Pulzar

Partyajánló

Combination Night @ Rák Café, Pécs

Fellépők
Dátum 2005. július 23.
Helyszín Rák Café, Pécs
Stílus Indie, Techno, Electro, House,
Dance
Combination NightPhilipp Maiburg (Phoneheads) és Matt Flores a német Combination Records színeiben Pécsett fognak fellépni a Rák Caféban!Rák Café, Pécs,

Combination Night @ Rák Café, Pécs

Philipp Maiburg (Phoneheads) és Matt Flores a német Combination Records színeiben Pécsett fognak fellépni a Rák Caféban!


Philipp és barátja, Michael Scheibenreiter 1997-ben robbantak be a köztudatba a német ízu drum and bass-t kisajtoló Phoneheads-szel.
Funk, reggae és pop elemeket ötvözo formációjuk három Infracom-os album, az angol dnb etalon Knowlegde magazinos mix cd, maxik és a tonnányi babér learatása közben sem pihentek.
Philipp 2001-ben elindította a brilliáns freestyle dj kánaánt, a Combination Records-ot, mely negyedszáz stílusfüggetlen kiadványával dub-tól drum and bass-ig mindenbol a legjobbat próbálja produkálni. Kiváló ízlés és egyedi szelekció jut eszembe elsosorban a címkérol. Michael szintén megjelenik a Combination-nél egy barátjával Swimmingpool minimal dub álnéven. A Phoneheads áprilisban adta ki legújabb albumát. Matt Flores szintén kombinálós fickó, leginkább broken beat, nustep, house, minimal és funk kerül elo esze tokjából. Persze számtalan megjelenésével a háta mögött biztosan lépked a fúziós területen. Producerként rettenetes megérzéssel vegyíti a különbözo elemeket, melyet a Combination-ös albumán is megcsodálhatunk. A metrosoul lovagja dj-ként is változatos ritmusképletekkel bombáz, miközben nem rest mikrofont ragadni sem, ha Philipp a pult mögé kerül.
Hogy ne csak városunk kapjon belolük, indítványozásunkra szerdán este az AAD klubest vendégeiként Budapesten is fellépnek a Dokkolóban.

::: S Z E D D É S V I D D :::

http:/​/​cop.underground.hu/​mix/​050402_Phoneheads_album_release@Tonhalle.mp3
phoneheads aprilisi album launch party mix
http:/​/​cop.underground.hu/​mix/​050305_Matt_Flores-Matts_Nus.mp3
matt flores marciusi mix
http:/​/​cop.underground.hu/​article/​0401_mattflores.html
2004-es matt flores interju
http:/​/​cop.underground.hu/​others/​gfx/​0507_icwip-ad.jpg
hirdetes (+eflyer)
http:/​/​cop.underground.hu/​others/​gfx/​0507_icwip-poster.jpg
poszter

::: L I N K E L J :::

www.phoneheads.de
www.infracom-records.de
www.combination-rec.de
http:/​/​cop.underground.hu
http:/​/​copsmashup.blogspot.com

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó