben bekerültek a hamburgi trance szcénába aminek hatására megvátozott a zenéjük. Azóta nagyon sok albumot adtak ki, többek között olyan projekteben is részt vesznek mint a Spirallianz vagy a The Delta. 1999-ben kiadták Radio nevű albumukat ami sötétebb, indusztriálisabb hangzásával, táncolhatóbb, kemenyebb basszusaival gyökeresen megváltoztatta az psytrance szcénát és nagy hatással volt sok előadóra. Legújabb albumukon, a ’We Interface’-en, Jan feleségének vokáljai hallhatók, aki ellátogat a magyarországi felépésükre is.


PSYCHO'TEK'DANCE Stage line up:

Dolphin (Futurefolk)
Jirzij (Psybaba Recordstore)
Tsubi (Chemicalien)
X-Dream LIVE + DJ + Visual Show (Gravity Plus Records, D)
Oyle (party.[origo].hu)
Steven (Hadshot)
Oleg Vs Hruscsov (Deepsmile / TrancePort.Org)
Danee Vs Boohna (Cosmicord / Procyon Records)

DISCO'TEK'DANCE Stage line up:

Kemo & Kistulip (NVC.hu)
Subotage (NVC.hu)
Ioda (NVC.hu / 1rgum3urgum)
Peet Barr (Psystem Error)
James B. Cage (Psysector.com)
Villa & Plazma (Beatspecialists)
Kalumet (Hedoneast)
Naga & Beta (Chi Recordings)

Idõpont:

2006 Július 22 Szombat

Helyszín:

Mogyoródi Ring Autósmozi
Mogyoród, Kerektó u.

GPS koordináták:
N 47.58813° E 19.24474°

Megközelítés:

A Hungaroring pálya fõbejárata, ill. a Silver tribün közelében helyezkedik el.

BKV-val:
Budapesttõl a gödöllõi hévvel Kerepes megállóig, majd onnan helyi járattal Szilasligetig (Hungaroring 4-es kapu), majd onnan gyalog.
Menetrendek: http:/​/​www.kerepes.hu/​tajekoztatas/​kozlekedes/​

Partybusszal:
Indulás a Népstadiontól (Sport Szálló elõl) 23:00 kor és 00:00-kor.

Autóval:
Ha budapest felõl érkezel az M3-as autópályán, a 18. kilóméterkonél térj le és haladj a pályával párhuzamosan.
Ha a XVI. kerület felõl jössz a 30-as úton a Szilasliget-Hungaroring elágazásnál balra kell fordulnod, ha a 30-ason Gödöllõ felõl jössz fordulj balra és kövesd a fõutat.

Beugró:

Elõvételben 2499, helyszínen 2999 Ft

Elõvétel:
Psybaba Recordstore (Király u. 28.), Trancewave (Révay köz 2.), Akt Records (Múzeum krt. 7.)

Extrák:

Filmvetítés egész este a parkolóban, X-Dream saját készítésu visual showja a live alatt, 100 nm-es fedett Pumpui chill, 300nm-es full vízálló sátor esõ esetén, ingyen Freee Magazin a belépõhöz, Trixx dekor, 2* 12kW Dynacord XA2 hang, tûzzsonglõrök, tuzfújók, gólyalábas zsonglõrök, orzött parkoló, olcsó büfé, balloon

Kontakt:

info@tranceport.org
Info Tel: 0670-234-84-84 | InfoTelEng: 0036-70-234-84-84

Archív partyajánlók

  • [2007-02-17] Bladerunnaz with DJ Friction
    @ Events Hall, Budapest

    Nyolc éve már, hogy néhány lelkes fiatal úgy gondolta, hogy drum and bass bulikat szervez majd Budapesten. A zenefanatikusokból, lemezgyűjtőkből, DJ-kből álló kis csapat Ridley Scott klasszikus filmje után felvette a Bladerunnaz nevet, első bulijukat '98 decemberének végén tartották a Boulevard Café-ban, ahol egy ideig rendszeresen mentek a Bladerunnaz estek.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó