Pulzar

Partyajánló

Valentin nap a Dokkban @ Dokk, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. február 10.
Helyszín Dokk, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Dance, House, Progressive House, House,
Deep House
Valentin nap a DokkbanFebruár 10-én, pénteken egy különleges éjszaka erejéig számos meglepetéssel csábítja látogatóit a DokkClub. Mint minden pénteken, most is 100 ajándék pezsgő vár a leglátványosabban bulizókra, ez azonban most csak afféle bemelegítőként szolgál.Dokk, Budapest, Hajógyári sziget

Valentin nap a Dokkban @ Dokk, Budapest

Február 10-én, pénteken egy különleges éjszaka erejéig számos meglepetéssel csábítja látogatóit a DokkClub. Mint minden pénteken, most is 100 ajándék pezsgő vár a leglátványosabban bulizókra, ez azonban most csak afféle bemelegítőként szolgál.

A közelgő Valentin nap alkalmából ugyanis ezúttal mindenki díjmentesen léphet a klubba, ahol ráadásul egész éjjel minden ital fél áron lesz kapható. Az este egyedülálló attrakciója, hogy távozáskor minden fiú és lány vendég, 5000 Ft értékű italbónt kap ajándékba, melyet a következő 5 BED partyn lefogyaszthat ! Természetesen táncos lányokból sem lesz hiány, hiszen a szerelem jegyében tervezett partyn kétszer annyian varázsolják majd el a közönséget, mint egy szokásos Dokk-pénteken. Egyedül érkező férfi vendégeink magányosságán Valentin hostesseink segítenek! Az ország legnépszerűbb dj.-i, Bárány Attila, Jován, Lauer ,Antonyo mellett kivételesen egy dáma is erősíti a line-upot ÉvyD. személyében. Akinek még ennél is több kell, az figyelje jól az éjszaka történéseit, mert a lemezlovasok ezúttal 100-100 db azaz összesen 200 db STUDIO illetve BED belépőt osztanak ki a Valentin dobogón egymást átölelő, megcsókoló párok között. S hogy ez az egyszeri és megismételhetetlen Valentin nap minden tekintetben tökéletes legyen, arról egy nem mindennapi vetítés és 20 db plazma TV gondoskodik. Vendégeink díjmentesen részt vehetnek a reggeli Coronita Afterparty-n is!

Mindent összevetve aligha kétséges, ennél a bulinál fokozottan igaz a mondás - "Lemarad, aki kimarad!"

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Terry Lee Brown Jr.- Terrys Cafe 10

    A német deep house fenegyereke elérkezett legendás sorozatnának 10. darabjához. A kiadvány rendhagyó módon két korongot tartalmaz. Az első korong a megszokott terrys cafe hangulatában telik olyan előadók műveivel mint: Milton Jackson, The Timewriter, Phonique és természetesen a mestertől is találhatunk egy művet a lemezen.

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó