Pulzar

Partyajánló

Chew The Fat! - Stanton Warriors @ Olof Palme Ház, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. április 9.
Helyszín Olof Palme Ház, Budapest, Olof Palme sétány
Stílus Techno, Goa, House, Deep House,
Tech-house
Chew The Fat! - Stanton WarriorsIsmét az olof Palme ad helyet a Chew The Fat-nek! A zenéről gondoskodnak: STANTON WARRIORS, TB-GON+MARVIN, valamint ERKÁ!Olof Palme Ház, Budapest, Olof Palme sétány

Chew The Fat! - Stanton Warriors @ Olof Palme Ház, Budapest

Ismét az olof Palme ad helyet a Chew The Fat-nek! A zenéről gondoskodnak: STANTON WARRIORS,
TB-GON+MARVIN, valamint ERKÁ!

CTF presents: Stanton Warriors
Idõpont: 2005.04.09.
Helye: Olof Pálme Ház (Budapest VII., Városliget, Olof Pálme Sétány)
Belépõ: elõvételben 1800 Ft, a helyszinen 23h-ig 2300 Ft, utána 2600 Ft

Fellép:
STANTON WARRIORS (MOB/XL/679-UK)
TB-GON+MARVIN (Trancewave)
MARKA
ERKÁ

info: 06 30 989 4905
mail: contact@nowsound.hu
web: www.nowsound.hu || www.stantonwarriors.com


Kapcsolódó cikkek

 • Electronic Beats Appok – Letöltötted már őket?

  Exkluzív dj-mixek és fesztiválhanganyagok? EB rádió-applikáció. Videó streamek és koncertfelvételek? EB videó-applikáció. Rögtön tudni szeretnél mindent? EB hírek-applikáció.
 • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

  Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
 • NVC Selected Sounds Interjú

  Az NVC legújabb sorozata a Selected Sounds kapcsán készítettünk a csapattal egy villáminterjút, hogy mi is ez az előremutató, új sorozat, és mire számíthatunk a jövőben.
 • James Holden Biztosan Jön

  A mai napon újra beindult az európai légi forgalom, már Heathrow-ról is megérkeztek az első járatok.
 • Agent Interjú az M47-től

  Agent lesz a sztárvendék hamarosan a sárándi M47-ben, most ennek apropójából olvashattok egy interjút, amit az M47 stábja készített nektek.

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

 • NVC

  2004 nyarán született meg a No Vidra Crew (NVC), melynek megálmodói és megteremtői zenészek, fanatikus zenekedvelők és nem utolsó sorban barátok. Idő közben a “mag” köré épült egy teljes dj-kből, vizuálosokból, producerekből, fotósokból álló brigád. A hazai partykultúrában évek óta jelenlevő promoter csapatunk eddigi tevékenysége során számtalan előremutató nemzetközi előadót hozott el a magyarközönségnek a minimal, techno, tech-house színtérről. Fő profilunk mellett szerveztünk már space-rock koncertet, psytrance bulikat és a tört ritmusok felé is nyitottunk. 2007 nyarán beindítottuk saját klubsorozatunkat Casino Bangkok néven, ahol a hazai szcéna színe-java mellett a kezdetek óta teret adunk a feltörekvő tehetségeknek is. Állandó bázisaink, a Merlin, a Mono és az A38 mellett megfordultunk már a Citadellán, a Mokka Cukában, a Trafóban, valamint a nagyobb hazai fesztiválokon is rendszeresen képviseltetjük magunkat (Balaton Sound, Sziget, Ozora), továbbá külön színpadunk volt a 2009-es MTV Ema Regional Award Show-n rendezvényen. Együttműködésben állunk többek között a Német Nagykövetséggel és aBest Hollywood filmforgalmazó céggel a német újraegyesítéshez kapcsolódó rendezvények és a Berlin Calling c. film kapcsán. Akiket eddig vendégül láttunk: Ellen Allien, Apparat, Paul Kalkbrenner, Sascha Funke, Thomas Muller, Extrawelt, Oliver Huntemann, T. Raumschmiere, Nathan Fake, Fairmont, Petter, Oliver Koletzki, Florian Meindl, Martin Eyerer, Ramon Tapia, Butch, Axel Bartsch, Kanio, Roland M. Dill, Current Value, Hidria Spacefolk, X-Dream, Fuzzion…
 • The Circus Maximus

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó