Pulzar

Partyajánló

Dffrntly live @Sas-hegy kilátó

Fellépők
Dátum 2019. június 22.
Stílus House, Techno
Dffrntly live @Sas-hegy kilátóTudjátok, hogy mindig igyekszünk újdonsággal szolgálni nektek, így a jó idő beköszöntével egy különleges kirándulásra hívunk benneteket. Ráadásul ehhez még a városból sem kell kimozdulni, mégis úgy fogjátok érezni magatokat, mintha egy másik világban járnátok, ahol a természet és a zene eggyé válik.

Dffrntly live @Sas-hegy kilátó

Tudjátok, hogy mindig igyekszünk újdonsággal szolgálni nektek, így a jó idő beköszöntével egy különleges kirándulásra hívunk benneteket.
Ráadásul ehhez még a városból sem kell kimozdulni, mégis úgy fogjátok érezni magatokat, mintha egy másik világban járnátok, ahol a természet és a zene eggyé válik.

A Sas-hegyi kilátó egyedülálló panorámája minden természetjáró álma, ezúttal pedig pár szerencsés részvevő velünk bulizhat, ott fent, a csúcson.

Június 22-én, szombaton, délután 2 órától ide vonul ki a teljes csapat, hogy kezdetét vegye a D F F R N T L Y LIVE, vagyis a buli a város felett.

A helyszín különleges adottságaiból adódóan csak pár szerencsésnek adatik meg ez a kivételes élmény, így aztán érdemes minél hamarabb lecsapni a nagyon korlátozott számban rendelkezésre álló jegyekre, amelyek megvásárlásával most a Duna – Ipoly Nemzeti Parkot is támogatod.

Időpont: 2019. június 22, szombat, 14:00 – 22:00

Line-up:
Julian Marcell
Belocca
Kitti Kay
Technicolour

Belépő: 4500 Ft

A jegyár 20%-val a Duna – Ipoly Nemzeti Parkot és a természetvédelmet támogatjuk.

A rendezvényen felvételek készülnek. A belépő megváltásával és a helyszínre való belépéssel ezt minden résztvevő tudomásul veszi.

Várunk benneteket az első DFFRNTLY live eseményre, ahol az egész városra néző panorámával toljuk a technot a levegőbe!

www.facebook.com/​events/​383335052514125/​

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó