Pulzar

Partyajánló

H2H - Kill Rock 'n' Roll

Fellépők
H2H - Kill Rock 'n' RollA House2House új bulijára ezúttal az Ó utca 51-ben kerül sor, a lemezlovasok pedig: Naga, Beta és Mick lesznek!

H2H - Kill Rock 'n' Roll

A House2House új bulijára ezúttal az Ó utca 51-ben kerül sor, a lemezlovasok pedig: Naga, Beta és Mick lesznek!

Party : H2H presents "Kill Rock 'n' Roll"
Dj : Naga / Beta / Mick
Hely : Ó utca 51 - a Jókai utcánál (új helyszín!)
Dátum : 2005.04.09
Idõpont : 21:00 / Open Ended
Belépõ : 1000 Ft (600 Ft 23:00 elott)
Extrák : Kaleidorama, ChillOut Room.
Website : www.barbazar.hu
Kapcsolat: h2h@barbazar.hu


Archív partyajánlók

 • [2006-08-26] Parádé Bónusz
  @ SYMA

  A főváros hivatalos nyárzáró karneválját, a megújult Budapest Parádét az idei évben is a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Budapest Parádé Bónusz zárja. A Parádé hivatalos afterpartija 2006-ban minden eddiginél masszívabb dj-gárdát vonultat fel. A Bónuszra az USA-ból, Japánból, Angliából, Franciaországból, Németországból, Ausztriából és Olaszországból érkeznek a világsztár művészek, akik idén is négy helyszínen lépnek fel a Népstadionkertben.
 • [2007-03-10] Újabb technopartitúrák külföldre TTTT-vel
  @ Gasometer-Bécs-Ausztria

  Nem mondhatja senki, hogy nem volt idő kipihenni a karácsonyi nagy zabálásokat, a szilveszteri észbontó mulatságokat. Még mindig van egy kis idő, hogy lelkileg és fizikailag is felkészüljetek a következő techno megmozdulásokra.

Kapcsolódó cikkek

 • A38 Colours – Nyári partisorozat az A38 Hajón

  Az A38 Colours az A38 Hajó júniusban induló nyári partisorozata, ami a budapesti elektronikus partiélet legfontosabb szervezőbrigádjainak együttműködéséből született. Az A38 két, koprodukcióban megvalósuló sorozatán, a Technokunston és a Decknologyn kívül a Bladerunnaz, a Monkey6, az NVC, a Hairy és Groovejack vesz részt az együttműködésben, a cél pedig igen világos: létrehozni az idény legizgalmasabb nyári partisorozatát, ahol békésen megférnek egymás mellett a különböző műfajok, stílusok. Egyszerre szórakoztató és előremutató, laza és feszes, forró és hűvös: a londoni szcéna legfrissebb irányzataitól a magyar művészeti akadémiákig terjed a skála, élő koncertekkel, live actekkel, lemezlovasokkal, látványos vizuálokkal és a város legjobb hangrendszerével. Három bárpult, éjszaka is nyitva tartó étteremterasz, légkondicionált koncertterem, langy dunai szellővel hűsített tetőterasz, megújult külső hajóvilágítás, koktélakciók és minden egyéb, ami egy full extrás nyárhoz kell. Ez az A38 Colours, az A38 Hajó nyári partisorozata, minden csütörtök-péntek-szombat éjjel, júniustól szeptember közepéig.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó