Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 500 Ft

Partyajánló

Fresh E.R. Birthday @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2004. december 4.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Drum and Bass, Breakbeat, Pop
Fresh E.R. BirthdayElső születésnapját a Citadellában, a Club Barfly-ban ünnepli a Fresh E.R. szervezőcsapat, akik e szűk év alatt megannyi neves művészt hoztak el nekünk!Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Fresh E.R. Birthday @ Citadella, Budapest

Első születésnapját a Citadellában, a Club Barfly-ban ünnepli a Fresh E.R. szervezőcsapat, akik e szűk év alatt megannyi neves művészt hoztak el nekünk!

A teljesség igénye nélkül, például őket köszönhettük nekik: John B, Concord Dawn, Aquasky & Raggatwins, Giana Brotherz, Ali B, Backdraft, Digital, Gridlok. Ezúttal sem szúrják ki a szemünket akárkikkel, ismét a Drum&Bass és Breakbeat nagyágyúit csalogatják ide!

Időpont: 2004. december 4.
Helyszín: CITADELLA CLUB BARFLY
Belépő: 3000 / 3500
Elővétel: Deep, Trancewave




Körterem - drum and bass

SKC / Tactile, DSCi4, Hospital
Longman - Bratwa / Tactile, Hospital
CALYX / Metalheadz, Moving Shadow / UK
Skeam / Subscope
Midlow / Nowsound
Crez / Fresh E.R.

Panoráma terem - breakbeat
Bergi + Nory
Palotai / Tilos
OLLYWOOD - DEEKLINE / Ratrecords, Hardcore Beats / UK
BACKDRAFT / Botchit and Scarper rec. / UK
ERKÁ / Nowsound, Chew The FAT

Sok-sok gyümölcs ajándékba!!!

+MEGLEPETÉS!

TÉLAPÓ!

Különbuszok 22.00 -től egész éjszaka a Március 15 tér Mátyás Pince elől és a Citadella között közlekednek fél óránként reggel 6-ig!

www.fresher.hu

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2019-06-26] VOLT Fesztivál 2019
     

    A VOLT Fesztivál Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, melyet immáron 27. alkalommal rendeznek meg Sopronban. A fesztiválon a rock, az elektronikus zene és a világzene mellett számos más műfaj képviselői is fellépnek június 26. és 29. között.
  • [2017-06-27] Telekom VOLT Fesztivál 2017
    @ Sopron

    Az idei Volt Fesztivál 25. évfordulója alkalmából 6 napos program várja a fesztiválozókat június 27. és július 1. között Sopronban.
  • [2015-07-01] VOLT Fesztivál 2015
     

    A lassan negyedszázados fesztivál 2015-ben sem vesz vissza a lendületből és ismét markáns fellépősorral, zseniális hangulattal intézi el, hogy idén is a Volt Fesztivál legyen az egyik legjobb nyári élményünk!
  • [2013-12-25] ILLEGAL DRUMS CHRISTMAS EVENT
     

    A nyáron jelentkeztünk utoljára az Illegal Drums Piknik keretei között! Időszerű a tél beköszöntével behúzódnunk Sopron legújabb szórakozóhelyére a Palace Mediterrano-ba, hogy egy újabb „utazásra” invitáljunk TÉGED karácsony estéjén!

Kapcsolódó cikkek

  • Sonique hazánkban lép fel a Maydayen

    Sonique zenei karriere több évtizede indult el, mint énekesnő, de igazán a '90-es években vált ismertté, immár lemezlovasként. Akkoriban egyedülállónak számított, ha egy nő állt a lemezjátszók mögé, nem beszélve arról, hogy a mixelés mellett rendszeresen énekelt is a partyzó közönségnek. Több évnyi klubozás és számos mixlemez után a 2000-es évben az "I Put A Spell On You" vagy az "It Feels So Good" számok hozták meg számára a világsikert. A dalok nemcsak a klubok és rádiók kedvencévé vált, hanem a nemzetközi szakma előtt is megismertette a nevét Sonique: 2001-ben olyan nevek elől hozta el a legjobb brit női előadónak járó díjat a Brit Awardson mint Dido, Jamelia vagy Sade. Sőt még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült listás dalainak köszönhetően mint az első női előadó , aki három héten át vezette a rádiós listákat 22 év után először Kate Bush 1978-as sikere, a "Wuthering Heights" után.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó