Pulzar

Partyajánló

Gain Over @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. április 30.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus House, House, Tech-house
Gain OverAki techno függő az jobban teszi, ha az április 30-at már most jegyzi, ugyanis ezen az utolsó áprilisi éjszakán a "GAIN" OVER szervezőgárdája egy nem mindennapi keringőre invitál a Kashmir Undergroundba.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Gain Over @ K2, Budapest

Aki techno függő az jobban teszi, ha az április 30-at már most jegyzi, ugyanis ezen az utolsó áprilisi éjszakán a "GAIN" OVER szervezőgárdája egy nem mindennapi keringőre invitál a
Kashmir Undergroundba.

Az esemény két házigazdája: STEVE és BLASIO már nem először játszik a klub falain belül, de feltehetően azoknak is fog majd meglepetést okozni a két dj, akiknek már több nagysikerű rendezvényen bizonyították tehetségüket Budapesten és vidéki városokban egyaránt.

Ha pedig bizonyíték kell, és nem ígéret, akkor erre 100%-ig garancia Jäger live act-je. A "Hungarian Murder Boyz" oszlopos tagjaként Jay Cortez oldalán megismert ifjú producer ezen az éjszakán kivételesen egyedül fogja saját szerzeményeit a'la notebook prezentálni bő egy órában kizárólag a valódi csemegét kedvelőknek.

Az est másik vendége a fehérvári partyarcok körében már jelentős elismerést elkönyvelt Calman lesz, aki a SHOWDOWN rendezvények szervezőjeként és rezidens lemezlovasaként most először teszi tiszteletét a Kashmirban, remélhetőleg nem utoljára.

Hazai fellépők, különleges zenei repertoár, mi más kellhet még egy igazán sötét éjszakához?

 

 

Gain Over
2005.04.30
Fellépők: Jager live, Calman, Steve, Blasio
Belépő: 1000 Ft
Kashmir Underground (Bp., IX. ker., Üllői út 51.)

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó