Pulzar

Avgusto - Formula EP

Újra a figyelem központjában az Airsound Records. Úgy tűnik, a kiadó legújabb megjelenése valóságos robbanással ér fel!

Nem csoda, ha a szcéna nagyjai újra egy pillantást vetnek a hazai illetőségű Airsound Recordsra, ami lehet, hogy most még annál is tovább fog tartani! Ezt mondjuk azért, mert az olasz származású, de egyébként gyakorlott berliner Avgusto olyan EP-t rakott össze a kiadóhoz Formula címmel, ami javában megpörgeti az elektronikus zenei érzékelésünket!

Alig néhány óra leforgása alatt jöttek is a letöltések, először Joseph Capriati, Nic Fanciulli, majd Richie Hawtin is beállt a sorba. Persze volt, aki nem hagyta szó nélkül. A honfitárs Luca Agnelli csak annyit írt rá, hogy „szép csomag”, miközben a techno lányai is szép szavakkal illették a Formula-t. Rebekah a „kemény” jelző kíséretében tette magáévá, de talán Charlotte de Witte volt a legkifejezőbb, aki ennyit írt: „őrülten ütős!”

Clemente Pesce, azaz Avgusto először lépett az Airsound Records egyre gyorsabban mozgó tengelyére, aki Genova városából indult neki az elektronikus zenei színtér napjaink legfontosabb pontjának, Berlinnek. Az elmúlt a Struktur, a Flash, az Eclipse, vagy a DSR Digital kiadók is szívesen támogatták az olasz elektronikus rítusokat, míg nem az Airsounddal is megtalálták egymást.

A találkozás örömteli állapotát a február 18-án megjelent Formula EP hivatott bemutatni, melyre felkerült két original track és 3 remixelt változat.

A Potenza egy mély sötétségre épülő, mindent elsöprő, erős jelenlétet megmutató track, melyet visszafojtott lélegzettel lehet csak végig hallgatni, vagy inkább táncolni. Társa a Carica címet viseli, és már inkább egy magasabb szinten pörgő, felső hangokkal domináló, elszálló hatásfokot biztosító darab, aminek fényessége jól egyenlíti az első track feketeségét.

A Carica remixe MODRAC által egészült ki saját hangképeivel, míg a Potenza két verzióban is újra lett gyúrva. Concept Of Thrill által hasonló karizmatikára, Callum Plant munkájával pedig egy izgalmas hullámzásra ülhetünk fel!

Nagyszerű hangok összpontosulnak a Formula-ban, melyek alig várják, hogy behálózzák a táncterek atmoszféráját! Hallgassunk is most azonnal bele!

https://soundcloud.com/airsound-records/sets/asr043-avgusto-formula-ep-incl-modraccallum-plantconcept-of-thrill-remixes

Ha tetszett a kiadvány, akkor kövesd az Airsound Records közösségi oldalát, hogy ne maradj le a kiadó további megjelenéseiről, híreiről sem!

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó