Pulzar

Partyajánló

Tech Time 15 @ Club Q (ex Play club), Gödöllő

Fellépők
Dátum 2005. február 11.
Helyszín Club Q (ex Play club), Gödöllő
Stílus Techno, Tech-house, Dubstep, Progressive
Tech Time 15A következő Tech Time főszereplői a női DJ-k lesznek, ugyanis többségben a szebbik nem tagjai lépnek a pult mögé. A hölgyek most bizonyítják, hogy nemcsak megállják a helyüket a dj szakmában, de egy egész estét is elvisznek maguk.Club Q (ex Play club), Gödöllő,

Tech Time 15 @ Club Q (ex Play club), Gödöllő

A következő Tech Time főszereplői a női DJ-k lesznek, ugyanis többségben a szebbik nem tagjai lépnek a pult mögé. A hölgyek most bizonyítják, hogy nemcsak megállják a helyüket a dj szakmában, de egy egész estét is elvisznek maguk.

Az est sztárvendége a gyönyörű, lengyel Diana D’Rouz lesz, akit már ismer és megszeretett a Club Play közönsége, hiszen a hazai Mayday után itt hallhattuk legutóbb. Nem kell bemutatni DJ Asa-t sem, aki a Tech Time rezidensei közé tartozik, az ő szettjével indul be a party.
DJ Newl ezúttal egyedül képviseli a partysorozat többi férfitagját, hogy mégse legyenek teljesen mellőzve. Az est még egy meglepetést tartogat a hazai női dj palettáról, Linda Kais-t, akinek tudományát most először tesztelheti a Club Play party osztaga.

Tech Time - 2005. február 11. (péntek) - CLUB PLAY (Gödöllő)

DJ-k:
Diana D' Rouz /PL
Linda Kais /H
Asa /H
+ NewL /H

Ganz Ábrahám utca 2.
Budapestrõl a 3-as fõúton (régi 30-as út)
a Gödöllõ tábla után 50 méterre, a HÉV alagútnál balra.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó