Pulzar

Partyajánló

Elektronicum @ Rózsahegyi kávéház Budapest

Fellépők
Dátum 2005. december 16.
Helyszín Rózsahegyi kávéház Budapest
Stílus Techno, Hardcore
ElektronicumLee Burridge a szupersztár DJ igazi antitézise. Bár nevét a legjobbakéval együtt említik, nincsenek sztárallűrjei, sosem játssza meg magát. Úgy tűnik, elégedett azzal, hogy emiatt a nagyközönség számára esetleg háttérbe szorul a top DJ-kkel szemben, mégis azt teheti, amit igazán szeret – zenélhet és bulizhat kedvére. December 16-án éppen a Home-ban, ahol a magyar közönség is újra meggyőződhet a közvetlen és felszabadult Lee Burridge személyes varázsáról.Rózsahegyi kávéház Budapest

Elektronicum @ Rózsahegyi kávéház Budapest

Lee Burridge a szupersztár DJ igazi antitézise. Bár nevét a legjobbakéval együtt említik, nincsenek sztárallűrjei, sosem játssza meg magát. Úgy tűnik, elégedett azzal, hogy emiatt a nagyközönség számára esetleg háttérbe szorul a top DJ-kkel szemben, mégis azt teheti, amit igazán szeret – zenélhet és bulizhat kedvére. December 16-án éppen a Home-ban, ahol a magyar közönség is újra meggyőződhet a közvetlen és felszabadult Lee Burridge személyes varázsáról.

Karrierje kezdetén Burridge többet zenélt az akkori dance-paradicsomnak számító Hong-Kongban, mint Londonban. Nem kellett azonban sok idő ahhoz, hogy saját hazájában is hatalmas hírnévre tegyen szert. Azóta pedig bejárta már az egész világot, és amerre csak járt őrjöngő tömeg, csillogó klubok és felejthetetlen partyk szegélyezték útját. A változatos helyszínek, a különböző kultúrák és dance szcénák ihlették legújabb projektjét is: 365 fedőnév alatt idén júniusban különleges világ körüli turnéval járó projektbe kezdett. Tervbe vette ugyanis, hogy ezentúl minden hónapot más városban tölt majd (elsőként az emlékezetes Hong-Kong-i éveket eleveníti fel, ahonnan egyenesen Ibizára indul), és miközben rendszeres bulikat tart és helyi producerekkel együtt dolgozva saját zenéit írja, tapasztalatokat gyűjt az adott ország kultúrájáról is. Az év leteltével pedig az időközben készült számokat, illetve egy különleges mixet tartalmazó album mellé, a partykon és városokban készített fotókat, sőt saját naplót is ígér rajongóinak.
Addig is, míg mindezzel elkészül, egy apró kitérő erejéig Budapestre is ellátogat: így december 16-án a Home-ban találkozhattok vele. A türelmetlen típusoknak ajánljuk, látogassanak el néha saját (és szintén saját maga által készített) weboldalára, a www.leeburridge.com -ra, ahová ingyenesen letölthető számokat ígért feltenni..

A december 16-i Home-os buli fellépői között a világutazó Burridge-en kívül ott lesz Kühl, Sur-prise és Stuart, illetve a „future disco” szakértői, azaz Naga és Beta is.

Info: www.homeclub.hu | 06-309-550-600

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó