Pulzar

Partyajánló

Hódítsuk Meg Budapestet - Techno

Dátum 2019. július 20.
Stílus Techno
Hódítsuk Meg Budapestet - TechnoKedves Hódítók! Idén egy kis újítással készültünk nektek a névadó, fő eseményünknél. Nagyon imádtuk az élőzenét, viszont szerettünk volna az elektronikus zenekedvelőknek is imponálni és eljuttatni hozzátok a BRIDGE illetve a Szabihíd üzenetét.

Hódítsuk Meg Budapestet - Techno

Kedves Hódítók!
Idén egy kis újítással készültünk nektek a névadó, fő eseményünknél. Nagyon imádtuk az élőzenét, viszont szerettünk volna az elektronikus zenekedvelőknek is imponálni és eljuttatni hozzátok a BRIDGE illetve a Szabihíd üzenetét.

A Szabihíd a Valyo, város és a folyó és a Pro Progressione projektje, ami a köztereinkben rejlő lehetőségekre hívja fel a figyelmet: egy olyan ingyenes kulturális rendezvény, amely lehetőséget ad a Szabadság híd gyalogos használatára, közelebb hozza az embereket a városi terekhez, a városhoz és a folyóhoz. A közösségről, a kultúráról, a folyónkról – rólunk szól.

Technora fel!

Aki a stílust kedveli, nagy valószínűséggel találkozott már a Magyarországi techno-lét újraálmodóival, a MadCity csapatával. (Corvin club, Dürer, Kabinos bulik, Atno Forge, Ozora, Valyo kikötő, , Trip hajó...csak hogy egy párat említsünk).
A MadCity négy tehetséges srác és egy csodálatos énekesnő Tímea Szegedi által elhozza azt az őrületet, amiért érdemes élni, ez pedig a techno szabadsága!
A csapat mindig figyel, hogy táncolható, mégis lélekig hatoló, ütős és igazán intelligens legyen a szett. Woody és Gra3o adja a flow-t, mindezt HiBoo és Ottó Ullmann (NNL) sokszor elő hangszerrel/szintetizátorral fűszerezik meg!


Miért pont techno?
"A techno nekem egyszerű. Erős. Érzéki. Távolságot tart, vagy közel enged és teljesen elszédít. Motivál hangosan. Elkísér halkan. Mindezt egyértelműen."

"Techno is everything you haven't imagined yet." - Jeff Mills

Mi az alapvető üzenetünk?
A Hódítsuk meg Budapestet! egy békés demonstráció-sorozat a BRIDGE szervezésében, az egyéni felelősségvállalás, vitakultúra , környezettudatosság és kapcsolódó témakörökben.
Cél: társadalmi reformot, élhetőbb, biztonságosabb, produktívabb, tisztább várost szeretnénk, pártpolitikától, vallástól függetlenül. #liveandletlive #zöldtollmódszer

Nem szeretnénk sokat kérni azon kívül, hogy érezzétek jól magatokat, ezt a pár dolgot említjük nektek amellett, hogy felesleges, mert tudjátok:

A szemeteket is hazavárják, vigyázzunk, nehogy elveszítsük őket!
Kisördög helyett angyalt válasszunk a vállunk fölött, van jobb helye is a csikknek, mint a föld. Sőt, remek alkalom nyitni a világra, egymás felé, és kérni / felajánlani a saját csikkgyűjtőnket!
 A kedvesség menő!
Az eseményeken mindenki saját felelősségére vesz részt, vigyázzunk magunkra és egymásra!
A közterületi alkoholfogyasztás jogszabályba ütközik!

www.facebook.com/​events/​322175418488945/​

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó