Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 600 Ft
23h-ig1 300 Ft

Partyajánló

Rohan @ Jailhouse, Budapest

Fellépők
Dátum 2004-12-26
Helyszín Jailhouse, Budapest, Tűzoltó utca 22.
Stílus ismeretlen
RohanTeli has, ajándékok, bejgli, népes család. Ha ez mind nem lenne elég karácsonyra, vagy épp elviselhetetlen lenne, akkor érdemes ellátogatni a Jailhouse-ba december 26-án, ahol nem kisebb név debütál hazánkban, mint a Bassbin kiadó feje: Rohan.Jailhouse, Budapest, Tűzoltó utca 22.

Rohan @ Jailhouse, Budapest

Teli has, ajándékok, bejgli, népes család. Ha ez mind nem lenne elég karácsonyra, vagy épp elviselhetetlen lenne, akkor érdemes ellátogatni a Jailhouse-ba december 26-án, ahol nem kisebb név debütál hazánkban, mint a Bassbin kiadó feje: Rohan.A történet kezdete 1994-ig nyúlik vissza. Az ír fo"városban Naphta és Don Rosco szervezett kisebb megmozdulásokat és vezetett rendszeres rádiómu"sort két éven keresztül, de Don Rosco ideiglenesen Londonba távozott. A brit fo"városból épp akkortájt Dublinba költözo" Rohan Reilly-t nagyon megragadta a techno és a drum'n'bass határmezsgyéjén mozgó zenei stílus, így egyenes út vezetett - a hasonló zenét játszó - Naphta-val való találkozáshoz is. A két úttöro" egy közös (d'n'b!) fellépés alkalmával barátkozott össze. 1996-tól kezdve közösen indítottak rezidensként klubesteket - ez volt a Bassbin -, ahol olyan nevek léptek fel, mint Optical, Digital, Photek, Doc Scott, 4-Hero, Zinc, Ed Rush és Fierce.

2000-ig csatlakozott a csapathoz Beta 2, Zero Tolerance, Polska, Accident és Emergency (valamint visszatért Don Rosco), akik szintén rezidensként mu"ködtették az addigra (elso"ként) hetente jelentkezo" klubestet. De ez nem volt elég. Rohan kiadót alapított és legnagyobb meglepetésre Bassbin névre keresztelte. Azóta olyan topproducerek zenéi jelentek meg a drumfunk zászlóshajójának kikiáltott kiadón (és allabelén a Breakin-en), mint Breakage (Mars, So Vain, Stoneheart, Bring Back), Equinox, Digital, Fracture és Neptune, Beta 2 és Zero Tolerance, de 2005 januárjában érkezik az elso" nagylemez is, amin Paradox, Calibre, Skitty és Seba debütál a Bassbin-nél. Nem felelo"tlenség kijelenteni, hogy ez lesz a jövo" év legjobb albuma. És ezt az albumot mutatja be Rohan a bejglire (és dobra) éhes, forraltborra (és basszusra) szomjas közönségnek december 26-án.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó