Pulzar

Partyajánlók

2019. október

2019. október

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 »
  • [2019-10-26] Sobekin w/ Santiago Garcia, Trommer
     

    Sobekin – Világosság az éjszakában

    A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.
    Bővebben
  • [2019-10-02] Starlight Downtown
     

    A Fridayek alkalmával annyira megkedveltük az Anker'tet - és azt vettük észre ti is, hogy úgy gondoltuk kéthetente szerdánként visszatérünk a legtáncosabb és bulisabb drum and bass zenékkel a helyre.
    Bővebben
  • [2019-10-16] Starlight Downtown
     

    A Fridayek alkalmával annyira megkedveltük az Anker'tet - és azt vettük észre ti is, hogy úgy gondoltuk kéthetente szerdánként visszatérünk a legtáncosabb és bulisabb drum and bass zenékkel a helyre.
    Bővebben
  • [2019-10-04] Steve Judge & Friends Pres: Judgement / Nostromos
     

    Mint tudjátok a STEVE JUDGE & FRIENDS ALL NIGHT LONG rendezvényem ezen a nyáron volt 4. éve, hogy útjára indult!
    Büszkén mondhatom, hogy azon ritka rendezvények közé tartozik, melyek 4 év utàn is, hozzák az elvárt minőséget, illetve létszámot!
    Bővebben
  • [2019-10-19] Sudbeat Showcase / Hernan Cattaneo / 7 hrs set
    @ Akvárium Klub

    SUDBEAT pres: Hernan Cattaneo / 7hrs set / + guests
    Akvárium Klub / Nagyhall + Blackhall / Budapest ( hosted by Black Mamba Production )
    Bővebben
  • [2019-10-19] Sunflowerz pres. Rich NXT [UK]
     

    After the stunning events with STEVE O' SULLIVAN, EAST END DUBS, Dj W!LD, POLITICS OF DANCING, FERRO, STEFFEN DEUX, JEDSA SOUNDOROM, KIRIK, SAKRO, OLIVIAN NOUR, SILVER CITY live, OKAIN, MANUEL SAHAGUN here comes the next guest artist of our SUNFLOWERZ series! Our next guest is the resident dj of FUSE London, the amazing house music producer, dj, label owner: Rich NxT. Don't miss out guyz!
    Bővebben
  • [2019-10-22] Supernova Techno | Rawe Showcase w/ Marika Rossa & T78
     

    Készüljetek Raverek! Legutóbb annyi pozitív visszajelzést és dicséretet kaptunk Tőletek a Liget Rendezvényközpontban tartott technózásunkra, hogy október 22-én, kedd este közkívánatra visszatérünk az eddigi legnagyobb Rawe Showcase-szel! Másnap állami munkaszüneti nap.
    Bővebben
  • [2019-10-05] Supernova Techno pres. The Boris Brejcha Showcase
    @ Papp László Budapest Sportaréna

    Van egy nap hazánkban, melyet techno rajongók ezrei ünnepelnek együtt. Idén ez a nap október 5-e lesz. A ‘Joker’ visszatért.
    Következik az eddigi leglátványosabb, legnagyszabásúbb Showcase!
    Bővebben
  • [2019-10-25] Taechno w/ Newa (Bassiani)
     

    Ana Kublashvili, aka Newa a rohamosan fejlődő Grúz techno szcéna élvonalából érkezik szombaton Taechnozni Budapestre. Newa klasszikusan képzett jazz zenész, ez határozottan érezhető nyomot hagy szettjein. Amellett, hogy a legendás Bassiani klub rezidense, a Klockworks kiadónál első női producereként jelent meg acid techno mesterműve, az ARCA23. Brutális friss erő, de egyáltalán nem tolakodó vagy erőszakos, finoman vezeti a kezedet a teljes agyeldobásig.
    Pénteken az Aetherben!
    Bővebben
  • [2019-10-22] Talamasca / History of Goa Trance /
     

    Talamasca 3hr retro + new live set / Dacru records / Fr
    Bővebben
  • [2019-10-26] Technokunst // Denise Rabe // Stef Mendesidis
     

    Az A38 hajón, sorozatunk fő bázisán, is belevágunk a 2019/2020-as szezonunkba. Két igazán különleges meghívottat mutatunk be nektek első ízben szerett othonunkban. Denise Rabe azon női djk egyike, aki tiszteletreméltó és kitartó munka után jutott karrierjének eddigi szakaszába.
    Bővebben
  • [2019-10-04] Technokunst Club ▩ The Horrorist - live
     

    A Technokunst sorozatunk törekvése, hogy megpróbáljunk többet adni, mint kivenni a hazai kultúrális élethez. Ezen gondolat mentén mutatjuk be a szeptemberi kultikus kanadai duó, Orphx után a szintén tengerentúli, Egyesült Államokbeli legendát, a stílusokon átívelő unikumot az évek óta rendíthetetlenül alkotót The Horrorist-ot. Oliver 1989 óta több, mint 80 kislemezt és 3 albumot jelentetett meg a major kiadók, mint a Sony, Universal, Warner mellett a leg kultikusabb független kiadókon, mint a Tresor, Industrial Strenght, Neue Heimat. Előadóművészi karrierje mellett zenei újságíró és könyvszerző is egyben. Mindenkinél egyedibb hangzása, magával ragadó elóadásmódja, dalszövegei az egyik legnagyobb hatású előadóvá emelték őt az elektronikus zenei életben. One night in Nyc című szerezménye az elsők techno dalok között került fel az első helyre 2001-ben a német dance slágerlistára, ami órási hírnevet hozott számára. Sorban álltak a közös munka reményében az ismertebbnél ismertebb producerek. Ilyen együttműködés köttetett végül közte és a teljesség igénye nélkül Chris Liebing, The Hacker, Villalobos, Ben Sims, Dj Rush között. Hangzása katagóriákon túli. Egy-egy megjelenésén is sokszor kapnak helyet, rendkívül jól megférve egymás mellett, EBM, Electro, New Wave, Synth Punk jellegű dalai, melyek élő fellépéseit is teljesen egyedivé varázsolják. Nagy öröm számunkra őt is bemutatni végra a hazai közönségnek. Igazi hiánypótló elóadó, akinek aktualítását az idén megjelent ötödik albuma, az Aufnahme + Wiedergabe gondozott Separate Dimension bemutatására indított túrné jelenti. Természetesen a friss dalok mellett biztosan bekerülnek a repertoárba karrierjének felejthetetlen darabjai is. Az, hogy őt élőben üdvözölhetjük a Lärmban egy rendkívül fontos momentum számunkra és bízunk benne, hogy örömmel fogadjátok őt is Október első péntekén.
    Bővebben
  • [2019-10-31] The Debut 18th Birthday & Halloween
    @ Cinema Hall

    The Debut 18-as ünnep, 18 hazai fellépővel, szokás szerint Halloween napján!

    Rendkívüli pillanat lesz, amikor a 18-as karikát is megéli a The Debut!
    Bővebben
  • [2019-10-31] Therapy Sessions: Hallucinator + Sinister Souls
     

    Therapy Sessions: Hallucinator + Sinister Souls
    Bővebben
  • [2019-10-12] TRAP SQUAD vs Rumble Classic
     

    A Budapest Trap Squad visszatér az A38 Hajóra!
    Bővebben
  • [2019-10-19] Truesounds Music pres. FIDELES (Afterlife)
     

    Maradt még puskaporunk az őszi szezonra! Október 19-én szombaton a Tale Of Us pároshoz köthető Afterlife kiadó művészeit látjuk vendégül az A38 hajón! Az olasz FIDELES duó egyenesen az Amsterdam Dance Event - Afterlife showjáról érkezik majd magyarországi debütálásuk helyszínére a legkiválóbb Melodic Techno trackekkel! Save the date!
    Bővebben
  • [2019-10-22] Truesounds pres. ARTBAT + Space Motion
     

    Az élet minden területét az újdonságok, a hirtelen felbukkanó trendek, tehetségek és a mindent felkavaró jelenségek tartják mozgásban és viszik előre. A zenei iparban is már érzékelhető, várható volt egy ilyen új üstökös feltűnése a palettán, de igazából csak idén, 2019-ben durrant egy nagyot az ukrán duó, az ARTBAT ágyúja és jutott el minden Melodic House & Techno rajongó füleibe az a kiemelkedő és egyedi hangzás, amit ezek a srácok képviselnek.
    Bővebben
  • [2019-10-03] University Sztiloparti
     

    ✭ SZTILOPARTI Pres.✭
    ✭✭✭ University Of Sztiloparti ✭✭✭
    Bővebben
  • [2019-10-25] VégrePéntek!
     

    Idén ősszel sem maradunk VégrePéntek! bulik nélkül. Visszaköltözünk kedvenc belvárosi helyünkre, az Ambientbe, ahol októberi vendég fellépőnk Subotage (NVC) mellet Beta és Wegha fogja szolgáltatni a talpalávalót.
    Bővebben
  • [2019-10-11] Watergate Berlin Showcase
    @ Cinema Hall

    A legendás berlini klub Budapestre látogat! Jön a 10 éves Watergate Showcase!
    A Watergate Budapesten is megünnepli a berlini fal leomlásának 30. évfordulóját és a kiadó 10 éves fennállását, melyre három fellépőt is magukkal hoznak!
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó