Pulzar


Kövess minket!

CikkFesztivál hír

Milyen extrákkal készül a SONUS fesztivál az ötödik kiadására?

Létrehozva 2017-08-08
  0,00
 • Értékelés

Milyen extrákkal készül a SONUS fesztivál az ötödik kiadására?

A Time Warp csapatának tengerparti fesztiválja, a SONUS idén 5-ödik születésnapi szériáját ünnepli a mesés Pag-szigeteki Zrce Beach-en. A különleges alkalomra néhány extra csemegével leptek meg minket a szervezők. Mikor még csak a neveket jelentették be, akkor lehetett látni, hogy nem követi az előző évek példáját a fesztivál programja. Most azt mutatjuk be nektek, mik azok a finomságok, amik olyan rendkívülivé teszik az ünnepélyes eseményt.

Egyik nagy dobása a csapatnak Floorplan live aka Robert Hood & Lyric Hood meghívása a line up-ba. Robert Hood, a detroiit techno legenda, alias Floorplan neve már történelem. Dj és live előadásai önmagában is rendkívüliek, de 2014-ben megfűszerezte a performanszot akkor 16 éves lánya, Lyric Hood bevonásával. Apa és lánya azóta számos közös fellépésen vannak túl, albumuk jelent meg Victorious címmel és a leányzó nagyon hamar bebizonyította, hogy megállja a helyét Robert mellett a pultban. Ezúttal a Sonuson mutatkoznak együtt hétfő este a Kalypso színpadán. https://www.youtube.com/watch?v=5kFmd5J-Ssc

Mikor kijött a napi felbontás, már akkor jeleztük írásunkban, hogy nagyon gyanus nekünk a 3 jómadár, Seth Troxler és a The Martinez Brothers közös megmozdulása, ugyanis a táblázatba nem volt elválasztva a keddi nappali és éjszakai program az Aquarius klubban. Nem sokkal rá be is jelentették, hogy igazi vandálkodás várható aznap. A Secret Society aka s.C.s. egy maratoni 10 órás közös session-re hostolja Magda-t, Seth Troxler-t és The Martinez Brothers duót.   

Seth Troxler-nek viszont ennyi nem elég és triplázni készül 24 órán belül, hiszen másnap ki tudja mennyire kipihenten, avagy inkább aznaposan tér vissza a pultba szerda délután.

Óriási titokzatosság övezte a titkos meglepetés vendégeket, akik kedden a Papaya klub nappali programját teszik ki. Végre fény derült az igazságra és bejelentették Carl Cox és Jon Rundell részvételét a fesztiválon. Igazi mérföldkő ez a Sonus történetében is, ugyanis Carl Cox először lép fel a fesztiválon. Valamint annál nagyobb kuriózum lesz számunkra, hiszen ha belegondolunk Coxi munkásságába, két évtizedes baráti viszony fűzi a Time Warp szervezőségéhez, az élete Ibiza, imádja a tengerparti mulatságokat, a nyári naplementés szetteket, a lenyűgöző helyszíneket. Márpedig a Sonus-on, a horvát parton, a Papaya-ban, délutántól sötétedésig... fogadni merünk mármibe, hogy le lesz nyűgözve a környezettől, a klubtól, a hangulattól, az emberektől... és egy igazán felejthetetlen Carl Cox szettben lesz részünk nekünk is. YESS OH YESSSS, nagyon nagy pacsi ezért a meglepetésért, biztosan élni fogjuk minden pillanatát! www.youtube.com/watch

Kicsit térjünk vissza a Time Warp-os barátságokhoz, ugyanis Carl mellett van még néhány személy akik több mint 20 éve rendíthetetlenül alappillérei a rendezvénynek. Méghozzá Sven Vath és Richie Hawtin, akik bár tavaly kihagyták a Sonus-t, ezúttal nyilvánvalóan nem maradhatnak ki a közös ünneplésből. Sven Vath csütörtökön zárja a fesztivál nappali programsorozatát a Papaya-ban. Személy szerint örülünk, hogy nappal játszik, nem pedig éjjel, mert neki igazán jól állnak a day partik, igazi vidámsággal teli fináléra számíthatunk.

Richie Hawtin kétszer is fellép a héten legnagyobb örömünkre, hiszen mostanában annyira az új live projektjére összpontosított, hogy azon kívül nem sokat hallat magáról. Kíváncsian várjuk, milyen két különböző szettet hallhatunk majd tőle. Kedden este Matador és Fabio Florido társaságában vendégeskedik a Papaya színpadán, szerda napközben pedig a Kalypso-ban láthatjuk viszont Hito után.     

www.facebook.com/sonusfestival/videos/1540764619331238/

Az utolsó esti finálé-szett nyertesei pedig Joseph Capriati és Luigi Madonna, a másik klubban Solomun és a part túlfelén Ricardo Villalobos, Sonja Monear és Margeret Dygas zárják az 5 napos esemény-dömpinget. Kétségkívül ennél jobb meglepetések nem is kellenek, nagyon gondosan válogatták össze a programot, hogy az tényleg különlegesebbé tegye az ötödik kiadást az előző évekhez képest. Az a hétfő-kedd talán kicsit túl erősre is sikeredett, nagy bajban leszünk majd, hogy kit mennyi ideig hallgassunk meg, de biztosan nem fog maradni senki se a szórásból.

Még mindig nem késő eldönteni, hogy Te is csatlakozol az ünnepléshez. Évről évre egyre több magyar gondolja úgy, hogy igenis minden pénzt megér részt venni egy ilyen fesztiválon, mint a SONUS. Egyszerre letudva a nyaralás, a fesztiválozás egy gyönyörű tengerparton, egy színvonalas rendezvényen.

Csatlakozzatok és figyeljétek a Sonus magyarországi csoportját, hiszen folyamatosan kerülnek fel megosztások azzal kapcsolatban, hogy társulna-e valaki a többiekhez az autóba vagy a szálláshoz.

Jegyeket vásárolhattok online a Sonus weboldalán:

Normál: 179 Euro
Vip: 249 Euro

Valamint, ha elég szemfülesek vagytok, akkor olcsóbb jegyre is lecsaphattok a Ticketswap oldalán. 

https://www.ticketswap.hu/sonus-festival

Még több Fesztivál hír

 • Dave Clarke duplázik az ADE-en

  Dave Clarke idén is duplázik az Amsterdam Dance Event fesztiválon, ugyanis a ’Dave Clarke Presents’ techno színpad gardírozása mellett az electro berkeiben is megmutatja magát.
 • Katasztrófafilm a levegőben a Szigeten

  Bár világsztárok felhozatalában idén sem szűkölködik a Sziget, érdemes időnként fejest ugrani az egyéb programok örvényébe is. Minden évben az egyik legnagyobb látványosság a Nagy Utcaszínház, mely idén az angol Wired Aerial Theatre: As the World Tipped című lenyűgöző előadása lesz.
 • Total Dance a STRANDon

  A STRAND Fesztivált is elérte a retro láz, jön a '90s Retro by Total Dance! A fesztivál zárónapján, augusztus 25-én színpadra lépnek a '90-es évek ikonikus előadói és felcsendülnek a legnagyobb buli slágerek. Az MVM Nagyszínpadon láthatjuk a Snap! és DJ Sash! fellépését, majd jönnek a korszak ismert magyar slágerei a Kozmix, a V-tech, a Hip Hop Boyz az UFO és Mr Rick előadásában. A fesztivált a töretlen népszerűségnek örvendő, állandó teltházzal büszkélkedhető NECC Party zárja. Időutazásra felkészülni!
 • Rekorddal zárt a Sound

  Látogatócsúcsot hozott az idei Balaton Sound, az öt nap alatt 165.000 látogatót számlált. Ez a 2016-os csúcsot írta felül, 8 ezer látogatóval voltak idén többen, mint akkor.
 • DGTL - ADE 2018

  Mint ahogyan azt már az elmúlt 5 évben is bizonyította, a DGTL kifogástalanul jó a fesztiválszervezésben. Ennek köszönhetően az idei Amsterdam Dance Eventen 3 egymást követő estén is jelen lesznek október 18. és 20. között, melyre igazán impozáns line up-ot dobtak össze.
 • Drumcode Festival 2018

  Az Adam Beyer vezette svéd techno kiadó, a Drumcode Records bejelentette az augusztus 18-án debütáló Drumcode Festival végleges fellépői névsorát, és egyúttal az időrendi line up-ját is.
 • Sound 2018: vízpart, napsütés, világsztárok, biztonságos fesztivál

  A nyár legjobb balatoni pillanatait élhetjük át július 4-8 között Zamárdiban, Európa legmenőbb vízparti fesztiválján, a Balaton Soundon, ahol a legnagyobb világsztárok sora lép majd színpadra, Európa legmenőbb klubjai mutatkoznak be a Balaton vizén. A Sound a Chainsmokers duó jótékonysági kampányának is helyt ad és itt indul a biztonságos fesztiválozást hirdető és segítő Safety First program is. A Sound rekordra is számíthat: 160 ezer látogatót várnak a szervezők az öt nap alatt.
 • Summer of Love fesztivál 2018

  Nina Kraviz mellett DJ Rush, Hot X és Denes Toth is fellép a Summer of Love fesztiválon. Az osztrák szomszédok két napos szabadtéri fesztiválon látják vendégül a techno nemzetközi és regionális arcait.
 • Hátrányos helyzetű gyerekek zenei oktatását támogatja a Sziget LOVE Revolution: a zene ereje

  Hátrányos helyzetű közösségekben dolgozó ingyenes zeneoktatási program, a Superar támogatásához kéri a fesztiválozó fiatalokat a Sziget. A támogatás lényege, hogy akik már a Balaton Sound végén leadják a szigetes fesztiválokon idén bevezetett cserélhető, ún. re-poharat, minden egyes pohárral támogatják a program megvalósítását. Az akció a Szigeten is folytatódik.
 • Amsterdam Dance Event 2018

  A világ legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja és egyben üzleti konferenciája, az Amsterdam Dane Event (ADE) idei line up-jának első részletét végre nyilvánosságra hozták a szervezők a napokban.

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó