Pulzar

Művész

Chopstick & Johnjon

Chopstick & JohnjonA német születésű John Muder és a vietnám-kanadai Chi-Thien Nguyen útjai 2002-ben keresztezték egymást és szinte rögtön elválaszthatatlan páros lettek. Viszont mielőtt ígéretes munkájukba belekezdhettek volna, egy apró változtatás szükséges volt: átköltözni Berlinbe!

A helyszínválasztás olyannyira szerencsésnek bizonyult, hogy a duó a továbbiakban nem csak producerkedéssel és remixeléssel foglalkozott. Hamarosan mega megalapították saját kiadójukat, a SUOL-t, mely olyan művészek melegágya lett, mint Fritz Kalkbrenner és Trickski.


A páros zenéi sorban jelentek meg, és bizony nem csak a saját kiadójuk, hanem például a Plastic City, a Mood Music és a Dirt Crew Recordings gondozásában. Most pedig egy dologra koncentrálnak, mégpedig debütáló albumukra, mely várhatóan 2010 végén kerül a polcokra. 


És ami a hangzásvilágukat illeti… „4/4-es ütemek, 100bpm és még több, javíthatatlan optimizmus, boldogság-flash, teches dallamok és súlyos dobok.” jellemzik.

Archív partyajánlók

  • [2011-07-29] Sun Goes Down 2011 - fesztivál a Margitszigeten
     

    Minden alkonyatimádó partiarc számára igazi örömhír, hogy 2011-ben sem kell az ablakból lesniük a holdat, ha leszáll az éj – legalábbis július 29-30-án. A tavalyi sikeres debütálás után a SUN GOES DOWN ezen a nyáron is tökéletes alibit szolgáltat a virrasztásra, ezúttal azonban még több, még nagyobb nemzetközi sztárral, s még több és még jobb hazai felhozatallal kecsegtetve. A háttérben immár a népszerű STAYFLY brigád mellett ott tudhatjuk a nagy múltú DEBUT teamet is.
  • [2011-01-15] Suol Label Night w/ Fritz Kalkbrenner, Chopstick & Johnjon
    @ Merlin, Budapest

    A német vokalista és producer Fritz Kalkbrenner augusztusban már feledhetetlen nyárvégi éjszakával bizonyított a magyar közönségnek. Visszatérésére szerencsére nem kell sokat várnunk, január közepén egy igen ígéretes Album Tour keretein belül köszönthetjük újra Budapesten a tehetséges művészpalántát.

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó