Pulzar

Partyajánló

International DJ Gigolos @ 360 Bár, Budapest

Dátum 2005. május 7.
Helyszín 360 Bár, Budapest, Andrássy út 39.
Stílus House
International DJ GigolosMájus 7-én a Deadcode jóvoltából a második hivatalos magyarországi Gigolo Night kerül megrendezésre. DJ HELL kiadójának, az International Deejay Gigolo Records-nak művészei ezúttal Budapestre, a Pacha-ba látogatnak. Küldetésük célja : a Gigolo Főnök DJ HELL által szelektált nyolcadik válogatás album, a CD Eight népszerűsítése. 360 Bár, Budapest, Andrássy út 39.

International DJ Gigolos @ 360 Bár, Budapest

Május 7-én a Deadcode jóvoltából a második hivatalos magyarországi Gigolo Night kerül megrendezésre. DJ HELL kiadójának, az International Deejay Gigolo Records-nak művészei ezúttal Budapestre, a Pacha-ba látogatnak. Küldetésük célja : a Gigolo Főnök DJ HELL által szelektált nyolcadik válogatás album, a CD Eight népszerűsítése.

Hell a kiadójánál mindig olyan művészeknek adott teret, legyen szó techno, house vagy electro előadókról, akik csodabogárnak számítottak a szcénában, vagy, bár világsztárok, mint pl Jeff Mills, The Advent vagy Dave Clarke, de kísérletező, új hangzást kereső munkáikat más kiadók szűk látókörűsége visszautasította.
Az évek során Hell egyedi, a kiadója által is képviselt stílusa egyre inkább kedvelt lett. Külföldi divatbemutatókat nézve rengetegszer azt tapasztalhatjuk, hogy aláfestő zeneként Gigolo Recors által gondozott szám hallható. A kiadó jelentőségét jelzi, hogy az itt megjelent munkái által vált világhírűvé pl. Miss Kittin és Tiga is.

A májusi hazai Gigolo Night-on live produkcióval lép fel - a talán következő Hell által világhírnévhez segített sztár - a francia Play Paul. Aki bár nemrég csatlakozott Hell kiadójához, máris két olyan slágert jelentetett meg itt, mint a Love Song, valamint a Lalaland, ami Green Velvet slágerének electro-house átirata. Play Paulról mindenképpen érdemes tudni, hogy ő a Daft Punk egyik tagjának, Guy-Manuel de Homem-Christo-nak az öccse. Paul eddigi munkái a bátyja labelénél, illetve a szintén Daft Punk tag Thomas Bangalter kiadójánál jelentek meg. Készített már remixet Kylie Minogue-nak. Valamint Anglia egyik legsikeresebb house labelénél a Defected-nél is adott ki zenéket.
Dj-szettel érkezik a hazánkban már jól ismert Savas Pascalidis, akinek legújabb albuma, a Disco Vietnam a napokban jelent meg a Gigolo Records gondozásában. Mick Wills, akinek fantasztikus szettjét az előző Gigolo Night-on már élvezhettük. Akik lemaradtak, most bepótolhatják!
Az este folyamán a Gigolo Dj-ket a szervező deadcode production –tól Hot X és Coyote egészítik ki.

2005. május 7. INT. DEEJAY GIGOLO NIGHT    
Pacha, Budapest

live: Play Paul (F), DJ-k: Savas Pascalidis (D), Mick Wills (D), Hot X, Coyote

elővételi jegy: 2999 HUF (megvásárolható a Nyugati téri Non Stopban)
helyszíni jegy: 3500 HUF

www.deadcode.hu www.pacha.hu www.hotx.hu
info & jegyrendelés: 06 30 207 66 27

 

 

 



Mick Wills

 


Play Paul

 


Savas Pascalidis

Kapcsolódó cikkek

  • Faith No More a jubileumi VOLT-o

    A jubileumi VOLT Fesztivál az elvárásokat is felülmúló világsztár-kínálattal várja vendégeit Sopronba. A hamarosan teljesnek mondható line-up újabb nevekkel bővült: az idei év talán legfontosabb hazai rockzenei eseményének ígérkezik a Faith No More fellépése a 20. VOLT Fesztiválon, az elektronikus zene szerelmesei pedig ikonokat és új neveket egyaránt köszönthetnek az idei VOLT-on: jön Caspa, Toddla T és a Camo & Krooked.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó