Pulzar

Partyajánló

Dffrntly: Unfold W/ Spektre @ Podmaniczky Rendezvénykastély

Fellépők
Dátum 2019. július 20.
Helyszín Podmaniczky Rendezvénykastély
Stílus Techno
Dffrntly: Unfold W/ SpektreFolytatódik a Kastély Techno őrület, jön a Spektre! A Kiscelli Múzeum után most a Podmaniczky Kastély kapja meg a techno atmoszférát.Podmaniczky Rendezvénykastély

Dffrntly: Unfold W/ Spektre @ Podmaniczky Rendezvénykastély

Folytatódik a Kastély Techno őrület, jön a Spektre!

A Kiscelli Múzeum után most a Podmaniczky Kastély kapja meg a techno atmoszférát.

Hogy mitől volt olyan különleges a Moonwalk 2018. szeptemberi fellépése, az nem is kérdés. A Kiscelli Múzeum történelmi falai között még monumentálisabbá vált az egyébként is uralkodó techno hangzás.

A DFFRNTLY csapat által életre hívott esemény nagy port kavart a hazai színtéren, melyet azóta is sokan várnak, hogy kitűzésre kerüljön a folytatás. De már nem kell várniuk tovább, mert itt a következő Kastély Techno megmozdulás, az #UNFOLD.

A helyszín továbbra is Budapest, de most egy újabb történelmi épület, a neobarokk stílusú, 250 éve épült Podmaniczky Kastély a következő célpont, ahol a techno elegyedik majd a kulturális légkörrel. A helyszínen túl maga a program is kecsegtető, hiszen a formabontó éjszaka közepébe az angol Spektre duó csapódik majd be, akik szinte látható hangképekkel tűzik keresztbe a hűs falak közötti teret.

A teljesre hevítést a DFFRNTLY tagjai és vendégei viszik el, Julian Marcell, Belocca, Kitti Kay, Bohumil, Technicolour és a Twins Project szereplésével, akiktől a #SAVETHERAVE esemény után igen erős ütemekre számíthatunk.

Bár július 20. még messze van, fontos tudnivaló, hogy az esemény limitált férőhelyű és a jegyek olyannyira fogynak, hogy az esemény indulása után alig egy nap alatt gazdára talált a jegyek több mint 1/3-a! Kifejezetten érdemes tehát sietni, ha ott akarunk lenni a nyár egyik kiemelt techno eseményén, az #UNFOLD-on.

Jegyeket még itt találunk online, vagy offline az eseményben leírtak alapján. A gondolkodást a Spektre tavalyi szettje könnyíti meg.

Ne maradj le a DFFRNTLY eseményeiről és híreiről, kövesd a közösségi felületeken a Facebook-on, vagy az Instagram-on!

LINE-UP:

SPEKTRE // Julian Marcell / Belocca / Kitti Kay / Bohumil / Technicolour / Twins Project

JEGYEK:

Sima jegyek (18+)

Early bird: 5000Ft - SOLD OUT
I. kör: 6000Ft

VIP jegy (18+): 10000Ft

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó