Pulzar

Mozgalmas év végével búcsúzik 2019-től a Cinema Hall

Az év utolsó 5 napjára színes programsorozat került összeállításra.

Ha egy évet ki kéne emelni az idén már 9 éves Cinema Hall történetéből, akkor az biztos, hogy a 2019-es év lenne.

Tavaly ilyenkor már sejteni lehetett, de mára biztos, hogy ez az év volt a klub történetének egyik legsikeresebb éve, ahol már tavasszal is komoly bulik kerültek megrendezésre, de az őszi klubszezon minden eseménye a várton fölül teljesített, vagy épp az elvárt teltházas hangulatot hozta el a közönség számára.

Miközben már ismerünk néhány eseményt a következő évből, többek között olyan fellépőkkel, mint Eelke Kleijn, Miss Melera, Lee Burridge, Henry Saiz, Rodriguez Jr., PRLLX, vagy Miss Monique, az év vége is komoly programsort tartogat a közönség számára.

December 27. és 31. között ugyanis 5+1 minőségi, elektronikus zenei eseményből válogathatunk, melyek egészen a house-tól a basszus orientált zenékig terjed és a 100%-ban all inclusive szilveszterben csúcsosodik ki, ahol idén a klasszik house hangulat adja a zenei vonalat. De vegyük szemügyre ezt az impozáns programot!

A sort a +1 esemény nyitja, mely nem a Cinema Hall-ban, hanem a CODE360 és BeMassive csapatok égiesze alatt az Akváriumban kerül megrendezésre az Afterlife kiadó szellemiségéből táplálkozó AE:THER első budapesti fellépésével. Ugyanezen a napon a Cinema Hall falai között egy régi klubra emlékezve kerül megrendezésre a STUDIO – The Ultimate Legend buli, majd december 28-án már az Anymood párosra és meghívottjaikra épített estén vehetünk részt. December 29-én a klubban többször megforduló Next Level csapat tartja előszilveszterét, majd az elő szilveszteri hangulatot a Cinematiné első Cinma Hall-os felvonása folytatja, ahol a legendás Seth Troxler és Archie Hamilton kerül a főszerepbe.

Végül december 31-én a megszokott korlátlan fogyasztással kiegészített szilveszter ezúttal a korlátlan house klasszikus tánccal karöltve kerül megrendezésre, ahol biztosan nem lesz hiány az emelkedett hangulatból!

Érdemes lesz a programok bármelyikével tartani, majd egy kis megpihenést követően bele vetni magunkat a 2020-as forgatagba, de előbb legyen mindenkinek boldog az újév!

Még több Friss

 • Cercle invites ZHU

  Az elmúlt héten Indiából, a gyönyörűséges Jai Vilas Palotából jelentkező Cercle, március 2-án egy újabb lenyűgöző helyszínre települ ki.
 • Cercle invites HOSH

  Január elején a mexico-i Centro Ceremonial Otomí-ból jelentkező Cercle feburár közepére Indiát tűzte ki úti céljául.
 • Mutasd meg a zenédet a friss Grammy-díjas Steve Dubnak a DEX-en!

  Március 2-3. között a Budapest Music Centerben te is megmutathatod a zenédet a vasárnap este frissen Grammy-t nyert producernek, Steve Dubnak, hiszen többek között ő is részt vesz a DEX Songwriting Expo-n, sőt mi több, listening session keretében segíti majd a dalszerzőket a legaktuálisabb iránymutatásokkal. Budapest harmadjára is a dalszerzés fővárosa lesz - hamarosan indul a DEX!
 • 2020-ban is izgalmasan alakul a Cinema Hall eseménynaptára

  Az elektronikával feszített mozivászonra már legalább 8 programot fel tudunk vetíteni.
 • Cercle invites Mind Against

  Legutóbb a francia hegyvidéki Peyresourde Balestas repülőterről (Altiport de Peyresourde-Balestas) jelentkező Cercle, az újév elején Mexicoba települ ki, ahol nem más, mint a Mind Against duó fogja pörgetni a lemezeket.
 • 2020-ban is lesznek koncertek a Balaton közepén

  Idén már hónapokkal előre elfogyott az összes jegy a kompkoncertekre, de szerencsére a MOL Nagyon Balaton keretében többször is lehet majd jövőre a Balaton közepén koncertezni. 2020-ban már biztosan fellép a WOW Hungary kompokon a Bagossy Brothers Company, Horváth Tamás és a Follow The Flow, de további koncertek is várhatók.
 • Cercle invites Kevin de Vries

  A nem mindennapi helyszínekre szervezett eseményeiről jól ismert Cercle, december 16-án ismét egy érdekes színtéren tűnik majd fel, ezúttal Kevin de Vries kíséretében.
 • Budapest a föld alatt – elkészült Belocca első videoklipje

  A Budapest Underground a 4-es Metro vonaláról köszön vissza ránk.
 • Ismét a Sziget lett a legjobb külföldi fesztivál a UK Festival Awardson

  Csütörtök éjszaka adták át az Egyesült Királyság legjobb fesztiváljait minősítő UK Festival Awards díjait, ahol egy külön kategóriában a legjobb Anglián kívüli fesztivált is megválasztották. A "Best Overseas Festival", azaz a legjobb külföldi fesztivál kategóriában idén is a Sziget vitte el a pálmát.
 • Seth Troxler előszilveszterrel örvendezteti meg Budapestet a Cinematinén

  Ráadásul még Archie Hamilton is vele tart, és most a Cinema Hall-ba!

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó