Pulzar


Kövess minket!

CikkFesztivál hír

Milyen extrákkal készül a SONUS fesztivál az ötödik kiadására?

Létrehozva 2017-08-08
  0,00
 • Értékelés

Milyen extrákkal készül a SONUS fesztivál az ötödik kiadására?

A Time Warp csapatának tengerparti fesztiválja, a SONUS idén 5-ödik születésnapi szériáját ünnepli a mesés Pag-szigeteki Zrce Beach-en. A különleges alkalomra néhány extra csemegével leptek meg minket a szervezők. Mikor még csak a neveket jelentették be, akkor lehetett látni, hogy nem követi az előző évek példáját a fesztivál programja. Most azt mutatjuk be nektek, mik azok a finomságok, amik olyan rendkívülivé teszik az ünnepélyes eseményt.

Egyik nagy dobása a csapatnak Floorplan live aka Robert Hood & Lyric Hood meghívása a line up-ba. Robert Hood, a detroiit techno legenda, alias Floorplan neve már történelem. Dj és live előadásai önmagában is rendkívüliek, de 2014-ben megfűszerezte a performanszot akkor 16 éves lánya, Lyric Hood bevonásával. Apa és lánya azóta számos közös fellépésen vannak túl, albumuk jelent meg Victorious címmel és a leányzó nagyon hamar bebizonyította, hogy megállja a helyét Robert mellett a pultban. Ezúttal a Sonuson mutatkoznak együtt hétfő este a Kalypso színpadán. https://www.youtube.com/watch?v=5kFmd5J-Ssc

Mikor kijött a napi felbontás, már akkor jeleztük írásunkban, hogy nagyon gyanus nekünk a 3 jómadár, Seth Troxler és a The Martinez Brothers közös megmozdulása, ugyanis a táblázatba nem volt elválasztva a keddi nappali és éjszakai program az Aquarius klubban. Nem sokkal rá be is jelentették, hogy igazi vandálkodás várható aznap. A Secret Society aka s.C.s. egy maratoni 10 órás közös session-re hostolja Magda-t, Seth Troxler-t és The Martinez Brothers duót.   

Seth Troxler-nek viszont ennyi nem elég és triplázni készül 24 órán belül, hiszen másnap ki tudja mennyire kipihenten, avagy inkább aznaposan tér vissza a pultba szerda délután.

Óriási titokzatosság övezte a titkos meglepetés vendégeket, akik kedden a Papaya klub nappali programját teszik ki. Végre fény derült az igazságra és bejelentették Carl Cox és Jon Rundell részvételét a fesztiválon. Igazi mérföldkő ez a Sonus történetében is, ugyanis Carl Cox először lép fel a fesztiválon. Valamint annál nagyobb kuriózum lesz számunkra, hiszen ha belegondolunk Coxi munkásságába, két évtizedes baráti viszony fűzi a Time Warp szervezőségéhez, az élete Ibiza, imádja a tengerparti mulatságokat, a nyári naplementés szetteket, a lenyűgöző helyszíneket. Márpedig a Sonus-on, a horvát parton, a Papaya-ban, délutántól sötétedésig... fogadni merünk mármibe, hogy le lesz nyűgözve a környezettől, a klubtól, a hangulattól, az emberektől... és egy igazán felejthetetlen Carl Cox szettben lesz részünk nekünk is. YESS OH YESSSS, nagyon nagy pacsi ezért a meglepetésért, biztosan élni fogjuk minden pillanatát! www.youtube.com/watch

Kicsit térjünk vissza a Time Warp-os barátságokhoz, ugyanis Carl mellett van még néhány személy akik több mint 20 éve rendíthetetlenül alappillérei a rendezvénynek. Méghozzá Sven Vath és Richie Hawtin, akik bár tavaly kihagyták a Sonus-t, ezúttal nyilvánvalóan nem maradhatnak ki a közös ünneplésből. Sven Vath csütörtökön zárja a fesztivál nappali programsorozatát a Papaya-ban. Személy szerint örülünk, hogy nappal játszik, nem pedig éjjel, mert neki igazán jól állnak a day partik, igazi vidámsággal teli fináléra számíthatunk.

Richie Hawtin kétszer is fellép a héten legnagyobb örömünkre, hiszen mostanában annyira az új live projektjére összpontosított, hogy azon kívül nem sokat hallat magáról. Kíváncsian várjuk, milyen két különböző szettet hallhatunk majd tőle. Kedden este Matador és Fabio Florido társaságában vendégeskedik a Papaya színpadán, szerda napközben pedig a Kalypso-ban láthatjuk viszont Hito után.     

www.facebook.com/sonusfestival/videos/1540764619331238/

Az utolsó esti finálé-szett nyertesei pedig Joseph Capriati és Luigi Madonna, a másik klubban Solomun és a part túlfelén Ricardo Villalobos, Sonja Monear és Margeret Dygas zárják az 5 napos esemény-dömpinget. Kétségkívül ennél jobb meglepetések nem is kellenek, nagyon gondosan válogatták össze a programot, hogy az tényleg különlegesebbé tegye az ötödik kiadást az előző évekhez képest. Az a hétfő-kedd talán kicsit túl erősre is sikeredett, nagy bajban leszünk majd, hogy kit mennyi ideig hallgassunk meg, de biztosan nem fog maradni senki se a szórásból.

Még mindig nem késő eldönteni, hogy Te is csatlakozol az ünnepléshez. Évről évre egyre több magyar gondolja úgy, hogy igenis minden pénzt megér részt venni egy ilyen fesztiválon, mint a SONUS. Egyszerre letudva a nyaralás, a fesztiválozás egy gyönyörű tengerparton, egy színvonalas rendezvényen.

Csatlakozzatok és figyeljétek a Sonus magyarországi csoportját, hiszen folyamatosan kerülnek fel megosztások azzal kapcsolatban, hogy társulna-e valaki a többiekhez az autóba vagy a szálláshoz.

Jegyeket vásárolhattok online a Sonus weboldalán:

Normál: 179 Euro
Vip: 249 Euro

Valamint, ha elég szemfülesek vagytok, akkor olcsóbb jegyre is lecsaphattok a Ticketswap oldalán. 

https://www.ticketswap.hu/sonus-festival

Még több Fesztivál hír

 • ADE 2017 - lassan teljes a line-up

  Azért mert lassan véget ér a nyár, ki mondta, hogy a fesztivál szezonnak is befellegzett?
 • Fantasztikus sikerrel zártak a STRAND és a B.my.Lake fesztiválok

  Az ötödik éve zajló MOL Nagyon Balaton sorozat azzal a céllal indult, hogy a hazai és a nemzetközi turistáknak egy ernyő alatt kínálja és mutassa meg a Balaton legszínvonalasabb, legizgalmasabb eseményeit és új programok, fesztiválok születésére is ösztönözze a kulturális vállalkozások vezetőit.
 • Ma indul a STRAND és a B.my.Lake Zamárdiban

  Szerda délben indul és vasárnap hajnalig tart a Balatoni nyár és az idei fesztiválszezon két záróeseménye. A STRAND és a B.my.Lake fesztiválok azonos helyen, Zamárdi szabadstrandján várják közönségüket.
 • A nyár legjobb napjai még csak most jönnek: indul a SZIN

  Egy hét és vége a nyárnak, azonban még mielőtt szomorkodni kezdenénk ne feledjük, a java még hátra van, ugyanis augusztus 23-án indul a Szegedi Ifjúsági Napok, a legjobb módja annak, hogy emlékezetesen zárjuk a nyarat.
 • B My Lake hasznos infók

  A jövő héten szerdán startoló B My Lake fesztivál szervezői néhány hasznos infóval látták el fesztiválozni indulókat.
 • Újabb negyedszázad kezdődik

  Százhárom országból jöttek látogatók, hollywoodi filmsztárok sora érkezett a fesztiválra, egy 11 hónapos hongkongi csecsemő is itt szórakozott szüleivel, köszöntötték minden idők 8 milliomodik látogatóját, és két nap is ki kellett tenni a "megtelt" táblát. A 25. Szigeten 452 ezer látogató szórakozott békében, boldogságban, szeretetben.
 • Most aztán tényleg megünnepeljük a 25-öt!

  Teltházat hozott a Sziget szombatja, és vasárnap sincs pihenés, továbbra is világsztárok adják egymásnak a Nagyszínpadot a Szigeten. Sőt, ma a 25. Szigetet is megünnepeljük, a „boldog születésnapot" helyett pedig a Hurts, majd a The Chainsmokers játszik.
 • PJ Harvey végre Magyarországon

  Ma először hallhatjuk Magyarországon élőben PJ Harveyt, élő koncertet ad Rudimental és a Kasabian is új lemezével lép fel ma este. És még csak péntek van. Nézzük, mi a menü a hétvége első estéjére!
 • Ez a nap más mint a többi: rajtol a 25. Sziget

  Ma végre elstartolt a Sziget, indul az egész héten át tartó, 25. jubileumi buli. A szigetlakók közül sokan már korábban beköltöztek, a házibuli hangulat mellé mától pedig beindulnak a programok is. Már délelőttől melegíthetünk a különféle táncos workshopokon vagy éppen a Colosseumban, az este főattrakciója azonban a vadóc énekesnő, P!nk koncertje lesz. De rajta kívül is bőven lesz program a mínusz egyedik napra. Lássuk!
 • A huszonötödik(en) te magad légy

  25. alkalommal nyit meg a Sziget, ami nyár sokszor 25 legjobb pillanatát ígéri 25 év alattiaknak és 25 év felettieknek egyaránt. Kezdés augusztus 9-én.

© 2001–2017 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó