Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

TADOX először Magyarországon a Kashmirban @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. május 27.
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus Techno, Hard Techno
TADOX először Magyarországon a KashmirbanSzombaton DARK ANGELS presents: ABSTARCT NIGHT a Kashmirban! Ez alkalommal a német származású TADOX látogat kis hazánkba. Tadox 1981-ben született Hamburg városában. A 90-es évek közepén vált az elektronikus zene rabjává.Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

TADOX először Magyarországon a Kashmirban @ Kashmir, Budapest

Szombaton DARK ANGELS presents: ABSTARCT NIGHT a Kashmirban! Ez alkalommal a német származású TADOX látogat kis hazánkba.
Tadox 1981-ben született Hamburg városában. A 90-es évek közepén vált az elektronikus zene rabjává.

Első lemezeit ekkor vette meg, és nem sokkal később már kapta a meghívásokat. Először csak pár hamburgi klubban játszott, de tehetségét azonnal észrevették a promoterek, és három-négy év alatt bejárta egész Németországot. Egyéni ízlését a groove-os, menetelős zenék jellemzik, melynek eredménye egy olyan Schranz-, és Hardtechno zenei élmény, ami a legegyedibbek között helyezkedik el a szcénán belül. Együtt játszott már többek között, és csak hogy a legnagyobbakat említsem, Felix Kröcher-rel, Robert Natus-sal, Arkus P-vel, Viper XXL-el, Swen Wittekind-el és a Magyarországon méltán nagy népszerűségnek örvendő Waldhaus vs. Weichentechnikk párossal.
1998-ban kezdett el zeneírással foglalkozni. Első alkotásait az interneten tette közzé, így egy sokkal szélesebb közönség ismerhette meg munkásságát rövid időn belül. Időközben egyre több, a Hardtechno műfajban nívósnak számító kiadó kereste meg lemezszerződési ajánlataikkal. Eddig csak a 2006-os évben hat lemeze jelent meg, hat különböző kiadónál, és három kiadványa tárgyalási stádiumban van. Van kiadott lemeze többek között: a Highball, a Combat Skill, az Abstract, a Friendly Fire, stb.stb. kiadóknál.

Tehát most szombaton a Kashmirban TADOX !!!

 

A buli:              DARK ANGELS presents: ABSTRACT NIGHT with TADOX

Az időpont:       2006.05.27.     Start: 22:00      End: 6:00

A helyszín:        Kashmir Underground
                        Bp. XI. Üllői út 51.

A belépő:         2000 Huf / 8 E
                        Dark Angels Member Card-al: INGYENES!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó