Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

DARK ANGELS NIGHT @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. július 1.
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus Techno, Hard Techno
DARK ANGELS NIGHTJúlius első szombatján, azaz most hétvégén, újból a DARK ANGELS TEAM veszi át az uralmat a Kashmir felett. Ezúttal a partyzók nagy örömére és közkívánatára nálunk vendégeskedik Hardtechnoboy. A fiatal HardTechno DJ, internetes portálja révén tett szert nem kis ismeretségre. „Hard Series” mixsorozata, a HT kedvelők himnuszait tartalmazza, és már a 6. igényesen megkevert anyagnál jár.Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

DARK ANGELS NIGHT @ Kashmir, Budapest

Július első szombatján, azaz most hétvégén, újból a DARK ANGELS TEAM veszi át az uralmat a Kashmir felett. Ezúttal a partyzók nagy örömére és közkívánatára nálunk vendégeskedik Hardtechnoboy. A fiatal HardTechno DJ, internetes portálja révén tett szert nem kis ismeretségre. „Hard Series” mixsorozata, a HT kedvelők himnuszait tartalmazza, és már a 6. igényesen megkevert anyagnál jár.

Mellette fellép a Dark Angels Team teljes gárdája: Plastik Angel, Shape Shifter, és Norbert Wahs LIVE. A warm up-ról a Technowar színeiben megjelenő Julius Nick fog gondoskodni.
A partyra DARK ANGELS MEMBER CARD-al a belépés ingyenes! Ha még nincs ilyen kártyád?! Akkor mire vársz? Igényelj! ;) Küldd el teljes nevedet, és élő e-mail címedet a da_officer@easymail.hu címre és partyn már át is veheted teljesen ingyenes, névre szóló kártyád! Tehát akkor Júlis 1.-én találkozunk a Kashmirban!

Helyszín: Kashmir Underground
Időpont: 2006.07.01.
Belépő: 1500.-
Dark Angels Member Card-al: INGYENES

Line up:
Hardtechnoboy /www.hardtechnoboy.g-portal.hu/
Plastik Angel /dark angels/
Shape Shifter /dark angels/
Norbert Wahs LIVE /dark angels/
Julius Nick /technowar/

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó