Pulzar

Partyajánló

Terminal 01 @ Sonic, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. január 15.
Helyszín Sonic, Budapest, 1034 Fényes Adolf u. 28
Stílus Techno, Minimal, House, Techno,
ELEKTRONIKA
Terminal 01A legendás Super Sonic a HARD DECADE teltházas party után egy újabb 3 termes techno rendezvénynek ad helyszínt. TERMINAL 01, ahogy a név is mutatja, a felszállásra kész, vérbeli klubarcokat várja a Sonic összes termébe.Sonic, Budapest, 1034 Fényes Adolf u. 28
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Plastic Pete
összes résztvevő megtekintése

Terminal 01 @ Sonic, Budapest

A legendás Super Sonic a HARD DECADE teltházas party után egy újabb 3 termes techno rendezvénynek ad helyszínt. TERMINAL 01, ahogy a név is mutatja, a felszállásra kész, vérbeli klubarcokat várja a Sonic összes termébe.

Az esemény középpontjában a techno különböző irányzatai szerepelnek, a minimáltól a tribal-techno-n keresztül egészen a húzósabb vagy tech-esebb hangzásvilágig. Itt minden techno őrült megtalálja a számítását!

A rendezvény apropója a Techno Mission és a Master Of Techno illetve további dj-k összefogása, hogy egy színvonalas és jó hangulatú partyval köszöntsék az Újévet.
A két nagyterem techno dj-i a Terminal I-ben: Plastic Pete (Yellow Point), Wolter, Miky, Marosy (Master Of Techno); a Terminal III-ban pedig Grega, Mono-Tone, Sajgal, Scarface a klasszikus Techno Mission felállásban, valamint T-Zolle vs Stan Rez.
A Techno Mission nevet sokaknak nem kell bemutatni, hiszen már 2000 óta létezik a csapat, és korábban is a Super Sonic Technikum-ban hallhattuk őket. A Master of Techno tagjai pedig a belváros különböző klubjaiban pörgetik lemezeiket.



Természetesen a könnyedebb műfajok kedvelői is megtalálják a számításukat a TERMINAL II-es termében. Itt előkerülnek a finomabb tech-house-os, deep-es, és elektros témák is Asa & Max, Schiipman (Coronita), Sys vs Bastiano Coimbra (Electronic Orgasm) közvetítésével.

Bizonyára sokan egyetértenek azzal, hogy a techno igazi klubműfaj, és nem csak a megarendezvényeken van helye. A TERMINAL 01 az ideális alternatíva.

Helyszín: Super Sonic - Budapest, III. ker. Pacsirtamező u. 41.
Időpont: 2005.01.15.
Belépő: 1500Ft
Info line: 0670-315-0694, 0630-619-4246

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó