Pulzar

Partyajánló

Tadox @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. május 27.
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus Minimal, House, Tech-house
TadoxMájus utolsó szombatján, azaz 27.-én, a DARK ANGELS team elhozza nektek, a legnagyobb német hardtechno management, az ABSTRACT egyik üdvöskéjét, a Német származású TADOX-ot, a már jól bevált KASHMIR UNDERGROUND-ba.Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

Tadox @ Kashmir, Budapest

Május utolsó szombatján, azaz 27.-én, a DARK ANGELS team elhozza nektek, a legnagyobb német hardtechno management, az ABSTRACT egyik üdvöskéjét, a Német származású TADOX-ot, a már jól bevált KASHMIR UNDERGROUND-ba.

A fiatal titán, túl van a 8. kiadott lemezén, nem kisebb kiadóknál, mint a Highball, a Combat Skill, a Cluster stb. Remixet készített többek között, a januárban nálunk járt Robert Natus-nak. Zenéi folyamatosan jelennek meg válogatásokon, mint például a Schranz Total, Friendly Fire, Mega Schranz, Schranzwerk vagy az ugyancsak Natus illetőségű Favorite Tools.
Mellette fellép a három Dark Angels: PLASTIK ANGEL, akinek új mixe letölthető a soundhead.hu-ról, SHAPE SHIFTER, aki a tőle megszokott angol kemény vonalat prezentálja, és NORBERT WAHS, aki a frissen elkészült, új, HARD LIVE-jának bemutatására készül. A warm up-ról, a Technowar-os JULIUS NICK fog gondoskodni, akire fiatal kora ellenére, igencsak érdemes lesz odafigyelni a jövőben.
Továbbá aki már rendelkezik a 2006-os DARK ANGELS MEMBER CARD-al, annak egyben a belépője is megvan a bulira! ;) …és akinek még nincs, az ne habozzon, írjon egy kártyaigénylő e-mailt a da_officer@easymail.hu -ra, és a bulin átveheti a kártyáját. Május 27.-én találkozunk…. TADOX-ra fel!

Időpont: 2006.05.27. Start: 22:00 End: 6:00

Helyszín: KASHMIR UNDERGROUND
Bp. IX. Üllői út 51.

Fellépők: TADOX /combat skill, higball, abstract, protect, cluster/
Plastik Angel /dark angels/
Shape Shifter /dark angels/
Norbert Wahs LIVE /dark angels/
Julius Nick WARM UP /technowar/

Belépő: 2000 Huf / 8 E
Dark Angels Member Card-al: INGYENES

Ajánlott lemezek

  • BUBE-001 RELEASE INFO- BudaBeats

    Első megjelenésként egy magyar producer munkáját mutatjuk be. Kürtössy Nándor '96 óta foglalkozik zenék írásával, aminek gyümölcse mára egy masszív zenei archívum lett.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó