Pulzar

Mozgalmas év végével búcsúzik 2019-től a Cinema Hall

Az év utolsó 5 napjára színes programsorozat került összeállításra.

Ha egy évet ki kéne emelni az idén már 9 éves Cinema Hall történetéből, akkor az biztos, hogy a 2019-es év lenne.

Tavaly ilyenkor már sejteni lehetett, de mára biztos, hogy ez az év volt a klub történetének egyik legsikeresebb éve, ahol már tavasszal is komoly bulik kerültek megrendezésre, de az őszi klubszezon minden eseménye a várton fölül teljesített, vagy épp az elvárt teltházas hangulatot hozta el a közönség számára.

Miközben már ismerünk néhány eseményt a következő évből, többek között olyan fellépőkkel, mint Eelke Kleijn, Miss Melera, Lee Burridge, Henry Saiz, Rodriguez Jr., PRLLX, vagy Miss Monique, az év vége is komoly programsort tartogat a közönség számára.

December 27. és 31. között ugyanis 5+1 minőségi, elektronikus zenei eseményből válogathatunk, melyek egészen a house-tól a basszus orientált zenékig terjed és a 100%-ban all inclusive szilveszterben csúcsosodik ki, ahol idén a klasszik house hangulat adja a zenei vonalat. De vegyük szemügyre ezt az impozáns programot!

A sort a +1 esemény nyitja, mely nem a Cinema Hall-ban, hanem a CODE360 és BeMassive csapatok égiesze alatt az Akváriumban kerül megrendezésre az Afterlife kiadó szellemiségéből táplálkozó AE:THER első budapesti fellépésével. Ugyanezen a napon a Cinema Hall falai között egy régi klubra emlékezve kerül megrendezésre a STUDIO – The Ultimate Legend buli, majd december 28-án már az Anymood párosra és meghívottjaikra épített estén vehetünk részt. December 29-én a klubban többször megforduló Next Level csapat tartja előszilveszterét, majd az elő szilveszteri hangulatot a Cinematiné első Cinma Hall-os felvonása folytatja, ahol a legendás Seth Troxler és Archie Hamilton kerül a főszerepbe.

Végül december 31-én a megszokott korlátlan fogyasztással kiegészített szilveszter ezúttal a korlátlan house klasszikus tánccal karöltve kerül megrendezésre, ahol biztosan nem lesz hiány az emelkedett hangulatból!

Érdemes lesz a programok bármelyikével tartani, majd egy kis megpihenést követően bele vetni magunkat a 2020-as forgatagba, de előbb legyen mindenkinek boldog az újév!

Még több Friss

 • Végre itt a buli: beindul a Plázs Siófok!

  Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, a Plázson tavaly felépült Arénában már hétvégétől beindul az élet. Június 26-án elstartol az idei Metzker Viktória & Friends sorozat, másnap, szombaton pedig Sterbinszky és Mynea szórakoztatja a nagyérdeműt. Egyelőre a bulikban a Plázson is csak limitált számban fogadják a látogatókat, ezért nem árt mihamarabb beszerezni a jegyeket!
 • Nyit a Dürer Öböl a Lupán

  Budapest kultikus szórakozóhelye, a Dürer lett a névadója a Lupa-tó eddig Öböl Strand néven ismert részének. A közönség tavaly már megismerkedhetett a Dürer Öböl „tesztverziójával", ám idén a teljes partszakasz vendéglátását és programszervezését átvállalta a Dürer.
 • Cabrio stílusban nyit a balatonfüredi SunCity!

  Június 6-án ingyenesen nyitja meg teraszait Balatonfüred legnagyobb szórakozóhely komplexuma, a SunCity. Balatoni naplementével, koktélokkal, ínycsiklandó falatokkal és két sztár dj-vel, Yaminával és Metzker Vikivel indul a nyár!
 • Pünkösdtől nyit a Plázs Siófok

  A pünkösdi hétvégén, május 29-én megnyílik a nagyközönség előtt a siófoki Nagystrand és természetesen a nyári Balaton-parti ellazulás epicentruma, a Plázs is. Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, a hófehér homokos parton a napozástól, az aktív vízparti sportokon át a balatoni fürdőzésig számos lehetőséget nyújt a helyszín, természetesen a minőségi vendéglátóhelyekkel, változatos kínálattal, a hekktől a koktélokig.
 • Két hónap után véget ér a Maradj Otthon! fesztivál!

  Több mint két hónappal az indulása után ér véget a világ minden bizonnyal leghosszabb, és egyben egyetlen virtuális fesztiválja, a Maradj Otthon! Fesztivál.
 • Zenék közös nevezőn: a Telekom Electronic Beats keresi a legjobb zenéket, amik az otthonmaradás alatt készültek

  A beküldött számokból pedig válogatás készül, nem is egy, hanem rögtön három.
 • Beszélgetés-sorozatot indít a MOL Nagyon Balaton

  Mi lesz a nyárral? Mi lesz a Balatonnal? Lesz-e lehetőségünk idén a klasszikus balatoni nyaralásra? - Ilyen és ehhez hasonló témaköröket körbejárva jelentkezik hetente a MOL Nagyon Balaton beszélgetés-sorozata. A házigazdák hétről-hétre más-más balatoni események főszervezői, a meghívott vendégek pedig ismert balatoni személyek, művészek, turisztikai szakemberek.
 • Nyílt levél 32 hazai klub, szervező és fesztivál összefogásában

  Kedves koncertre járók! Az alábbiakban egy nyílt levelet olvashattok, amely a hazai élőzenei helyszínek, fesztiválok, koncertszervezők összefogásának eredményeként született meg.
 • Billie Eilish Podcast - Telekom Electronic Beats

  “ÉLETEM NAGYON FONTOS IDŐSZAKÁT ÉLEM”; - MONDTA BILLIE EILISH A TELEKOM ELECTRONIC BEATSNEK ADOTT EXKLUZIV PODCAST INTERJÚBAN, TÖBBEK KÖZT ARRÓL IS BESZÉLT, HOGY MIKÉNT BIRKÓZIK MEG AZ EGYMÁSTÓL VALÓ TÁVOLSÁGTARTÁSSAL ÉS A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATÁVAL JÁRÓ FELELŐSSÉGGEL
 • Cercle invites ZHU

  Az elmúlt héten Indiából, a gyönyörűséges Jai Vilas Palotából jelentkező Cercle, március 2-án egy újabb lenyűgöző helyszínre települ ki.

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó